Επισκέπτης
Μονο οι Εβραιοι (αλλοι τρομπες ) τολμανε να αντιπαρατεθουν με το Ισλαμ.
Όχι μόνο αντιπαρατίθονται, αλλά τους γαμάνε τα τζαμιά, χέζουν στο κοράνι,
τους γαμάνε το σπίτι κτλ κτλ
Μονο οι Εβραιοι (αλλοι τρομπες ) τολμανε να αντιπαρατεθουν με το Ισλαμ.
Με μειωση της υφεσης (υποτιθεται).
Όχι μόνο αντιπαρατίθονται, αλλά τους γαμάνε τα τζαμιά, χέζουν στο κοράνι,
τους γαμάνε το σπίτι κτλ κτλ
Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ δεν ειπώθηκε
το κλασικό πούστικο Πασοκτσήδικο τέχνασμα των απατεώνων
για ένα μήνα,όλοι οι αιρετοί άρχοντες του Δημοσίου(από πρόεδρο Δημοκρατίας,πρωθυπουργό και πιο κάτω),δεν θα πάρουν το μισθό τους!!!!!!!
ένα μήνα οι ξεφτυλισμένοι!!!!
Κατσε ρε αδελφε, και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι παντα στο ονομα του κυριου του ακινητου?
Και αν υπαρχουν πεντε εξι συγκυριοι και φαινεται ο ενας?
Τι θα βγει απο αυτο?
Τι λες χριστιανε μου?Ποιος το είπε ρε Άλεξ; Αν νοικιάζεις ένα κατάστημα/σπίτι, δεν περνάς τον λογαριασμό στον ενοικιαστή;
Εκτός και αν γουστάρεις αν στην κάνει να πληρώνεις εσύ τα φέσια.
Και μην λέμε μαλακίες. Αυτός στο όνομα του οποίου είναι ο λογαριασμός θα πληρώσει το χαράτσι.
Σιγά μην κάτσουν να ψάξουν ποιανού είναι τι.
Μέχρι τον Φεβρουάριο υπολογίζουν 5.000.000 λογαριασμούς στην Ελλάδα Χ 300 ευρώ μέσο όρο = 1,5 δις ευρώ.
Περίπου όσα τους λείπανε. Λεφτά υπάρχουν (στις τσέπες του μαλάκα που τους τρώει στην μάπα).
Τι λες χριστιανε μου?
Θα περασουν το χαρατσι στο ονομα του ενοικιαστη?
Πας καλα?
Σε εχω για σοβαρο ανθρωπο, μην ακουω τετοια.Ναι, έχεις δίκιο. Θα πάρουν τον λογαριασμό που είναι περασμένος στο όνομα του ενοικιαστή, και θα πουν...
Για κάτσε λίγο, δεν είναι δικό του!
Σε εχω για σοβαρο ανθρωπο, μην ακουω τετοια.
Θα βεβαιωσει το κρατος φορο σε μη υποχρεο?
Ε ενταξει, καποια πραγματα απλα ΔΕΝ γινονται. Ξεχασε το.
Οχι βεβαια, το υπερσυγχρονο κρατος μεσα απο το ipad του Τσαντ, θα παρει απο τη Δεη τον λογαριασμο, θα κανει αμεσως ελεγχο στα (χειρογραφα) συμβολαια ενοικιασης που ειναι καταχωνιασμενα στα αρχεια των εφοριων, θα ψαξει μεσω του (αριστα οργανωμενου) υποθηκοφυλακιου τον ιδιοκτητη και τους συγκυριους θα υπολογισει τα ποσοστα θα βρει τα υπολοιπα ακινητα των ιδιοκτητων (παλι απο το αριστα οργανωμενο υποθηκοφυλακειο) θα ξαναπαει στη Δεη θα βρει τους λογαριασμους ρευματος τους και θα στειλει τον φορο εκει....Σε εχω για σοβαρο ανθρωπο, μην ακουω τετοια.
Θα βεβαιωσει το κρατος φορο σε μη υποχρεο?
Ε ενταξει, καποια πραγματα απλα ΔΕΝ γινονται. Ξεχασε το.
Για ΕΤΑΚ δεν μιλαμε?Ρε τύπε, σοβαρέψου λίγο.
Αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ενοικιαστή, ποιος είναι υπόχρεος να πληρώσει το ρεύμα;
Ποιος είναι υπόχρεος να πληρώσει ΤΑΠ; ΕΡΤ;
Εχει τα Ε9.Να έλεγα ότι είχαμε και κανένα κτηματολόγιο, να το καταλάβω.
Τώρα το κράτος μπορεί να βρει τους ιδιοκτήτες με χαρτομαντεία.
Εκτός και αν κάτσει να κάνει διασταυρώσεις (χαχαχα).
ΥΓ. Δεν λέμε βέβαια για το πως έχουν δηλωθεί στις ΔΕΗ τα ακίνητα.
Εκεί να δεις γέλια...
Να έλεγα ότι είχαμε και κανένα κτηματολόγιο, να το καταλάβω.
Τώρα το κράτος μπορεί να βρει τους ιδιοκτήτες με χαρτομαντεία.
Εκτός και αν κάτσει να κάνει διασταυρώσεις (χαχαχα).
ΥΓ. Δεν λέμε βέβαια για το πως έχουν δηλωθεί στις ΔΕΗ τα ακίνητα.
Εκεί να δεις γέλια...
Εχει τα Ε9.
Και δεν μου λετε βρε εξυπνοπουλια, στα ακινητα που ειναι ΑΓΡΟΙ, και δεν εχουν σπιτια και ΔΕΗ, πώς θα επιβληθει αυτο?
Και δεν μου λετε βρε εξυπνοπουλια, στα ακινητα που ειναι ΑΓΡΟΙ, και δεν εχουν σπιτια και ΔΕΗ, πώς θα επιβληθει αυτο?
Και πώς θα τα συνδυάσει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ;
θα ενσωματωθει στον φορο για τον αερα που θα βαλουν μεταΚαι δεν μου λετε βρε εξυπνοπουλια, στα ακινητα που ειναι ΑΓΡΟΙ, και δεν εχουν σπιτια και ΔΕΗ, πώς θα επιβληθει αυτο?