Δεν μου εγραψες ομως εστω ενα γαλαζιο σκανδαλο που να επληξε το δημοσιο ταμειο.
Θα μου πεις κι εσυ για το σκανδαλο της ανταλλαγης μιας λιμνης με μια πλαγια?
για μένα σκάνδαλα είναι όσα γίνονται με τα χρήματα στα κόμματα
το αν ένας γραμματέας πήδηξε τη γραμματέα του ή αν κάνανε κάποιοι παζάρια με μονές και κατηχητικά, καταρχάς δεν με αφορούνε άμεσα αλλά δεν μπορω πρακτικά να τα ελέγξω κιόλας.
με ενδιαφέρει όμως να υπάρχει διαφάνεια και ισονομία. Με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουνε ατασθαλίες να μπαίνουνε μέσα.
δεν με ενδιαφέρει αν έχει κάνει ένα κόμμα 1-2 ή 10 σκάνδαλα. Με ενδιαφέρει πως έχει κάνει. Δεν υπάρχει διαβάθμιση για μένα.
Αυτός που είναι πάνω πληρώνεται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ για να με υπηρετεί, όχι για να κάνει τη ζωούλα του.
Και τα λεφτά του Δημοσίου τα ματσάλησαν μια χαρά και οι βουλευτές της ΝΔ. Και μια χαρά βόλεψαν κόσμο και μια χαρά τα σκάσανε στους μεγαλοκαρχαρίες.
ναι, γενικά στα λέω. είναι 2 η ώρα και δεν κάθομαι ούτε να ψάξω να βρω σκάνδαλα ούτε να κάνω αντιπαράθεση. έχω 3 ώρες ύπνο να κάνω και δεν θέλω να τον χάσω.
απλά όπως βιντεάκια έχουνε κυκλοφορήσει για τα σκάνδαλα του Πασοκ, έτσι έχουνε κυκλοφορήσει και για ΝΔ.
προφανώς σε καίει για το κόμμα σου. Και προφανώς περιμένεις πως θα είσαι πολύ καλύτρα αν βγουν οι δικοί σου. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν συμπάσχω.
Εγώ προτιμώ να αδειάσει η βουλή από όλους αυτούς που έχουνε καταντήσει τη χώρα έτσι.