Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 763K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
όχι, κάτσε έχει βάση, το σκέφτηκα
και για αυτό πάει μέσα από ΔΕΗ η ιστορία
σου λέει η ΔΕΗ έχει ακριβώς τα τετραγωνικά επειδή δίνει ρεύμα ανάλογα τα τετραγωνικά ή τέλος πάντων κάπως έτσι
Κατσε ρε αδελφε, και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι παντα στο ονομα του κυριου του ακινητου?
Και αν υπαρχουν πεντε εξι συγκυριοι και φαινεται ο ενας?
Τι θα βγει απο αυτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τι εννοείς δεν πήρε το μάθημά της;
αφού όλα καλά τα έκανε λες
Δειξε μου ενα ποστ που γραφω οτι τα εκανε ολα καλα.
Υ.Γ. Μπορω να γραψω ενα κατεβατο με λαθη και παραλειψεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατσε ρε αδελφε, και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι παντα στο ονομα του κυριου του ακινητου?
Τι θα βγει απο αυτο?
και τι τους νοιαζει νομιζεις ποιος απο τους συγκυριους θα δωσει τα λεφτα? ο πιο μαλακας....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
και τι τους νοιαζει νομιζεις ποιος απο τους συγκυριους θα δωσει τα λεφτα? ο πιο μαλακας....
Ναι, αλλά τους νοιαζει πού θα βεβαιωσουν το χρεος αν δεν πληρωθει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποια σκανδαλα?
Ο κοσμος μαυρισε τη ΝΔ επειδη ο Καραμανλης εταξε παγωμα, και ο ΓΑΠ εταξε αυξησουλες.
Κανενας άλλος λογος. Ούτε εγω ξερω κανενα σοβαρο σκανδαλο που να επληξε το δημοσιο ταμειο.
Εκτος απο τα νοσοκομεια βεβαια, αλλά εκει επρεπε να εχουν αποκεφαλισθει πολλα λαμογια.
α, κανένας άλλος λόγος;
και τότε γιατί πήγε στις εκλογές αφού ο κόσμος ήτανε μέσα στην καλή χαρά;
εσύ μόνο ένα σκάνδαλο μέτρησες;
μάλιστα...
σαν να ακούω να μιλάει φίλαθλος του ΠΑΟ με του Ολυμπιακού. Εμείς δεν έχουμε εύνοια διαιτησίας. Εσείς έχετε. Εχμείς πότε είχαμε; Όχι εσείς.
μετά από λίγο πάει....
ε, δεν είχατε εκεί; ναι, αλλά εσείς είχατε εκεί περισσότερο

αλλά με εγγεγραμμένους και ταγμένους σε κόμμα μπορείς να βγάλεις άκρη; δεν γίνεται...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.652
Πόντοι
2.886
Εγω παλι γιατι ξερω οτι οποιος φοβαται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, παιρνει μετρα αντιδραστικα?

Οριστε ?
Ξεχασες αυτους που ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ,οταν φοβουνται ?

Οι Γαλλοι ,γιατι υποχωρησαν ,και επετρεψαν στον Χιτλερ να παρει την Γαλλια
χωρις αντισταση ?
Απο ΦΟΒΟ.

Φοβηθηκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,αλλα ΔΕΝ "πηραν μετρα δραστικα " .
Υποχωρησαν .
Αυτο κανουν τωρα και οι Δυτικοι .
Φοβουνται το Ισλαμ .Και κανουν πισω .

Δεν ειναι η κατασταση ,οπως στις... σταυροφοριες .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δειξε μου ενα ποστ που γραφω οτι τα εκανε ολα καλα.
Υ.Γ. Μπορω να γραψω ενα κατεβατο με λαθη και παραλειψεις.
ντσου
δεν μιλάμε για παραλείψεις.
μιλάμε για ατασθαλείες. που έγιναν.
εγώ ξέρω πως κυβέρνηση που είναι σωστή και δίκαια καθίζει στο σκαμνί αυτούς που κάνουνε αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ. Αλλά η ΝΔ δεν μπορεί. Γιατί έχει κάνει ανάλογα - όχι ίδιου διαμετρήματος, γιατί αυτά που κάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτης προβολής

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
καταρχάς εμένα δεν με ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ λέει μία πρόταση αλλά ΤΙ πρόταση είναι
αν είναι εφικτή ή ανέφικτη. Δίκαια ή άδικη. Βασισμένη σε σωστά δεδομένα ή ιδέα καλοκαιρινής νυκτός με φεγγάρι

κατά δεύτερον τη ΝΔ θα την ψηφίσει ο κόσμος για 2 λόγους
- γιατί ξεχνάει εύκολα, ειδικά αφού υπάρχει και νέος αρχηγός, άρα θεωρητικά έχει ακόμα το ακαταλόγιστο ως μη δοκιμασμένος
- γιατί θέλει να πέσει το ΠΑΣΟΚ και δεν υπάρχει εναλλακτικό κόμμα εξουσίας

το 60% του λαού ψηφίζει κομματικά και το υπόλοιπο 40% αντι-κυβερνητικά

εγώ ξέρω πως αν ο φύρερ είχε αρχίδια θα είχε κάνει λαμπόγιαλο τη Βουλή και θα είχε αρχίσει τις χριστοπαναγίες....αλλά επειδή είναι στο κόλπο....άσε...μην μας κουράζεις

πιστευω οτι αντιλαμβανεσαι οτι ο κοσμος που δεν εχει να "φαει" δεν σκεπτεται καθαρα και μια σπιθα χρειαζεται για να την εκμεταλευτει η αριστερα και να εχουμε νεο 2008 αντι αυτη η σπιθα να οδηγησει σε "καθαρση" του αστικου χωρου απο τα λαμογια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
α, κανένας άλλος λόγος;
και τότε γιατί πήγε στις εκλογές αφού ο κόσμος ήτανε μέσα στην καλή χαρά;
εσύ μόνο ένα σκάνδαλο μέτρησες;
μάλιστα...
σαν να ακούω να μιλάει φίλαθλος του ΠΑΟ με του Ολυμπιακού. Εμείς δεν έχουμε εύνοια διαιτησίας. Εσείς έχετε. Εχμείς πότε είχαμε; Όχι εσείς.
μετά από λίγο πάει....
ε, δεν είχατε εκεί; ναι, αλλά εσείς είχατε εκεί περισσότερο

αλλά με εγγεγραμμένους και ταγμένους σε κόμμα μπορείς να βγάλεις άκρη; δεν γίνεται...
Δεν μου εγραψες ομως εστω ενα γαλαζιο σκανδαλο που να επληξε το δημοσιο ταμειο.
Θα μου πεις κι εσυ για το σκανδαλο της ανταλλαγης μιας λιμνης με μια πλαγια?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι θα βγει απο αυτο?
προφανώς όχι
από τη ΔΕΗ θα πάρουνε τα τμ
θα στείλουνε λογαριασμό με το φόρο επισυναπτόμενο (ή στο ιδιο χαρτί τεσπα, δεν ξέρω)
και θα λένε πως αν δεν τα στάξει ο ιδιοκτήτης κόβεται το ρεύμα (υπόθεση γιατί δεν το είπε κάπου - θα δείξει)
στην περίπτωση λοιπόν που ο ιδιοκτήτης δεν πληρώσει, ο ένοικος (ενοικιαστής) του λέει και bye bye άμα λάχει και ψάχνει αλλού σπίτι με ..ρεύμα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποια σκανδαλα?
Ο κοσμος μαυρισε τη ΝΔ επειδη ο Καραμανλης εταξε παγωμα, και ο ΓΑΠ εταξε αυξησουλες.
Κανενας άλλος λογος. Ούτε εγω ξερω κανενα σοβαρο σκανδαλο που να επληξε το δημοσιο ταμειο.
Εκτος απο τα νοσοκομεια βεβαια, αλλά εκει επρεπε να εχουν αποκεφαλισθει πολλα λαμογια.

ο καραμανλης  εταξε "επανιδρυση του κρατους" (δηλαδη ορθη λειτουργια των δημοσιων υπηρεσιων σε οφελος του πολιτη), παταξη των νταβατζηδων και φυλακιση των λαμογιων του χρηματιστηριου...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εχεις καταλαβει ,φανταζομαι ,οτι οι Δυτικοι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τους Μουσουλμανους.
Ακομα και ο Τζωρτζ Μπους ,ο 2ος ,φοβοταν και ειχε πει οτι..."ο Μουσουλμανισμος ειναι θρησκεια ειρήνης " !!!!

ΜΟΝΟ στη Ρωσσια ,καποιοι δεν τους φοβουνται .Π.χ. σε καποια πόλη της Ρωσσιας ,ενα δικαστηριο απαγορευσε την ανεγερση Τζαμιου ,με το σκεπτικο οτι η Μουσουλμανικη θρησκεια ειναι αντιθετη στη Δημοκρατια .Αυτο γραφτηκε πριν 4-5 χρονια στις εφημεριδες .

Η Μουσουλμανικη θρησκεια θεωρει την γυναικα ,ενα ειδος υποζυγιου ,και δεν ειναι καθολου ανεκτικη στους απιστους .

Οι δυτικοι ομως ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το Ισλαμ ,και γι'αυτο κανουν υποχωρησεις.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!! :uglystupid:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Πετράν νομίζω ότι θα πουλήσει εθνική πραμάτεια στην δεκσά. Το θέμα είναι πως μπορεί να πείσει κάποιος για την εθνικοφροσύνη του χοντρού όταν ψήφισε υπέρ του μεγαλύτερου ξεπουλήματος της Ελλάδος τα τελευταία πενήντα χρόνια, και χωρίς να το έχει διαβάσει κατά δήλωση του.

ΥΓ. Πληρωμή μέχρι τον Φεβρουάριο δηλαδή σε 2 λογαριασμούς; Οι τύποι μάλλον είναι απελπισμένοι.

ανευ χρεους δεν θα υπηρχε μνημονιο και δεν χρεωσαμε την ελλαδα εμεις...

Απο εκει και περα νομιμοποιουμαστε να μιλαμε και εμεις εφοσον εχει ψηφισει το μνημονιο 2 η ΝΔ...και το εφαρμοζει η αριστερα απολυονται υπαλληλους απο 902, τυποεκδοτικη και "αριστερα στα φμ")

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν μου εγραψες ομως εστω ενα γαλαζιο σκανδαλο που να επληξε το δημοσιο ταμειο.
Θα μου πεις κι εσυ για το σκανδαλο της ανταλλαγης μιας λιμνης με μια πλαγια?
για μένα σκάνδαλα είναι όσα γίνονται με τα χρήματα στα κόμματα
το αν ένας γραμματέας πήδηξε τη γραμματέα του ή αν κάνανε κάποιοι παζάρια με μονές και κατηχητικά, καταρχάς δεν με αφορούνε άμεσα αλλά δεν μπορω πρακτικά να τα ελέγξω κιόλας.

με ενδιαφέρει όμως να υπάρχει διαφάνεια και ισονομία. Με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουνε ατασθαλίες να μπαίνουνε μέσα.
δεν με ενδιαφέρει αν έχει κάνει ένα κόμμα 1-2 ή 10 σκάνδαλα. Με ενδιαφέρει πως έχει κάνει. Δεν υπάρχει διαβάθμιση για μένα.
Αυτός που είναι πάνω πληρώνεται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ για να με υπηρετεί, όχι για να κάνει τη ζωούλα του.
Και τα λεφτά του Δημοσίου τα ματσάλησαν μια χαρά και οι βουλευτές της ΝΔ. Και μια χαρά βόλεψαν κόσμο και μια χαρά τα σκάσανε στους μεγαλοκαρχαρίες.

ναι, γενικά στα λέω. είναι 2 η ώρα και δεν κάθομαι ούτε να ψάξω να βρω σκάνδαλα ούτε να κάνω αντιπαράθεση. έχω 3 ώρες ύπνο να κάνω και δεν θέλω να τον χάσω.
απλά όπως βιντεάκια έχουνε κυκλοφορήσει για τα σκάνδαλα του Πασοκ, έτσι έχουνε κυκλοφορήσει και για ΝΔ.
προφανώς σε καίει για το κόμμα σου. Και προφανώς περιμένεις πως θα είσαι πολύ καλύτρα αν βγουν οι δικοί σου. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν συμπάσχω.

Εγώ προτιμώ να αδειάσει η βουλή από όλους αυτούς που έχουνε καταντήσει τη χώρα έτσι.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.652
Πόντοι
2.886
ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!! :uglystupid:

Φαινεται, ποσο κολωστρες ειναι οι Δυτικοι .
Για πηγαινε στη Σαουδικη Αραβια να κτισεις χριστιανικη εκκλησια !

Μονο οι Εβραιοι (αλλοι τρομπες ) τολμανε να αντιπαρατεθουν με το Ισλαμ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και "καποιοι" συμφωνουν να δοθει η ακροπολη ως εγγυηση στους Φινλανδους...

προφανως και δεν ηταν ορος η το δοσιμο της ακροπολης σε φιλανδους εκτος εαν πιστευεις το "σπηγκελ"...και προφανως ξερει οτι ο ΛΑΟΣ εχει βγαλει ανακοινωση για τις διαπραγματευσεις βενιζελου...οπως και η ¨κακια" γερμανια εναντιον αυτης της συμφωνιας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν καλή συνέχεια...

Stories