Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

@Last Moican

See what I mean? :cool2: ;)
μα δεν είπα πως έχεις άδικο
αυτό προσπαθούσα να πω και στον αμτζίκιο
εγώ βλέπω εδώ μέσα ανθρώπους που χαλάνε χιλιάρικα κάθε εβδομάδα στις πουτάνες
αυτοί θα επαναστατήσουνε; γιατί;

αλλά θέλω να μου πεις πού θα ήταν για εσένα η άρση της επανάστασης του έθνους...
πού θα γινότανε η έναυση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
του το έχω πει και εγώ
και η απάντησή του είναι πως τον πίστεψε τότε...

θα σας απαντήσω ξανά και ξανά μπας και το εμπεδώσετε κάποια στιγμή.
θεωρώ ότι έχω εγκέφαλο άνω του μέσου όρου.
επίσης θεωρώ ότι πρέπει πάντα να ακολουθώ τη λογική ενός πολιτισμένου κοινωνικού συνόλου ότι δλδ είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
το 2004 ήθελα να φύγει το πασοκ και θεώρησα ότι δε μπορεί ο επόμενος να είναι χειρότερος αυτού που επέλεξα να αλλάξει το κράτος.
ακολουθήθηκε η πεπατημένη για 5 χρόνια και το 09 αποφάσισα πάλι να φύγει αυτός που ήταν αδιανόητα ανίκανος με βάση τη δική μου πολιτισμένη λογική σκεπτόμενος ότι ο επόμενος δε μπορεί να είναι πιο ανίκανος -δεδομένων και των εξαγγελιών του-
πριν ρίξω το κουκί σκέφτηκα αυτό που μου έλεγε πάντα η γιαγιά μου η σμυρνιά
απο ρόδο βγαίνει αγκάθι και απο αγκάθι ρόδο.... λέγοντας ότι ο γιοκας μπορεί να ακολουθεί τη σοφή ρήση του λαού......

τελικά αποδείχθηκε ότι και εγώ εκαμα λάθος και η σμυρνιά η γιαγιά μου.
ενδεχομένως να ήθελα να πιστέψω ότι δεν μπορεί να μην έχει πάτο η κατάντια του 04 και του 09.

τελικά διαψεύστηκα παταγωδώς και δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι έγινε το ίδιο με άλλους εκαντοντάδες χιλιάδες έλληνες.

κλείνοντας βέβαια αρνούμαι να γίνω ηλίθιος και να ακολουθήσω τη συλλογιστική του φυλήσυχου ότι το πολίτευμα θα δώσει τη λύση.

λύση πλέον δεν υπάρχει πλην της βίαιης αντίδρασης και ανατροπής.
η οποία ενδεχομένως να μην είναι ούτε και αυτή λύση αλλά μόνο εάν υπάρξει ριζική ανατροπή της παρούσης βδελυγματικής κατάστασης υπάρχει έστω ελπίδα για καλυτέρευση σε 4 ή 5 χρόνια. 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ναι, έπρεπε ν'αφήσουμε τον μπουχέσα να ολοκληρώσει το έργο του. :jerking:

Τον φαντάζεσαι να τρέχει ανά τας Ευρώπας και να διαπραγματεύεται το μηχανισμό διάσωσης; Θα έμενε στα χέρια του Αντώναρου και του Αγγέλου από την υποερκόπωση.

ειπαμε αστο για αργοτερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με τον σκοπό να αμφισβητήσει το κύρος της εκτίμησης που διατυπώθηκε από το ειδικό γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της πορείας του προϋπολογισμού, ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος κατέφυγε στην υψηλή τέχνη των περιφράσεων – τέχνη την οποία, ως γνωστόν, κατέχει σε επίπεδο βιρτουόζου σολίστα: «Δεν διαθέτει τα στοιχεία της εγκυρότητας», είπε για την σχετική έκθεση ο λεξιλάγνος υπουργός, ενώ θα μπορούσε να έχει πει απλώς και ευθέως ότι δεν είναι έγκυρη. Αυτά τα παιγνίδια με τις λέξεις πρέπει να είναι η μόνη παραμυθία του υπουργού Οικονομικών. Μικρές αποδράσεις στον κόσμο όπου και η παιδεία του και η αντίληψη του για την εθνική οικονομία θα τον βοηθούσαν να διαπρέψει: στην Γαλλία των αρχών του 18ου αιώνα. (Εννοείται, βεβαίως, ότι θα ήταν καρδινάλιος...)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
επίσης θεωρώ ότι πρέπει πάντα να ακολουθώ τη λογική ενός πολιτισμένου κοινωνικού συνόλου ότι δλδ είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
το 2004 ήθελα να φύγει το πασοκ και θεώρησα ότι δε μπορεί ο επόμενος να είναι χειρότερος αυτού που επέλεξα να αλλάξει το κράτος.
ακολουθήθηκε η πεπατημένη για 5 χρόνια και το 09 αποφάσισα πάλι να φύγει αυτός που ήταν αδιανόητα ανίκανος με βάση τη δική μου πολιτισμένη λογική σκεπτόμενος ότι ο επόμενος δε μπορεί να είναι πιο ανίκανος -δεδομένων και των εξαγγελιών του-
απο ρόδο βγαίνει αγκάθι και απο αγκάθι ρόδο.... λέγοντας ότι ο γιοκας μπορεί να ακολουθεί τη σοφή ρήση του λαού......

ενδεχομένως να ήθελα να πιστέψω ότι δεν μπορεί να μην έχει πάτο η κατάντια του 04 και του 09.

τελικά διαψεύστηκα παταγωδώς και δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι έγινε το ίδιο με άλλους εκαντοντάδες χιλιάδες έλληνες.

κλείνοντας βέβαια αρνούμαι να γίνω ηλίθιος και να ακολουθήσω τη συλλογιστική του φυλήσυχου ότι το πολίτευμα θα δώσει τη λύση.

η οποία ενδεχομένως να μην είναι ούτε και αυτή λύση αλλά μόνο εάν υπάρξει ριζική ανατροπή της παρούσης βδελυγματικής κατάστασης υπάρχει έστω ελπίδα για καλυτέρευση σε 4 ή 5 χρόνια.  

Ρε p τόσα χρόνια στα strip και δεν κατάλαβες ότι πρόκειται για decaf Ρουμάνα; Τεσπά ουδείς άσφαλτος

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αλλά θέλω να μου πεις πού θα ήταν για εσένα η άρση της επανάστασης του έθνους...
πού θα γινότανε η έναυση
Δε μπορώ ν' ανοίξω τέτοια κουβέντα ρε πατριώτη - να με συμπαθάς. Όταν ο άλλος έχει 100 χιλιαρικάκια καβατζωμένα μαύρα από φροντιστήρια, ή η άλλη η έρημη που έραβε μια ζωή και έχει μαζέψει 50 (οικονομίες μιας ζωής έστω) - περιμένεις να κάνει το πόστερ του Τσε πραγματικότητα; ;) :rolleyes:

Επίσης αυτό ότι τα μαγαζιά κλείνουν κλπ - υπάρχει και άλλη ανάγνωση και έχω άποψη... μόνο που δεν έχω σκοπό να επιχειρηματολογώ για να κάνω το χατήρι του κάθε φούφουτου :cheesy: εδώ μέσα.

Κάτσε γιατί μιλάει ο Βενιζέλος στη ΝΕΤ. :grin: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΙΝΟΣ; Του Παπανδρέου; Του πολιτεύματος; Τίνος;

Επίσης:
Κάθε μπουκέτο σε βουλευτή, ενδεχομένως και κάθε σφαίρα.

Κάθε καμμένος κάδος και σπασμένη βιτρίνα πόσα χρήματα φέρνει στο κρατικό ταμείο;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Είναι μεν και πολιτικό αλλά πρέπει να αλλάξουμε μυαλά διότι δεν φταίει το σύστημα αλλα ΕΜΕΙΣ. Και αυτό δεν παίρνει λίγο αλλά πολύ!

Έχουμε οικονομικό πρόβλημα, φθάσαμε να υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε συντάξεις... Γιατί αρνείσαι αυτήν την πραγματικότητα; Τη θλιβερή πραγματικότητα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δομημένη πολιτική σκέψη
ευτυχώς που το κάθε κόμμα προεκλογικά λέει το πρόγραμμά του
κι ευτυχώς που οι άνθρωποι με ανώτερη μόρφωση και ανώτερο του μέσου όρου μυαλό (κατά δήλωσήν τους που δεν αμφισβητώ) πρέπει να σκέφτονται πρακτικά και να ψηφίζουνε με βάση τα δεδομένα και όχι με βάση την κουβέντα της γιαγιάς τους

κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός επίσης
και σε αυτό κάνει λάθος;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το προβλημα ειναι εξοχως πολιτικο! το οικονομικο προβλημα ειναι μια απο τις συνεπειες του βασικου προβληματος!

Καλά μετά αυτά. Τώρα είναι ώρα μάχης. Να λύσουμε το πρόβλημά μας που κινούμαστε με δανεικά.

Το πολιτικό πρόβλημα που λες είναι πρόβλημα νοοτροπίας λαού. Διόριζέ με να σε ψηφίζω: "και εμείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο πρέφα και καφε και δε βαριέσαι αδελφέ;"...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με τον σκοπό να αμφισβητήσει το κύρος της εκτίμησης που διατυπώθηκε από το ειδικό γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της πορείας του προϋπολογισμού, ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος κατέφυγε στην υψηλή τέχνη των περιφράσεων – τέχνη την οποία, ως γνωστόν, κατέχει σε επίπεδο βιρτουόζου σολίστα: «Δεν διαθέτει τα στοιχεία της εγκυρότητας», είπε για την σχετική έκθεση ο λεξιλάγνος υπουργός, ενώ θα μπορούσε να έχει πει απλώς και ευθέως ότι δεν είναι έγκυρη. Αυτά τα παιγνίδια με τις λέξεις πρέπει να είναι η μόνη παραμυθία του υπουργού Οικονομικών. Μικρές αποδράσεις στον κόσμο όπου και η παιδεία του και η αντίληψη του για την εθνική οικονομία θα τον βοηθούσαν να διαπρέψει: στην Γαλλία των αρχών του 18ου αιώνα. (Εννοείται, βεβαίως, ότι θα ήταν καρδινάλιος...)

ρε συ
εδώ είπε στη βουλή (και τον χειροκροτούσαν από κάτω)
με στόμφο και περισσό θάρρος
πως ΑΜΕΣΑ θα αναρτούνται (άμεσα θα - ωραίο το συνολάκι) τα ονόματα των οφειλετών στο Δημόσιο (στους άλλους μπορούνε να χρωστάνε μαλλιά και κουβάρια, στο δημόσιο όχι) ΑΝΩ των 150,000 Ευρώ (αυτοί που χρωστάνε 120,000 ας πούμε είναι οκ....δεν τρέχει κάστανο) ΕΦΟΣΟΝ (εδώ ποια αποκτάει σημασία το άμεσα) ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΣΤΑΣΗ (άμα θέλουνε δηλαδή)

σε απλά ελληνικά
άμα μας το επιτρέψουνε οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, κάποια στιγμή θα αποφασίσουμε να αναρτήσουμε τα ονόματά τους

σε πιο απλά ελληνικά
άμα μας το επιτρέψουνε οι μπαταξήδες του Δημοσίου, θα πούμε τα ονόματά τους

σε ελληνικά πεζοδρομίου
ονόματα θέτε; πριτς!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δομημένη πολιτική σκέψη
ευτυχώς που το κάθε κόμμα προεκλογικά λέει το πρόγραμμά του
κι ευτυχώς που οι άνθρωποι με ανώτερη μόρφωση και ανώτερο του μέσου όρου μυαλό (κατά δήλωσήν τους που δεν αμφισβητώ) πρέπει να σκέφτονται πρακτικά και να ψηφίζουνε με βάση τα δεδομένα και όχι με βάση την κουβέντα της γιαγιάς τους

κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός επίσης
και σε αυτό κάνει λάθος;
κοίτα.
δεδομένου ότι ο ίδιος ο λαός ψηφίζει τόσα χρόνια αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση δε θα μπούμε στη διαδικασία του εάν ο λαός είναι άλλοτε έξυπνος και άλλοτε βλάξ.
το θέμα είναι ότι ο απατεώνας μπορεί ενδεχομένως να ξεγελάσει πολύ πιο εύκολα εναν έξυπνο απο έναν βλάκα.
συνήθως οι βλάκες μένουν κολλημένοι μια ζωή στην ίδια επιλογή την οποία δε μπορείς να βγάλεις απο τον εγκεφαλό τους ούτε με εγχείριση.
Κατά συνέπεια, το να ισχυρίζεται λχ ο πατέρας μου που ψηφίζει 60 χρόνια δεξιά
"εγώ στα λεγα" είναι σαν ο ανάπηρος να λέει σ αυτόν που θέλει να τρέξει στην κινούμενη άμμο (μη γνωρίζοντας ότι είναι κινούμενη)
"είδες που εγώ δεν μπήκα στην άμμο;" κάτι ήξερα.

κοινώς το να ισχυρίζεται κάποιος που έχει αναπηρία ότι κάνει το σωτό επειδή απλά δεν έχει άλλη επιλογή αυτό δεν είναι εξυπνάδα ούτε αρτιμέλεια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΙΝΟΣ; Του Παπανδρέου; Του πολιτεύματος; Τίνος;

Επίσης:
Κάθε μπουκέτο σε βουλευτή, ενδεχομένως και κάθε σφαίρα.

Κάθε καμμένος κάδος και σπασμένη βιτρίνα πόσα χρήματα φέρνει στο κρατικό ταμείο;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Είναι μεν και πολιτικό αλλά πρέπει να αλλάξουμε μυαλά διότι δεν φταίει το σύστημα αλλα ΕΜΕΙΣ. Και αυτό δεν παίρνει λίγο αλλά πολύ!

Έχουμε οικονομικό πρόβλημα, φθάσαμε να υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε συντάξεις... Γιατί αρνείσαι αυτήν την πραγματικότητα; Τη θλιβερή πραγματικότητα;
σε παρακαλώ αιτήσου να ρίξεις δύο φακέλους στις εκλογές στο Γιόργκο
θα σου το δεχτούνε - πίστεψέ με
α....είχα άδικο για τη Νίκαια και το Πασόκ, έ;;
χαχαχαχα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλά μετά αυτά. Τώρα είναι ώρα μάχης. Να λύσουμε το πρόβλημά μας που κινούμαστε με χρωστούμενα.

Το πολιτικό πρόβλημα που λες είναι πρόβλημα νοοτροπίας λαού. Διόριζέ με να σε ψηφίζω: "και εμείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο πρέφα και καφε και δε βαριέσαι αδελφέ;"...
κοιτα,

ο κοσμος ζητουσε ρουσφετια γιατι καποιοι τους επεισαν οτι μπορουν να τα πετυχουν! η ραστωνη στην οποια περιηλθε ο λαος επισης επεβληθη για να μη ζαλιζονται και πολυ τα @@ των εκπροσωπων του ... Οταν βαλεις ταμπελα εξω απο το μαγαζι σου "ανοιξαμε και σας περιμενουμε, το αφεντικο τρελλαθηκε και τα δινει ολα τζαμπα" ειναι αστειο μετα να κανεις παραπονα οτι μπηκανε πολλοι μεσα στο μαγαζι σου και ζητανε να ψωνισουνε και τζαμπα... δεν ξερω αν με πιανεις  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σκανδαλίδης: «Δικαιολογημένα η κυβέρνηση αντιδρά σε τόσο μεγάλες πιέσεις. Έλεος πια»

και γιατί περικαλώ να μας δείξουν έλεος???? δείξαμε ότι αλλάζουμε ?? δείξαμε ότι βάλαμε μυαλό ?? δείξαμε ότι συμμαζευτήκαμε ?? παπάρια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κοιτα,

ο κοσμος ζητουσε ρουσφετια γιατι καποιοι τους επεισαν οτι μπορουν να τα πετυχουν! η ραστωνη στην οποια περιηλθε ο λαος επισης επεβληθη για να μη ζαλιζονται και πολυ τα @@ των εκπροσωπων του ... Οταν βαλεις ταμπελα εξω απο το μαγαζι σου "ανοιξαμε και σας περιμενουμε, το αφεντικο τρελλαθηκε και τα δινει ολα τζαμπα" ειναι αστειο μετα να κανεις παραπονα οτι μπηκανε πολλοι μεσα στο μαγαζι σου και ζητανε να ψωνισουνε και τζαμπα... δεν ξερω αν με πιανεις  ;)
egkzaktly

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά μετά αυτά. Τώρα είναι ώρα μάχης. Να λύσουμε το πρόβλημά μας που κινούμαστε με δανεικά.

οχι
το πρόβλημά μας δεν είναι πως κινούμαστε με δανεικά
αυτό το κάνουνε όλες οι χώρες
το πρόβλημά μας είναι πως τα δανεικά τα τρώνε οι ημέτεροι και δεν πάνε στο κράτος
και αυτό δεν είναι οικονομικό πρόβλημα
είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ρε βάλε σου λέω από πάνω τάπα. Παίρνει αέρα η γιάλα σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κοιτα,

ο κοσμος ζητουσε ρουσφετια γιατι καποιοι τους επεισαν οτι μπορουν να τα πετυχουν!

μπα λές ????? δηλαδή είναι φυσικό ο κόσμος να ζητάει ρουσφέτια επειδή κάποιοι μπορούν να τα πετύχουν... ωραία λογική...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοινώς το να ισχυρίζεται κάποιος που έχει αναπηρία ότι κάνει το σωτό επειδή απλά δεν έχει άλλη επιλογή αυτό δεν είναι εξυπνάδα ούτε αρτιμέλεια.
συγγνώμη...δεν κατάλαβα
με το παραπάνω μου λες πως είμαι ανάπηρος; πνευματικά;

γιατί έχω αποδεχτεί πως είμαι μαλάκας, δεξιός, πασόκος, αριστερός, χουντικός, άσχημος, γέρος και ό,τι άλλο μου έχουνε προσάψει
αλλά αυτό είναι καινούργιο

και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και βρισιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom