Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
άμα είναι πεθαμένοι , ευκαιρία είναιβρηκαμε παπα ας θαψουμε πεντε εξι
άμα είναι πεθαμένοι , ευκαιρία είναιβρηκαμε παπα ας θαψουμε πεντε εξι
και στην δεθ τζεφρυ αυλακιωτη του ανδρεασήκω φύγε από αυτό το ιερό θρεντ,γιατί το μαγαρίζεις με τα ηλίθια και ψευτοεξυπνακίστικα ποστ σου
εδω μιλάμε για τον Τζέφρυ Αναγνώστου του Ανδρέα
ναι, οκ
να γίνει δικαστήριο
οκ...
ρε συ μην τους λες τέτοια
αφού δεν τους προτείνεις λύση ασφαλή για μετά
αυτοί κάνουνε επανάσταση με τη μακαρονάδα στο στόμα
είναι σαν τον Λοβέρδο που έπεισε τον Πάγκαλο λέει να γίνει δωρητής οργάνων...
χαχαχαχα...πες μου ποιο όργανο του Πάγκαλου είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση...
κοίτα.
στις επαναστάσεις δεν υπάρχει ποτέ λογική.
άλλωστε οι επαναστάσεις στηρίζονται στην παράνοια όλων ρων προηγούμενων ετών.
συνεπώς όποιος συντάσσεται με την προγενέστερη παράνοια θα καταβροχθισθεί απο τη μεταγενέστερη επαναστατική παράνοια.
για παράδειγμα......
η Παπαρήγα 35 χρόνια τώρα κάνει επανάσταση καθήμενη στο ίδιο έδρανο της βουλής. ενίοτε αποχωρέι απο αυτό όταν δε θέλει να ψηφίσει.
του πούστη. ακόμα και ο πιο χαζός επαναστάτης εάν έβλεπε ότι κάτι δεν του βγαίνει 35 χρόνια θα άλλαζε τακτική.
κατά συνέπεια η επαναστατική λογική της παπαρήγας έχει αφομιωθεί πλήρως απο την παράνοια του υπάρχοντος συστήματος.
κατ επέκταση η επανάσταση όταν και όποτε γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να ενσωματώσει την επανάσταση της παπαρήγας.
Δηλαδή να μην γίνει καν δικαστήριο;
Δεν καταλαβαίνω, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη λογική.
Άμα δεν πεις ποιός κατηγορείται και για ποιές πράξεις ή παραλήψεις, δεν γίνεται να κάνεις τίποτε.
Άκου λέει να κλείσουμε όλους τους βουλευτές μέσα. Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2009; Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2007; Αυτούς που ψήφισαν κατά του Μεσοπροθέσμου και του Μνημονίου; Αυτούς που κάποτε είχαν κυβερνητική θέση; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;
τι λες ρε καμένε;Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ μακριά. Και για ποιά επανάσταση μιλάμε; Εναντίον κυβερνήσεως που βγήκε με την ψήφο ΜΑΣ και με 10% διαφορά από το δεύτερο;
όλους.
ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με ίδια ή και μεγαλύτερη ποινή απο τον εγκληματία. ο συνεργός οδηγείται και αυτός στο δικαστήριο.
στα λαικά δικαστήρια καταλήγεις όταν σου έχουν διαλύσει τα συνταγματικά τα γνωστά λαμόγια.
και αυτούς.Είναι και αυτοί που εξελέγησαν παλιά και δεν είναι εν ενεργεία...
ρε συ μην τους λες τέτοια
αφού δεν τους προτείνεις λύση ασφαλή για μετά
αγαπημενε μου περσονα η παγιωμενη γνωμη μου πια ειναι οτι ολη η προσπαθεια απο τους υπαλληλους της κυβερνησης ως αποκλειστικο σκοπο εχει την εξοντωση του κοσμου,βλεποντας τις τακτικες και τα μετρα καταλαβαινεις ποσο απιστευτο ειναι το μισος που εχουν για το ανθρωπινο ειδος
Τωρα οσον αφορα την επανασταση,γνωμη μου ειναι οτι στη παρουσα φαση την κανεις .δηλ τους πετας εξω και στη συνεχεια βλεπεις τι θα γινει μετα
Μιλω απλα και οχι επιστημονικα γιατι μερικες φορες οι πιο απλες κινησεις ειναι και οι πιο σωστες, ο μεγας αλεξανδρος εκοψε το γορδιο δεσμο με το σπαθι του με μια κινηση
νομιζω με τους πολιτικους οπως ειναι σημερα εχουμε τελειωσει και οπως εχω ξαναπει οι ανθρωποι που θα προκυψουν πρεπει να ειναι νεοι στην ηλικια
και αυτούς.
η επανάσταση δεν κάνει εξαιρέσεις εκτός εάν προλάβεις να κρυφτείς ή αυτοεξοριστείς.
πόσα δικαστήρια έχουνε γίνει μέχρι τώρα;Δηλαδή να μην γίνει καν δικαστήριο;
Άμα δεν πεις ποιός κατηγορείται και για ποιές πράξεις ή παραλήψεις, δεν γίνεται να κάνεις τίποτε.
Άκου λέει να κλείσουμε όλους τους βουλευτές μέσα. Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2009; Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2007; Αυτούς που ψήφισαν κατά του Μεσοπροθέσμου και του Μνημονίου; Αυτούς που κάποτε είχαν κυβερνητική θέση; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;
Κανά διορισμό εκτός ασεπ θα κάνει η επανάσταση ή τσάμπα θα την κάνουμε;
και δεν μου λες αγκάπι μο και κάτι άλλο.Δηλαδή να μην γίνει καν δικαστήριο;
προφανώς γεννήθηκες σε γιάλα