Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σήκω φύγε από αυτό το ιερό θρεντ,γιατί το μαγαρίζεις με τα ηλίθια και ψευτοεξυπνακίστικα ποστ σου

εδω μιλάμε για τον Τζέφρυ Αναγνώστου του Ανδρέα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σήκω φύγε από αυτό το ιερό θρεντ,γιατί το μαγαρίζεις με τα ηλίθια και ψευτοεξυπνακίστικα ποστ σου

εδω μιλάμε για τον Τζέφρυ Αναγνώστου του Ανδρέα
και στην δεθ τζεφρυ αυλακιωτη του ανδρεα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι, οκ
να γίνει δικαστήριο
οκ...

Δηλαδή να μην γίνει καν δικαστήριο;

Δεν καταλαβαίνω, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη λογική.

Άμα δεν πεις ποιός κατηγορείται και για ποιές πράξεις ή παραλήψεις, δεν γίνεται να κάνεις τίποτε.

Άκου λέει να κλείσουμε όλους τους βουλευτές μέσα. Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2009; Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2007; Αυτούς που ψήφισαν κατά του Μεσοπροθέσμου και του Μνημονίου; Αυτούς που κάποτε είχαν κυβερνητική θέση; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε συ μην τους λες τέτοια
αφού δεν τους προτείνεις λύση ασφαλή για μετά

αυτοί κάνουνε επανάσταση με τη μακαρονάδα στο στόμα
είναι σαν τον Λοβέρδο που έπεισε τον Πάγκαλο λέει να γίνει δωρητής οργάνων...
χαχαχαχα...πες μου ποιο όργανο του Πάγκαλου είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση...

σε μια χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο πρωθυπουργός πρέπει να βρίσκεται στη χώρα και όχι να εκτελεί χρέη υπουργού εξωτερικών.

μετά τις διακοπές του ο σωτήρας της χώρας έκρινε ότι αφού έχει σώσει πλέον την ελλάδα πρέπει τώρα να ασχοληθεί με τη σωτηρία της λιβύης.
δεν ξέρω πόσοι μπράβοι θα χρειαστεί να τον προστατεύσουν εάν τον πετύχει κάνα πανηγυράκι αγανακτισμένων.....

Η 6η δόση

Η τρόικα, η οποία ενδεχομένως σήμερα, Παρασκευή, να αναχωρήσει από την Αθήνα, δεν δεσμεύτηκε για την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κατόπιν τούτου, ανεβλήθη για τα τέλη Σεπτεμβρίου (πιθανώς την 27η του μηνός) η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ν.Τ., που είναι αρμόδιο για να εγκρίνει την καταβολή του μεριδίου της 6ης δόσης του δανείου που του αναλογεί.

Η τρόικα, άλλωστε, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως «αντιλαμβάνεται την πολιτική διάσταση» του ζητήματος ως προς την άρνηση της ελληνικής πλευράς να υιοθετήσει και νέα οικονομικά μέτρα, μία παραδοχή η οποία είναι δυνατόν και να ερμηνευτεί και ως «κόκκινη κάρτα» προς την κυβέρνηση, αφού - εμμέσως πλην σαφώς- τίθεται ζήτημα πολιτικής αντοχής του σημερινού κυβερνητικού σχήματος.

[size=18pt]Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος -ως γνωστόν- βρέθηκε στο Παρίσι, στη συνάντηση για τη Λιβύη, όπου είχε σύντομες επαφές με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Χοσέ Λουίς Θαπατέρο και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.[/size]

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπ. Οικονομικών, το σχέδιο προβλέπει την επιστροφή της Τρόικα για νέο γύρο διαπραγματεύσεων επί του δημοσιονομικού ελλείμματος σε δέκα ημέρες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοίτα.
στις επαναστάσεις δεν υπάρχει ποτέ λογική.
άλλωστε οι επαναστάσεις στηρίζονται στην παράνοια όλων ρων προηγούμενων ετών.
συνεπώς όποιος συντάσσεται με την προγενέστερη παράνοια θα καταβροχθισθεί απο τη μεταγενέστερη επαναστατική παράνοια.

για παράδειγμα......
η Παπαρήγα 35 χρόνια τώρα κάνει επανάσταση καθήμενη στο ίδιο έδρανο της βουλής. ενίοτε αποχωρέι απο αυτό όταν δε θέλει να ψηφίσει.

του πούστη. ακόμα και ο πιο χαζός επαναστάτης εάν έβλεπε ότι κάτι δεν του βγαίνει 35 χρόνια θα άλλαζε τακτική.
κατά συνέπεια η επαναστατική λογική της παπαρήγας έχει αφομιωθεί πλήρως απο την παράνοια του υπάρχοντος συστήματος.
κατ επέκταση η επανάσταση όταν και όποτε γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να ενσωματώσει την επανάσταση της παπαρήγας.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ μακριά. Και για ποιά επανάσταση μιλάμε; Εναντίον κυβερνήσεως που βγήκε με την ψήφο ΜΑΣ και με 10% διαφορά από το δεύτερο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Άμα δεν πεις ποιός κατηγορείται και για ποιές πράξεις ή παραλήψεις, δεν γίνεται να κάνεις τίποτε.

Άκου λέει να κλείσουμε όλους τους βουλευτές μέσα. Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2009; Και αυτούς που πρωτοεξελέγησαν το 2007; Αυτούς που ψήφισαν κατά του Μεσοπροθέσμου και του Μνημονίου; Αυτούς που κάποτε είχαν κυβερνητική θέση; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;

όλους.
ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με ίδια ή και μεγαλύτερη ποινή απο τον εγκληματία. ο συνεργός οδηγείται και αυτός στο δικαστήριο.

στα λαικά δικαστήρια καταλήγεις όταν σου έχουν διαλύσει τα συνταγματικά τα γνωστά λαμόγια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
παντως χθες το ανδρεικελο η μονη που τον πλησιασε ηταν η κλιντονισα..

και κατι παλιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ μακριά. Και για ποιά επανάσταση μιλάμε; Εναντίον κυβερνήσεως που βγήκε με την ψήφο ΜΑΣ και με 10% διαφορά από το δεύτερο;
τι λες ρε καμένε;

συγκρίνεις την κατάσταση της χώρα το 09 με το 11;

είσαι βλάκας ή τον παριστάνεις;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
όλους.
ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με ίδια ή και μεγαλύτερη ποινή απο τον εγκληματία. ο συνεργός οδηγείται και αυτός στο δικαστήριο.

στα λαικά δικαστήρια καταλήγεις όταν σου έχουν διαλύσει τα συνταγματικά τα γνωστά λαμόγια.

Είναι και αυτοί που εξελέγησαν παλιά και δεν είναι εν ενεργεία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε συ μην τους λες τέτοια
αφού δεν τους προτείνεις λύση ασφαλή για μετά

δεν μίλησα για ασφαλή λύση.. αλλά για λύση για μετά συζητημένη και συμφωνημένη..

αυτά τα ας τους διώξουμε τώρα και βλέπουμε τι θα κάνουμε κάπου με στραβώνουν.. εξάλλου στην ιστορία υπάρχουν άπειρα παραδείγματα καπελλώματος στις μεταεπαναστατικές περιόδους...

όχι φίλε... βρίσκουμε τι θα κάνουμε μετά, το συναποφασίζουμε και μετά ντού..

αλλέως ο καθένας για την πάρτη του...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
αγαπημενε μου περσονα η παγιωμενη γνωμη μου πια ειναι οτι ολη η προσπαθεια απο τους υπαλληλους της κυβερνησης ως αποκλειστικο σκοπο εχει την εξοντωση του κοσμου,βλεποντας τις τακτικες και τα μετρα καταλαβαινεις ποσο απιστευτο ειναι το μισος που εχουν για το ανθρωπινο ειδος
Τωρα οσον αφορα την επανασταση,γνωμη μου ειναι οτι στη παρουσα φαση την κανεις .δηλ τους πετας εξω και στη συνεχεια βλεπεις τι θα γινει μετα
Μιλω απλα και οχι επιστημονικα γιατι μερικες φορες οι πιο απλες κινησεις ειναι και οι πιο σωστες, ο μεγας αλεξανδρος εκοψε το γορδιο δεσμο με το σπαθι του με μια κινηση
νομιζω με τους πολιτικους οπως ειναι σημερα εχουμε τελειωσει και οπως εχω ξαναπει οι ανθρωποι που θα προκυψουν πρεπει να ειναι νεοι στην ηλικια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αγαπημενε μου περσονα η παγιωμενη γνωμη μου πια ειναι οτι ολη η προσπαθεια απο τους υπαλληλους της κυβερνησης ως αποκλειστικο σκοπο εχει την εξοντωση του κοσμου,βλεποντας τις τακτικες και τα μετρα καταλαβαινεις ποσο απιστευτο ειναι το μισος που εχουν για το ανθρωπινο ειδος
Τωρα οσον αφορα την επανασταση,γνωμη μου ειναι οτι στη παρουσα φαση την κανεις .δηλ τους πετας εξω και στη συνεχεια βλεπεις τι θα γινει μετα
Μιλω απλα και οχι επιστημονικα γιατι μερικες φορες οι πιο απλες κινησεις ειναι και οι πιο σωστες, ο μεγας αλεξανδρος εκοψε το γορδιο δεσμο με το σπαθι του με μια κινηση
νομιζω με τους πολιτικους οπως ειναι σημερα εχουμε τελειωσει και οπως εχω ξαναπει οι ανθρωποι που θα προκυψουν πρεπει να ειναι νεοι στην ηλικια

συμφωνάμε σε όλα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

πόσα δικαστήρια έχουνε γίνει μέχρι τώρα;
εγώ σου είπα πως ΔΕΝ μπορείς να τους βάλεις στη στενή
δεν γίνεται ρε φίλε. Είναι καλυμμένοι, και να μην είναι, δεν τους αγγίζει κανείς

οπότε, αφού δεν μπορείς να τους βάλεις μέσα
τους διώχνεις

εσύ θες να τους ξαναψηφίσεις - ε, υπάρχει μία μεγάλη απόσταση σκέψης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κανά διορισμό εκτός ασεπ θα κάνει η επανάσταση ή τσάμπα θα την κάνουμε;

δεν κάνω επαναστάσεις για λαό που έβγαλε πρωθυπουργό ξανά ατομο υπόδικο που αποαδεδειγμένα είχε μετατρέψει το μιζάρισμα σε εθνικό σπορ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και δεν μου λες αγκάπι μο και κάτι άλλο.
αυτοί που πρωτοεκλέγησαν μέσα σε αυτό το σύστημα το 2009 και το 2007 που λες, δεν είναι παράγωγα του συστήματος;
ας μην πάμε μακριά...πες μου τι έγινε τον Ιούνη με το μεσοπρόθεσμο
πες μου εσύ ποιον και τι να ψηφίσεις μετά από αυτό που έγινε.
Ποιο σύνταγμα που υποστηρίζεις εσύ λέει πως μπορείς να ρίχνεις ληγμένα χημικά σε άμαχο πληθυσμό και να μην σε ακουμπάει κανείς

κι εσύ μου λες για δικαστήρια και εκλογές

προφανώς γεννήθηκες σε γιάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom