You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης ή Μπένυ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πρέπει να προσθέσετε και τον Σκανδαλίδη από σήμερα! Μόλις έβαλε υποψηφιότητα.
Δεν την έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμη.
Στις 12 δίνει συνέντευξη τύπου...
Απλά σκέφτηκα να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να το σχολιάσουμε....
No problem man, πλάκα κάνω!
No problem man, πλάκα κάνω!
Ναι ρε συ.
Μη νομίζεις ότι παρεξηγήθηκα.
Στα @@@@@ κιόλας!!!
Απλά περιμένω τις δηλώσεις Σκανδαλίδη, για να δω κι εγώ τι θα κάνω.... ;)
Μπορεί μετά να θέσω κι εγώ υποψηφιότητα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Μόλις τώρα στον Real Fm 97,8… ο Κακαουνάκης είπε ότι περιμένει και τους Διαμαντοπούλου, Πάγκαλο να «κατέβουν»...
Αν έχει δίκιο δηλαδή θα έχουμε 5 υποψήφιους....
γουστάρω Παγκαλίνο!
να τα πάρει κρανίο και να τα κάνει όλα ισιωμα στο κομμα!
Και ο τρίτος επισημα:
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τόνισε πως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Κίνημα αναλαμβάνει, όπως είπε, την ευθύνη και το χρέος που του αναλογεί καταθέτοντας την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πεπεισμένος ότι την υποψηφιότητά του τη θέλει και την αναζητεί η βάση, οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι, όπως είπε, αγωνιούν και παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Δεν έρχομαι να διασπάσω, αλλά να ενώσω, δεν έρχομαι να διχάσω, αλλά να συνθέσω, είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι φορέας ενότητας, σύνθεσης και προοπτικής».
Καταλήγοντας επισήμανε πως δεν είναι απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά είναι σύμμαχος και σύντροφος.
Newsroom ΔΟΛ
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τόνισε πως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Κίνημα αναλαμβάνει, όπως είπε, την ευθύνη και το χρέος που του αναλογεί καταθέτοντας την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πεπεισμένος ότι την υποψηφιότητά του τη θέλει και την αναζητεί η βάση, οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι, όπως είπε, αγωνιούν και παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Δεν έρχομαι να διασπάσω, αλλά να ενώσω, δεν έρχομαι να διχάσω, αλλά να συνθέσω, είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι φορέας ενότητας, σύνθεσης και προοπτικής».
Καταλήγοντας επισήμανε πως δεν είναι απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά είναι σύμμαχος και σύντροφος.
Newsroom ΔΟΛ
"καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ... και του ΠΑΣΟΚ"ποιος θεωρειτε οτι ειναι καλυτερος και χρησιμοτερος για το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ... και του ΠΑΣΟΚ?
αυτες ειναι δυο εννοιες που δεν συναδουν...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Νίκο βιάστηκες...μάλλον θα προσθέσεις και άλλες επιλογές στην ψηφοφορία....τώρα χρησιμότερος για την Ελλάδα.....δύσκολο ερώτημα...δύσκολη απάντηση.....ποιον θα θελατε για προεδρο του πασοκ..?ποιος θεωρειτε οτι ειναι καλυτερος και χρησιμοτερος για το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ..?
Σωστός ο Λαμπρούκος.....είναι...αντίθετα μεταξύ τους...."καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ... και του ΠΑΣΟΚ"
αυτες ειναι δυο εννοιες που δεν συναδουν...
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Το Γιωργάκη το βλέπω δύσκολα να βγαίνει,
καθότι καλό παιδί ρε φίλε, αλλά κάπου τάχει μπερδέψει τα πράματα.
καθότι καλό παιδί ρε φίλε, αλλά κάπου τάχει μπερδέψει τα πράματα.
οσοι και να μπουνε αυτοι οι δυο θα ειναι στον.....τελικο....Νίκο βιάστηκες...μάλλον θα προσθέσεις και άλλες επιλογές στην ψηφοφορία....τώρα χρησιμότερος για την Ελλάδα.....δύσκολο ερώτημα...δύσκολη απάντηση.....
Σωστός ο Λαμπρούκος.....είναι...αντίθετα μεταξύ τους....
Εγω που ειμαι πωρομενος και με τα πολιτικα και λιγο με το πασοκ,βαρεθηκα τις συνεχεις συζητησεις...πασοκ ωρα μηδεν,συγκριση πασοκ νδ και τα λοιπα..ας κανουν οτι θελουν.στα @@ μας...μακρια απ τον κωλο μας κι ας ειναι και 100 χιλιομετρα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 91