Νέα

γιδο-Πολάκης - Impossible is nothing No. 004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Tι να κανουμε ρε φιλε, καποιοι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι πραγματικα μπροστα στην σκατοψυχιά και δεν την αντεχουν.
Εσυ τι προβλημα ακριβως εχεις?
Σε ενοχλησε επειδη εξεφρασε μια ευαισθησια ενας ανθρωπος, για λογους που μπορει να γνωριζει πολυ καλα?
Κοιτα ρε κατι ανθρωποι.
Τυπε ο πολακής μπορει να είναι το μεγαλύτερο σκουπίδι της Κρήτης. Αλλά εδώ τι να κάνουμε, έχει δίκιο. Πήγε η ψωλογρια η Λίνου να πουλήσει παπατζα για την πουτανα τη δικηγόρο. Έχει κάνει τρισχειροτερα ο γιδοβοσκος και δεν κουνήθηκε φύλο και τα κάνανε πουτανα όλα για αυτό? Σοβαρά τώρα? Και θα μου πεις και ευαίσθητη την ψωλογρια; Άμα ήταν ας γινόταν παπαδιά, Τι δουλειά έχει στη Βουλή?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Να ρωτήσω και εγώ η νεολαία.

Τα " δίπλα βιβλία " τι είναι ;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Πάμε για μια χρεοκοπιάρα σύντομα να τον τσούξει λίγο ακόμα το γιδοέλληνα
με μνημόνια , 99 χρόνια όλη η δημόσια περιουσία στο υπερταμείο και τα ρέστα να τα μαζεύουν τα καρτέλ θα είναι θαύμα να μην χρεωκοπήσουμε
Το πιθανότερο να βολοδέρνουμε λίγο πάνω από Αλβανία Βουλγαρία
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι "βγήκαμε από τα μνημόνια"
διότι παύει η περίοδος χάριτος στις δανειακές υποχρεώσεις κ πρέπει να βρεθούν πακέτα για πληρωμές ενώ τα ταμεία είναι άδεια

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Tελικά ο λόγος της φασαρίας ηταν οτι ο Πολάκης επιτεθηκε σε γυναικα-συνεργατη Υπουργού φραστικά,η οποία μάλιστα δεν εχει δικαιωμα να πάρει το λογο και να απαντησει.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ,τη φραση "εχει προβλημα η κοπέλα" την ειπε-αγνωστο γιατι -η Λινού και ο Βαρτζοπουλος

Ιδου και η δήλωση Μαρινακη,δεν τιθεται θμεα υγειας

Τελευταία τροποποίηση:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Εσείς οι ευαίσθητοι ΝΔκράτες αν σας κλέβει κάποιος να είστε ευγενικοί και υπεράνω. Ψύχραιμοι και απλά να τον συνετίσετε να σταματήσει να σας κλέβει.

Ο άξεστος γιδοβοσκός Πολάκης έχασε την ψυχραιμία του και είπε στο λαμόγιο που τον κορόιδευε "γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;" Για το 1.7 εκατομμύριο που δίνουν στο κέντρο υγείας Φιλιατρών για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου 800 τ.μ. όλα καλά.

Με 1.7 εκ. κτίζεις καινούργιο κέντρο υγείας μαζί με τον εξοπλισμό. Για αυτό δε θίχτηκε κανείς.

Μετά δάκρυσε η Λινού και καληνύχτα μας ευαίσθητοι νδκράτες.

Το ΟΥΣΤ του Άδωνη προς τον Πολάκη την περασμένη εβδομάδα ήταν απλά χαρακτηρισμός ευγενείας.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Εσείς οι ευαίσθητοι ΝΔκράτες αν σας κλέβει κάποιος να είστε ευγενικοί και υπεράνω. Ψύχραιμοι και απλά να τον συνετίσετε να σταματήσει να σας κλέβει.

Ο άξεστος γιδοβοσκός Πολάκης έχασε την ψυχραιμία του και είπε στο λαμόγιο που τον κορόιδευε "γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;" Για το 1.7 εκατομμύριο που δίνουν στο κέντρο υγείας Φιλιατρών για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου 800 τ.μ. όλα καλά.

Με 1.7 εκ. κτίζεις καινούργιο κέντρο υγείας μαζί με τον εξοπλισμό. Για αυτό δε θίχτηκε κανείς.

Μετά δάκρυσε η Λινού και καληνύχτα μας ευαίσθητοι νδκράτες.

Το ΟΥΣΤ του Άδωνη προς τον Πολάκη την περασμένη εβδομάδα ήταν απλά χαρακτηρισμός ευγενείας.

Το όλο ζήτημα είναι να στηρίξει αυτές τις καταγγελίες του ο Πολάκης με περισσότερα στοιχεία. Να το κυνηγήσει επίμονα και για καιρό τούτο το σκάνδαλο που αναφέρει.

Θα το κάνει, ή δεν; Το ´χει, ή δεν το ´χει; Είναι για αυτόν θέμα αρχής, ή ένα διαπραγματευτικό χαρτί τούτη η υπόθεση;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Εδω οι μισοι Νεοδημοκρταες βριζουν την Καρυστιανου,επειδη κάνει "ζημιά" στον αγαπημενο τους Κούλη.Η παράταξη πάνω απ όλα

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Το όλο ζήτημα είναι να στηρίξει αυτές τις καταγγελίες του ο Πολάκης με περισσότερα στοιχεία. Να το κυνηγήσει επίμονα και για καιρό τούτο το σκάνδαλο που αναφέρει.

Θα το κάνει, ή δεν; Το ´χει, ή δεν το ´χει; Είναι για αυτόν θέμα αρχής, ή ένα διαπραγματευτικό χαρτί τούτη η υπόθεση;
Συμφωνώ, εκεί έπρεπε να είναι το θέμα και όχι στην παρατήρηση που έκανε στο παρτάλι που κορόιδευε. Μιλάμε για κρατικό χρήμα, πολύ χρήμα που φεύγει δεξιά και αριστερά σε παρατρεχάμενους, μίζες, πεταμένα λεφτά ενώ ο λαός δυσκολεύεται πραγματικά, η άλλη κοροιδεύει και εμείς ασχολούμαστε που την επίπληξε ο Πολάκης. Και λίγα της είπε.

Παλιά αρχηγός κόμματος έδινε σφαλιάρες και τώρα θιγόμαστε για μια επίπληξη. Δεν είπαμε να φτάσουμε στις σφαλιάρες αλλά κάπου να είμαστε σοβαροί.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Ωπα αυτο δεν το δα.Γνωστος σε θεματα ευσαισθησιας ο αξιοτιμος δικηγορος,οπως με Τεμπη,υποθεση 12 χρονης,τους 16χρονους Μολδαβους του μερακλη Νικου.Αλλα οποτε μας συμφερει υπαρχουν νομοι,διαδικασιες κλπ αλλες φορες πρεπει να λαμβανεται δραση αμεσα.:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Βλεπω ολα τα γαλαζια στρουμφ, οπως και ολα τα αξιοπτιστα μεσα ενημερωσης να ασχολουνται με μαλακιτσες και την μουσουδα της στραβομουτσουνης.
Η πολιτικη στη χωρα εχει γινει life stile,ρε ποσο αξιοθρηνητοι γινατε εκει κατω

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ψάχνω κι εγώ να δω τι σκατά έγινε και σηκώθηκε τόσος ντόρος. Και βλέπω ότι είπε ο Πολακης κάποια στραβοστομη και ξινομουρα.
Λεω δε μπορεί, μας δουλεύουνε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
Βιντεο Πολάκη

Οτι λεει ειναι 100% σωστό και σιγά τη λεκτική βια

Του την είχανε στημένη για να κάνουν τις κομπίνες μονοι τους στη βουλη χωρις να τους ενοχλούν διάφοροι ΠολάκηΔες
Ο Πολάκης είναι ο καλός μαθητής του "σκληρού ροκ Λαλιώτη". Αντίστοιχος είναι και ο Γεωργιάδης. Κάθε φορά που ζορίζουν τα πράγματα, βγάζουν μπροστά τον πιο τσαμπουκαλή που φωνάζει δυνατά και αρχίζει να κάνει καταγγελίες. Χωρίς όμως αποδείξεις.

Ο Πολάκης κατηγορεί για διαφθορά στο Ιατρικό Κέντρο Φιλιατρών χωρίς αποδείξεις. Πολύ πιθανό να έχει δίκιο, είναι υπερβολή για ενεργειακή αναβάθμιση να δίνεται τέτοιο ποσό ανά τ.μ. Κολλάει την ατάκα "κάντε μου μήνυση αν είμαι ψεύτης". Όπως είχε πει και ο Άδωνις "εγώ θέλω να γίνει η δική για τη Novartis". Δηλαδή σας προκαλώ να κάνετε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει και έτσι δεν έχω λόγο να αγχώνομαι.

Η επίθεση στη Λινού ήταν όντως καφριλίκι, μονο για το θεαθήναι. Βρε μαλάκα πες αυτά που έχεις να πεις και άσε πως σε κοιτάζει η Λινού. Πες θέλω να ανοίξουν οι φάκελοι με τις προσφορές στο διαγωνισμό του έργου, να δούμε πόσο κόστιζε αρχικά το έργο και πως δικαιολογήθηκαν τόσο υψηλά ποσά. Με τις υπερβολές και το ψευτονταηλίκι και δίκιο να έχεις το χάνεις.

Για το δε ΣΥΡΙΖΑ, η τόση ευαισθησία είναι φανερά για να κερδίσουν το αριστερό WOKE κοινό. Θυσιάστηκε ο Πολάκης για να φανεί ο Στεφάν φεμινιστής. Με τα Φιλιατρά όμως τι θα γίνει; Σας ενδιαφέρει καθόλου αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Αφορμή Βρήκαν να τον φάνε δεν είπε κ τίποτα ο άνθρωπος έλεος άλλη μια μαλακιά να παίζουν τα κανάλια
τον εχουν στην μπουκα αφου ηταν ο μονος απο το κεντρο-αριστερο κατεστημενο που ειχε επιφυλαξεις για τα εμβολια
μιας και ηταν και γιατρος τους χαλαγε τη σουπα της κουλο-προπαγανδας :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ο Πολάκης κατηγορεί για διαφθορά στο Ιατρικό Κέντρο Φιλιατρών χωρίς αποδείξεις. Πολύ πιθανό να έχει δίκιο, είναι υπερβολή για ενεργειακή αναβάθμιση να δίνεται τέτοιο ποσό ανά τ.μ. Κολλάει την ατάκα "κάντε μου μήνυση αν είμαι ψεύτης". Όπως είχε πει και ο Άδωνις "εγώ θέλω να γίνει η δική για τη Novartis". Δηλαδή σας προκαλώ να κάνετε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει και έτσι δεν έχω λόγο να αγχώνομαι.
τι αλλες αποδειξεις τυπε, ενεργειακη αναβαθμιση δηλαδη παραθυρα, μονωση, κλιματισμος για ενα κτιριο 500 τετρ 1.750.000 :priest:

φτιαχνεις 2 καινουργια μ αυτο το ποσον

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
Αυτό είπα και εγώ. Ας ζητούσε να ανοίξουν οι προσφορές και να ζητήσει να καταθέσουν οι προμηθευτές και να αφήσει τα "αυτή εκεί με κοιτάζει με απαξία".

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
τον εχουν στην μπουκα αφου ηταν ο μονος απο το κεντρο-αριστερο κατεστημενο που ειχε επιφυλαξεις για τα εμβολια
Οχι σιγα δεν ειναι τα εμβόλια
απλά ειναι ο μονος που ξεμπροστιάζει τα καθωσπρέπει λαμογια της μεταπολιτευσης με στοιχεια πάντα
Τους Τσίμες και τους Πρετεντερηδες που δήθεν δεν ανεχονται το αψυ υφος του Πολάκη,ανεχονται ομως τη SΙΕMENS και τις λίστες Πέτσα,τις σικέ εξεταστικές.τις υποκλοπές και τα Τέμπη ως ευκαιρια "επιτέλους να κανουμε εναν ωραίο σιδηρόρομο"

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
τεράστιος καραγκιόζης-κωλοτούμπας , κατηγορούσε μαζί με την Παγώνη το ασφαλέστατο Πανεπιστημιακό astrazeneca ,
τα έχωνε σωστά στον σύντροφο Γεροτζιάφα και στους Τσιόδρες-Βασιλακόπουλους σαν ντήλερς της pfizer
καί όταν έγινε μονοπώλιο το pfizer πήγε και το έκανε ,
έκανε το μονοπωλιακό pfizer που όπως έλεγε και προφανώς είχε δίκιο ,η pfizer λάδωνε τους γιατρουδάκους όπως στο παρελθόν η novartis :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom