Βιντεο Πολάκη
Οτι λεει ειναι 100% σωστό και σιγά τη λεκτική βια
Του την είχανε στημένη για να κάνουν τις κομπίνες μονοι τους στη βουλη χωρις να τους ενοχλούν διάφοροι ΠολάκηΔες
Ο Πολάκης είναι ο καλός μαθητής του "σκληρού ροκ Λαλιώτη". Αντίστοιχος είναι και ο Γεωργιάδης. Κάθε φορά που ζορίζουν τα πράγματα, βγάζουν μπροστά τον πιο τσαμπουκαλή που φωνάζει δυνατά και αρχίζει να κάνει καταγγελίες. Χωρίς όμως αποδείξεις.
Ο Πολάκης κατηγορεί για διαφθορά στο Ιατρικό Κέντρο Φιλιατρών χωρίς αποδείξεις. Πολύ πιθανό να έχει δίκιο, είναι υπερβολή για ενεργειακή αναβάθμιση να δίνεται τέτοιο ποσό ανά τ.μ. Κολλάει την ατάκα "κάντε μου μήνυση αν είμαι ψεύτης". Όπως είχε πει και ο Άδωνις "εγώ θέλω να γίνει η δική για τη Novartis". Δηλαδή σας προκαλώ να κάνετε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει και έτσι δεν έχω λόγο να αγχώνομαι.
Η επίθεση στη Λινού ήταν όντως καφριλίκι, μονο για το θεαθήναι. Βρε μαλάκα πες αυτά που έχεις να πεις και άσε πως σε κοιτάζει η Λινού. Πες θέλω να ανοίξουν οι φάκελοι με τις προσφορές στο διαγωνισμό του έργου, να δούμε πόσο κόστιζε αρχικά το έργο και πως δικαιολογήθηκαν τόσο υψηλά ποσά. Με τις υπερβολές και το ψευτονταηλίκι και δίκιο να έχεις το χάνεις.
Για το δε ΣΥΡΙΖΑ, η τόση ευαισθησία είναι φανερά για να κερδίσουν το αριστερό WOKE κοινό. Θυσιάστηκε ο Πολάκης για να φανεί ο Στεφάν φεμινιστής. Με τα Φιλιατρά όμως τι θα γίνει; Σας ενδιαφέρει καθόλου αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ;