kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.316
- Πόντοι
- 7.885
Κλασσικός Κρητίκαρος ο Πολάκης .Ψευτομαγκιά και λόγια του αέρα .
αν δεν το κατάλαβες, αυτό που είπες είναι απόλυτα ρατσιστικό.
Πες τι σημαίνει προσωποπαγής θέση. Δεν απάντησες.
ειναι σαν να μου λες τι σημαινει η λεξη " διαταγη" ...ασε μας νυχτιατικα ανθρωπε μου
πατε να κανετε κουβεντα για θεματα ανθρωπινης αξιοπρεπειας με ενα κτηνοςαν θελουν να δουλεψουν δεν τους το απαγορευει κανεις
αυτο που λεω ειναι μεσω ευεργηματων να μην τρωνε θεσεις ανθρωπων που εχουν μοχθησει και λογικα θα ειναι παραγωγικοτεροι
τα ευεργετηματα τα χρησιμοποιουν οι ανικανοι..προαιρετικα..θα μπορουσαν να διεκδικησουν καποια θεση χωρις να προσκομιζουν αναπηριες πολυτεκνιες και διαφορα αλλα για να βγουν μπροστα απο τα κοροιδα
πατε να κανετε κουβεντα για θεματα ανθρωπινης αξιοπρεπειας με ενα κτηνος
ο ακαποειρα ειναι ενας εμετος με ποδια, ενας κουβας με σκατα που η μονη του προσφορα στην ανθρωποτητα θα ειναι ο θανατος του και η αποσυνθεση του
γενικως η ιδεολογια της χρυσης αυγης στηριζεται στη νεοναζιστικη ευγονικη
στην αρεια φυλη δεν χωρουν αναπηροι και ψυχικα ασθενεις
που να ηξεραν οτι οι μεγαλυτεροι αναπηροι και ψυχικα ασθενεις ειναι οι ιδιοι...
πατε να κανετε κουβεντα για θεματα ανθρωπινης αξιοπρεπειας με ενα κτηνος
ο ακαποειρα ειναι ενας εμετος με ποδια, ενας κουβας με σκατα που η μονη του προσφορα στην ανθρωποτητα θα ειναι ο θανατος του και η αποσυνθεση του
γενικως η ιδεολογια της χρυσης αυγης στηριζεται στη νεοναζιστικη ευγονικη
στην αρεια φυλη δεν χωρουν αναπηροι και ψυχικα ασθενεις
που να ηξεραν οτι οι μεγαλυτεροι αναπηροι και ψυχικα ασθενεις ειναι οι ιδιοι...
ρε μαλακα πουλι πας καλα?
αν υπηρχε ευγονικη και αρεια φυλη ατομα κουασιμοδοι σα τον ακαποτειρα θα ηταν πεταμενα σε κανα πηγαδι
υγ ψυχιατρος ειναι ο ανθρωπος οχι ΟΥΚας. Τη δουλεια του ψυχιατρου τη κανει μια χαρα καθιστος στην αναπηρικη καρεκλα του. Παραγωγικοτητα και αηδιες
Ετσι ειναι. Δυστυχως οταν το τερας εχει παψει να σε τρομαζει, εχεις αρχισει να του μοιαζεις.καντο πενηνταρακια γιατι εγω δεν βλεπω κατι περιεργο σε αυτο που λεω
Ετσι ειναι. Δυστυχως οταν το τερας εχει παψει να σε τρομαζει, εχεις αρχισει να του μοιαζεις.
Αυτο που εγραψες ειναι βαθυτατα ρατσιστικο.
Δεν ξερω τι θα ελεγε ο παππους σου, εγω παντως στο πανεπιστημιο εμαθα οτι οσοι μειονεκτουν, εχουν δικαιωμα σε περισσοτερη φροντιδα και μαλιστα αυτο ειναι και εκφανση της αρχης της αναλογικης ισοτητας.ειναι ορθον η λαθος?
μηπως η λεξη ρατσισμος ειναι μια επινοηση των τελευταιων δεκαετιων ωστε κατι που ειναι απλα η πραγματικοτητα να το καταδικαζουμε ακομα και ως σκεψη και να ενοχοποειται καποιος που το εκφραζει?
Για εμενα αυτος ειναι ο νεος ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ
αν ζουσε ο παππους μου θα τον ρωτουσα ποτε ακουσε πρωτη φορα την λεξη ρατσισμος
σιγουρα στα νεανικα του χρονια δεν υπηρχε καν
Εσύ το μόνο που παράγεις είναι σκατά όποτε ανοίγεις το στόμα σου μωρή χτικιάρα πουσταρδέλα.
Δεν ξερω τι θα ελεγε ο παππους σου, εγω παντως στο πανεπιστημιο εμαθα οτι οσοι μειονεκτουν, εχουν δικαιωμα σε περισσοτερη φροντιδα και μαλιστα αυτο ειναι και εκφανση της αρχης της αναλογικης ισοτητας.
Αν εσενα σε ενοχλουν οι ΑΜΕΑ και οι αναξιοπαθουντες (οι πραγματικοι, οχι οι γιαλαντζι) και θεωρεις οτι σου κοβουν το δρομο, τότε πώς να το κανουμε ρε φιλε, εισαι αυθεντικα ρατσιστής και δεν το καταλαβαινεις κιολας.
Οπως εξαλλου καθε αυθεντικος ρατσιστης.
Προσωποπαγη θεση πηρε. Δεν πηρε ΚΑΝΕΝΟΣ τη θεση. Εχεις μπερδευτει πολυ.ο συγκεκριμενος ανθρωπος μαγκια του που δεν κλειστηκε στο σπιτι του, αλλα δεν θεωρω τιμητικο για καποιον να προσκομιζει ενα καρο δικαιολογητικα για να βρεθει μπροστα απο καποιον που μοχθησε