Νέα

γιδο-Πολάκης - Impossible is nothing No. 004

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ξες ποιο ειναι το προβλημα ρε μαλακα
οτι για να διοριστεις στο δημοσιο πλεον πρεπει να εισαι αναπηρος γαμω την τρελα μου
οι αναπηροι που ειναι αντιπαραγωγικοι πρεπει να επονται της διαδικασιας των υγειων δομων μιας κοινωνιας
ετσι γινεται παντου

Τυπε μπορεις απλα να κανεις παιδια και να ξυνεις την πετσα σου μερικα χρονιακια
Παιδια+ανεργια σε βαζουν στο δημοσιο επισης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τυποι παντως εμενα δεν θα ηθελα να με χειρουργησει καποιος που εβγαλε ιατρικη και διοριστηκε γιατρος ευεργετηματα αμεα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Γαμαικανος πρόσεχε τι γράφεις διότι δε θέλει και πολύ να βρεθείς σε χειρότερη θέση από τον Κυμπουρόπουλο.Και τότε να δούμε τι θα λες.Η ζωή κάνει περίεργα παιχνίδια...Εκεί που περπατάς όρθιος μπορεί να βρεθείς στο καρότσι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.Και οι ανάπηροι έχουν δικαίωμα να ζήσουν.Προτιμώ 100 Κυμπουρόπουλους από 1 Καρανίκα.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τυποι παντως εμενα δεν θα ηθελα να με χειρουργησει καποιος που εβγαλε ιατρικη και διοριστηκε γιατρος ευεργετηματα αμεα
υπαρχει και  γιατρος  που ηταν νηπιαγωγος πριν .. απλα ετυχε να εχει παντρευτει πρωθυπουργο γκει και να του κανει την βιτρινα..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Γαμαικανος πρόσεχε τι γράφεις διότι δε θέλει και πολύ να βρεθείς σε χειρότερη θέση από τον Κυμπουρόπουλο.Και τότε να δούμε τι θα λες.Η ζωή κάνει περίεργα παιχνίδια...Εκεί που περπατάς όρθιος μπορεί να βρεθείς στο καρότσι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.Και οι ανάπηροι έχουν δικαίωμα να ζήσουν.Προτιμώ 100 Κυμπουρόπουλους από 1 Καρανίκα.
δεν ειναι αυτο το θεμα  ...
ας κατσει το παληκαρι να παρει την συνταξη  του .θελουμε μαχημους  γιατρους και οχι  βιτρινες  στυλ κυμπουροπουλου και νατασας παζαιτη ...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
δεν ειναι αυτο το θεμα  ...
ας κατσει το παληκαρι να παρει την συνταξη  του .θελουμε μαχημους  γιατρους και οχι  βιτρινες  στυλ κυμπουροπουλου και νατασας παζαιτη ...

Τον Hawking θα τον ήθελες να διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο;Εγώ φυσικά...
Ο Κυμπουρόπουλος ψυχίατρος είναι.Δεν κάνει εγχειρήσεις.Αν μπορεί να βοηθήσει από αυτή τη θέση γιατί όχι;Άσε την Παζαΐτη δεν είναι το ίδιο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν ειναι αυτο το θεμα  ...
ας κατσει το παληκαρι να παρει την συνταξη  του .θελουμε μαχημους  γιατρους και οχι  βιτρινες  στυλ κυμπουροπουλου και νατασας παζαιτη ...

και την συνταξη του να παρει, και να μπορει να κινηθει στα πεζοδρομια που δεν μπορεις να συρεις ουτε βαλιτσα
αλλα οχι και να τον κανουμε αστροναυτη

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τον Hawking θα τον ήθελες να διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο;Εγώ φυσικά...
Ο Κυμπουρόπουλος ψυχίατρος είναι.Δεν κάνει εγχειρήσεις.Αν μπορεί να βοηθήσει από αυτή τη θέση γιατί όχι;Άσε την Παζαΐτη δεν είναι το ίδιο.

ο hawking οταν ξεκινησε την καριερα του ηταν υγειης
δεν χρησιμοποιησε διαταξεις αμεα
ατυχης ο συσχετισμος οσο και της παζαιτη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
ο hawking οταν ξεκινησε την καριερα του ηταν υγειης
δεν χρησιμοποιησε διαταξεις αμεα
ατυχης ο συσχετισμος οσο και της παζαιτη

Θα μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί.Όμως δεν έγινε.Εσένα σε πείραξε ότι προσλήφθηκε στο δημόσιο;Τελικά το δημόσιο είναι καλό ή κακό;Εκτός αν είναι καλό για εσάς αν προσληφθείτε,και κακό αν δεν προσληφθείτε εσείς,αλλά κάποιος άλλος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θα μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί.Όμως δεν έγινε.Εσένα σε πείραξε ότι προσλήφθηκε στο δημόσιο;Τελικά το δημόσιο είναι καλό ή κακό;Εκτός αν είναι καλό για εσάς αν προσληφθείτε,και κακό αν δεν προσληφθείτε εσείς,αλλά κάποιος άλλος

τυπε εγω απο τον κρατικο προυπολογισμο μισθοδοτουμουν και εφυγα

ειμαι υπερ των προσληψεων οσων και οπου ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

οι πολυτεκνοι, οι αμεα κλπ θα μπορουν απλα να παιρνουν το επιδομα τους
αν θελησουν κατι παραπανω ας ανταγωνιστουν ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696

Δηλαδή προτιμάς να παίρνουν λεφτά χωρίς να δουλεύουν;Εγώ προτιμώ το αντίθετο.Να δουλεύουν όπου μπορούν και να πληρώνονται για τη δουλειά τους.Ο Κυμπουρόπουλος μπορεί να προσφέρει και από τη θέση που είναι.Δεν του λείπει το μυαλό.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν ειναι αυτο το θεμα  ...
ας κατσει το παληκαρι να παρει την συνταξη  του .θελουμε μαχημους  γιατρους και οχι  βιτρινες  στυλ κυμπουροπουλου και νατασας παζαιτη ...

Πες τι σημαίνει προσωποπαγής θέση. Δεν απάντησες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

αν δεν το κατάλαβες, αυτό που είπες είναι απόλυτα ρατσιστικό. 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δηλαδή προτιμάς να παίρνουν λεφτά χωρίς να δουλεύουν;Εγώ προτιμώ το αντίθετο.Να δουλεύουν όπου μπορούν και να πληρώνονται για τη δουλειά τους.Ο Κυμπουρόπουλος μπορεί να προσφέρει και από τη θέση που είναι.Δεν του λείπει το μυαλό.

αν θελουν να δουλεψουν δεν τους το απαγορευει κανεις

αυτο που λεω ειναι μεσω ευεργηματων να μην τρωνε θεσεις ανθρωπων που εχουν μοχθησει και λογικα θα ειναι παραγωγικοτεροι

τα ευεργετηματα τα χρησιμοποιουν οι ανικανοι..προαιρετικα..θα μπορουσαν να διεκδικησουν καποια θεση χωρις να προσκομιζουν αναπηριες πολυτεκνιες και διαφορα αλλα για να βγουν μπροστα απο τα κοροιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom