Νέα

Γιατί πρέπει όλοι οι συνάδελφοι στις δουλειές να ναι καθίκια;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά δουλέυω σε κατάστημα με ρούχα.Με έχουν τρελάνει οι συμπεριφορές των συναδέλφων μου.Μα πόσο καθίκια είναι πια;Κάναν 1 μπουνταλά υπεύθυνο πρόσφατα πυο το μόνο που κα΄νει είναι να καρφώνει και να κάθεται.Είναι στο περίπτερό μου κ αυτός κ άλλοι σαν αυτόν.Οι άλλοι από τη μια τον κατηγορούν από πίσω και απο την άλλη μπροστά τον γλύφουν κ το παίζουν φιλαράκια.Εμένα μου εκδηλώνουν έχθρα γιατί τους πονά που πάω καλα στις πωλήσεις.Μου κάνουν πόλεμο νεύρων και στις παραλαβές και άλλα μου το παίζουν παλιοί και με χώνουν.Μα καλά λίγο σεβασμός δεν υπάρχει;Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι δουλέυουν για 1 μισθό και έχουν ανάγκη;Γιατί τόσο κακία και αλητεία;

Εσείς έχετε κακές εμπειρίες απο συναδέλφους;Πως τους αντιμετωπίζετε;Καμια συμβουλή σε μένα που μαι μικρότερος;Τι τακτική να ακολουθεί κανείς σε 1 δουλεία γενικά;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά δουλέυω σε κατάστημα με ρούχα.Με έχουν τρελάνει οι συμπεριφορές των συναδέλφων μου.Μα πόσο καθίκια είναι πια;Κάναν 1 μπουνταλά υπεύθυνο πρόσφατα πυο το μόνο που κα΄νει είναι να καρφώνει και να κάθεται.Είναι στο περίπτερό μου κ αυτός κ άλλοι σαν αυτόν.Οι άλλοι από τη μια τον κατηγορούν από πίσω και απο την άλλη μπροστά τον γλύφουν κ το παίζουν φιλαράκια.Εμένα μου εκδηλώνουν έχθρα γιατί τους πονά που πάω καλα στις πωλήσεις.Μου κάνουν πόλεμο νεύρων και στις παραλαβές και άλλα μου το παίζουν παλιοί και με χώνουν.Μα καλά λίγο σεβασμός δεν υπάρχει;Δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι δουλέυουν για 1 μισθό και έχουν ανάγκη;Γιατί τόσο κακία και αλητεία;

Εσείς έχετε κακές εμπειρίες απο συναδέλφους;Πως τους αντιμετωπίζετε;Καμια συμβουλή σε μένα που μαι μικρότερος;Τι τακτική να ακολουθεί κανείς σε 1 δουλεία γενικά;
να μην εχεις πολλα πολλα με κανεναν,κανε την δουλεια σου και φευγα

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνο με τον τυπο(απολυτο αρσενικο)!

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλη δυναμη φιλε
αν εισαι δυνατος
δεν σε φθειρει κανεις ;)

Δυστυχώς η μαλακία είναι ότι είναι η πρώτη μου δουλειά και πήγα με καλή προδιάθεση ότι όλοι 1 μεροκάματο βγάζουν κ υπάρχει λίγο στοιχειώδης αλληλεγγύη.Εγώ μόλις έκλεισα 25 μέρες δέχτηκα φραστική επίθεση σε άσχημο βαθμό από τον μπουνταλά που σας είπα κ κάθε τρεις κ λίγο ψάχνουν αφορμή να μου τη λένε.Μιλάμε για πολύ πόλεμο νεύρων.Σκέφτηκα να μιλήσω στον Υπευθυνο προσωπικού όμως φοβήθηκα ότι θα με διώξουν μιας και είμαι φρέσκος και ποιον θα πιστέψουν;Έτσι είπα.

shark3

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
46
Πόντοι
0
Φιλαρακι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κλεινεις διακοπτη φευγοντας απο τη δουλεια και να μην κουβαλας οτι γινεται εκει και σε πειραζει στο σπιτι...Αλλιως δουλευεις υπερωριες που δεν τις πληρωνεσε κιολας...καλο κουραγιο

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
οπως ειπες εισαι πολυ καλος πωλητης και ο πιο ενεργος εκει που δουλευεις.κανενας δεν 8α η8ελε να χασει ειδικα τετοιες εποχες εναν καλο πωλητη,οποτε λες στον μπουνταλα πως αν ασχολη8ει ξανα μαζι σου χωρις αιτια ι αν σου μιλησει ασχημα φευγεις χωρις κουβεντα και ολα αυτα του τα λες με πολυ σοβαρο και εντονο υφος που να μην δεχετ αμφισβητιση.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885

Εχω κάνει 8 δουλειές! Παντού τα ίδια είναι.
Ο καλός καλό δεν έχει, πορεύσου ανάλογα...

Επισκέπτης
Γράψ'τους στα παπάρια σου....ξεκίνα να ψάχνεις για άλλη δουλειά...και μόλις τη βρεις κ είσαι σε φάση να σε προσλάβουν...

πες τους δυνατά....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Γράψ'τους στα παπάρια σου....ξεκίνα να ψάχνεις για άλλη δουλειά...και μόλις τη βρεις κ είσαι σε φάση να σε προσλάβουν...

Σωστος....

Επισκέπτης

αυτό ισχύει μόνο για την έχθρα κ τη μαλακία που τους δέρνει....

για το χώσιμο και το σπάσιμο νεύρων...δεν λέω τίποτα...είναι ο νόμος του δυνατού...ίσως να το κάνεις κι εσύ μεθαύριο...;)

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Ξέρω γω,όμως αν βρω άλλη δουλειά και φύγω δεν θα έχουν κερδίσει τα κωλόπαιδα που μου ψήνουν το ψάρι στα χείλη;Έλεγα αν φύγω να ναι μόνο αν μου φερθούν άσχημα τα αφεντικά.Αν και μου περασε απο το μυαλό να ψάξω διακριτικά για άλλη δουλειά μιας και αν δεν νιώθω ψυχολογικά εντάξει εκεί τι άλλο να κάνω.

Επισκέπτης
Ξέρω γω,όμως αν βρω άλλη δουλειά και φύγω δεν θα έχουν κερδίσει τα κωλόπαιδα που μου ψήνουν το ψάρι στα χείλη;Έλεγα αν φύγω να ναι μόνο αν μου φερθούν άσχημα τα αφεντικά.Αν και μου περασε απο το μυαλό να ψάξω διακριτικά για άλλη δουλειά μιας και αν δεν νιώθω ψυχολογικά εντάξει εκεί τι άλλο να κάνω.

Με 660€...να τραβάς τόσο ψυχολογικό πόλεμο....που να τον μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή....δε νομίζω οτι υπάρχει μεγαλύτερος χαμένος απ'τον εαυτό σου...

Φαντάζομαι έχεις ανάγκη τα λεφτά...κ κάθεσαι με τα μπαστάρδια...αλλά ψάξε και για καμιά άλλη δουλίτσα...κ κάνε κ μια νίξη όταν φεύγεις στα αφεντικά...θα το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους...ειδικά αν είσαι τοπ στις πωλήσεις -οπως λες-...

Επισκέπτης
βαλτους να τσακωθουν μεταξυ τους, με υπουλους κ πανουργους τροπους κ τοτε θα παρεις την εκδικηση σου...

καλύτερα να τους γράψει στα παπάρια του...μικρομαλάκες...τιποτένιοι είναι φουλ εκεί έξω...αξία θα τους δώσει κ που θα ασχοληθεί....

OP
OP
V

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλύτερα να τους γράψει στα παπάρια του...μικρομαλάκες...τιποτένιοι είναι φουλ εκεί έξω...αξία θα τους δώσει κ που θα ασχοληθεί....

Αυτής της άποψης είμαι και γω.Δεν έμαθα ποτέ μου να κανω πουστιές και ρουφιανιές και ούτε θα κάνω.Αυτός που τα κάνει αυτά κάποια στιγμή τα παθαίνει από κάποιον άλλο μιας και ότι κακό κάνουμε γυρνάει πάλι σε μας που το κάνουμε.

Επισκέπτης
Αυτής της άποψης είμαι και γω.Δεν έμαθα ποτέ μου να κανω πουστιές και ρουφιανιές και ούτε θα κάνω.Αυτός που τα κάνει αυτά κάποια στιγμή τα παθαίνει από κάποιον άλλο μιας και ότι κακό κάνουμε γυρνάει πάλι σε μας που το κάνουμε.

Καλά τα λες...αλλά καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις....;)

Η ζωή γυρνάει...κ ποτέ δεν ξέρεις σε ποιά θέση θα είσαι...τώρα παίρνεις 660€...αύριο 6600€...κ μεθαύριο 66.000€...δεν λέει κάτι το ποσό...οι τρόποι σου πρέπει να διαμορφώνονται ανάλογα με το κοινό που αντιμετωπίζεις...

Κύριος στους κυρίους..."νταβάς στις πουτάνες".....;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom