Νέα

Γιατί πρέπει να μένουμε κρυφοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Χορτασαμε αποψεις δεσποινις και λογια
σε τουτο τον τοπο.  ;)

Bασικά δεν με νοιάζει τι χορτασες και τι δεν χόρτασες. Σιγα μην τελείωσες και το πανεπιστήμιο της ζωής.

Αν δεν σαρεσει να ακους ποικιλες απόψεις τότε μην μπαίνεις σε ΦΌΡΟΜΟΥΜ, και αν θεωρείς την απαντηση μου γελεια μην μπαινεις στην διαδικασια να μου απαντήσεις. Όχι τίποτα άλλο, την αγένεια την αντέχω, την σαχλότητα όχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.δε ξερω τα κοριτσια .δεν ειναι απο το κοσμο μαλλον.
2.στα περισσοτερα δεν εχουν αδικο.αλλα για να κατανοησεις(οχι εσυ .γενικα)καποια πραγματα πρεπει να τα εχεις ζησει/κανει...
δε μπορω εγω πχ να κατανοησω και να συζητησω για φυσικη!το οτι εχω δει 5κυκλους big bang theory απο την τηλεοραση δε με κανει ειδικη.

Αν οι γυναικες στην Ελλαδα ειχανε αποψεις
σωστες ή τις εφαρμοζανε εστω δεν θα κυριαρχουσε
αυτη η κατασταση.

Η φιλη το ειπε πριν... δραση - αντιδραση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Bασικά δεν με νοιάζει τι χορτασες και τι δεν χόρτασες. Σιγα μην τελείωσες και το πανεπιστήμιο της ζωής.

Αν δεν σαρεσει να ακους ποικιλες απόψεις τότε μην μπαίνεις σε ΦΌΡΟΜΟΥΜ, και αν θεωρείς την απαντηση μου γελεια μην μπαινεις στην διαδικασια να μου απαντήσεις. Όχι τίποτα άλλο, την αγένεια την αντέχω, την σαχλότητα όχι.

καλα χρυσο μου , μην αρπαζεσαι. Ομπωμπωμπωωω 
Εγω το πα επειδη ειστε των πραξεων για αυτο
επειδη αυτα που λετε τα εφαρμοζετε κιολας  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν οι γυναικες στην Ελλαδα ειχανε αποψεις
σωστες ή τις εφαρμοζανε εστω δεν θα κυριαρχουσε
αυτη η κατασταση.

Η φιλη το ειπε πριν... δραση - αντιδραση.
καλα...εγινε...μπηκε κ φορτσατη η νεα σε αφηνω εκει. :sunglasses:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
καλα χρυσο μου , μην αρπαζεσαι.
Εγω το πα επειδη ειστε των πραξεων για αυτο
επειδη αυτα που λετε τα εφαρμοζετε κιολας  :2funny:

Δεν καταλαβαινω τον λόγο που διαχωρίζεις τα φύλα σε στρατόπαιδα. λες και υπάρχει κανένα σκορ βαθμολογίας...
Οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκες για να τις βάζεις σε καλούπια και εγω αυτό ειπα είναι οτι γενικά δεν φταίει πάντα μόνο ο ένας.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν βρίσκεις γκόμενα (όπως είπε ο Ypsolon), ε δεν φταινε όλες οι Ελληνίδες που δεν βρίσκεις εσύ γκόμενα , αλλά εσύ και η μισογυνική σου συμπεριφορά που φωνάζει απο χιλιόμετρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβαινω τον λόγο που διαχωρίζεις τα φύλα σε στρατόπαιδα. λες και υπάρχει κανένα σκορ βαθμολογίας...
Οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκες για να τις βάζεις σε καλούπια και εγω αυτό ειπα είναι οτι γενικά δεν φταίει πάντα μόνο ο ένας.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν βρίσκεις γκόμενα (όπως είπε ο Ypsolon), ε δεν φταινε όλες οι Ελληνίδες που δεν βρίσκεις εσύ γκόμενα , αλλά εσύ και η μισογυνική σου συμπεριφορά που φωνάζει απο χιλιόμετρα.

Νταξ μωρο μου. Εχεις δικιο.  :-*

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Νταξ μωρο μου. Εχεις δικιο.  :-*

Μην ασχολεισαι καθολου....7 στις 10 ειπαμε οτι σαπιζουν στο ραφι με τα αχρησιμοποιητα....μην γινεσαι εσυ αυτος που δινει αξια σε προιοντα στοκ  :2funny:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

μια χαρα τα λες ;) και με ιδιαιτερη εμφαση στο κομματι...:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια χαρα τα λες ;) και με ιδιαιτερη εμφαση στο κομματι...:

Για να ειστε γλωσσουδες και να γραφετε πολλα μου δινετε πατηματα
να σας ξεβρακωσω (μτφ εννοειται οχι κυριολεκτικα... βιαστηκες να χαμογελασεις)

Ξερω και αντρες που ενω οι γυναικα τους γουσταρει να κανει σεξ μαζι τους αυτοι την εχουν βαρεθει και στρεφονται στο αγωραιο ερωτα και οχι μονο...

Σε αυτη τη κατηγορια ανηκω εγω. Οχι στην αλλη που δεν μπορω να βρω γκομενα.
γλωσσου. Και οχι μονο εγω και πολυς κοσμος απο εδω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην ασχολεισαι καθολου....7 στις 10 ειπαμε οτι σαπιζουν στο ραφι με τα αχρησιμοποιητα....μην γινεσαι εσυ αυτος που δινει αξια σε προιοντα στοκ  :2funny:

Αστες πλακα εχουνε.  ;)

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οταν θα σαπισετε απο aids (οσοι πηδιεστε χωρις καποτα...) και θα παρετε στο λαιμο σας και τις "καριολες" τις γυναικες σας η' τις γκομενες σας (γιατι ετσι τις αποκαλειτε και ετσι τους συμπεριφερεστε σαν καριολες...)και τοτε πιστεψε με πλακα θα εχει...

οσο για κατι "τυπους" σαν τον Boldemort που δε χωριζουν γιατι η γυναικουλα τους (και αν ειναι και αληθεια αυτα που λεει.... :grin: ) ειναι η 2η μαμα τους, κανει τις υπολοιπες "γλωσσουδες" και "μη γλωσσουδες" να νιωθουν τυχερες που "εμειναν στο ραφι"...και δε χρειαζεται να ζουν αυτη την παρωδια που λεγεται γαμος η' ακομα καλυτερα κανει να νιωθουν ακομα πιο τυχερες αυτες που δεν ειναι πουατανες στο επαγγελμα αλλα στον τροπο που "χειριζονται" τους αντρες γενικα και τα εχουν παραλληλα με 5-6...  :lheel:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν θα σαπισετε απο aids (οσοι πηδιεστε χωρις καποτα...) και θα παρετε στο λαιμο σας και τις "καριολες" τις γυναικες σας η' τις γκομενες σας (γιατι ετσι τις αποκαλειτε και ετσι τους συμπεριφερεστε σαν καριολες...)και τοτε πιστεψε με πλακα θα εχει...

οσο για κατι "τυπους" σαν τον Boldemort που δε χωριζουν γιατι η γυναικουλα τους (και αν ειναι και αληθεια αυτα που λεει.... :grin: ) ειναι η 2η μαμα τους, κανει τις υπολοιπες "γλωσσουδες" και "μη γλωσσουδες" να νιωθουν τυχερες που "εμειναν στο ραφι"...και δε χρειαζεται να ζουν αυτη την παρωδια που λεγεται γαμος η' ακομα καλυτερα κανει να νιωθουν ακομα πιο τυχερες αυτες που δεν ειναι πουατανες στο επαγγελμα αλλα στον τροπο που "χειριζονται" τους αντρες γενικα και τα εχουν παραλληλα με 5-6...  :lheel:

Τυπισσα μπορουμε να βρουμε γκομενα
αλλα δεν θελουμε  :grin: δεν το καταλαβες καλα
εννοουσα οτι αν θελω βρισκω. Αυριο κιολας
σιγα το δυσκολο.

Δεν εχω γυναικα . Που και που κανα μπουρδελακι μονο
με καποτα παντα. Ποτε δεν εχω κανει σεξ χωρις προφυλακτικο
μια φορα ηθελα μια γκομενα να μου παρει ακαποτη πιπα αλλα τελικα
δεν το εκανε.... φοβοταν μην κολλησει τιποτα  :grin:
ετσι ουτε ακαποτη πιπα εχω νιωσει ποτε.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
"Παράθεση από: music_for_the_masses στις χθες στις 00:58
Ξερω και αντρες που ενω οι γυναικα τους γουσταρει να κανει σεξ μαζι τους αυτοι την εχουν βαρεθει και στρεφονται στο αγωραιο ερωτα και οχι μονο..."

"Παράθεση από: Boldemort
Σε αυτη τη κατηγορια ανηκω εγω. Οχι στην αλλη που δεν μπορω να βρω γκομενα.
γλωσσου. Και οχι μονο εγω και πολυς κοσμος απο εδω. "
[/quote]
"Τυπισσα μπορουμε να βρουμε γκομενα
αλλα δεν θελουμε  Grin δεν το καταλαβες καλα
εννοουσα οτι αν θελω βρισκω. Αυριο κιολας
σιγα το δυσκολο."

------Δυσκολο να το πιστεψω αφου ολες οι ελλεηνιδες ειμαστε "δυσκολες" και με πολλες απαιτησεις..και δε σας καθομαστε.

"Δεν εχω γυναικα . Που και που κανα μπουρδελακι μονο
με καποτα παντα. Ποτε δεν εχω κανει σεξ χωρις προφυλακτικο
δεν το εκανε.... φοβοταν μην κολλησει τιποτα  Grin
ετσι ουτε ακαποτη πιπα εχω νιωσει ποτε. "

-------Τυπε, ενω ακηκεις σε αυτη την κατηγορια( που η γυναικα σου γουσταρει το σεξ μαζι σου οχι ομως εσυ μαζι της) ξαφνικα δεν εχεις γυναικα...  :2funny: παρα μονο κανενα μπουρδελακι βρισκεις  :grin:

Καλα κανεις και χρησιμοποιεις καποτα παντα ενω εισαι στο τσακ να κανεις τη μαλακια  ;)

δεν το εκανε.... φοβοταν μην κολλησει τιποτα  Grin
ετσι ουτε ακαποτη πιπα εχω νιωσει ποτε."

---------καλα κανεις και δε θελεις να βρεις γκομενα ετσι τη γλιτωνουν και οι γκομενες απο τους ελλεηναρες αυτου του τυπου ;)...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

οσο για κατι "τυπους" σαν τον Boldemort που δε χωριζουν γιατι η γυναικουλα τους (και αν ειναι και αληθεια αυτα που λεει.... :grin: ) ειναι η 2η μαμα τους, κανει τις υπολοιπες "γλωσσουδες" και "μη γλωσσουδες" να νιωθουν τυχερες που "εμειναν στο ραφι"...και δε χρειαζεται να ζουν αυτη την παρωδια που λεγεται γαμος η' ακομα καλυτερα κανει να νιωθουν ακομα πιο τυχερες αυτες που δεν ειναι πουατανες στο επαγγελμα αλλα στον τροπο που "χειριζονται" τους αντρες γενικα και τα εχουν παραλληλα με 5-6...  :lheel:

Τι???  Μονο τοσα??  πεs κι αλλα !!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom