Νέα

Γιατί πάμε σε μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί πάμε σε μπουρδέλα???

• Γιατι δεν εχω γκομενα και πρεπει κατι να γαμησω οταν βρω θα τα κοψω..

Ψήφοι: 15 22,1%
  • Γιατι εχω γκομενα αλλα την βρισκω να κανω ανωμαλιες με πουτανες..

Ψήφοι: 8 11,8%
  • Γιατι εχω γκομενα αλλα μου εχει κολλησει απο οταν ημουν μικρος και δεν

Ψήφοι: 6 8,8%
  • Γιατι μου αρεσει να γαμω καθε μερα αλλη και να μην δεσμευομαι συναισθημ

Ψήφοι: 8 11,8%
  • Γιατι μου αρεσει αυτη η αναζητηση του ταλεντου και μετα ο χαβαλες στο

Ψήφοι: 5 7,4%
  • Γιατι δεν μπορω να βρω γκομενα για διαφορους λογους..(δεν ειναι ντροπη

Ψήφοι: 15 22,1%
  • Δεν ξερω!!!..

• Γιατι εχω γκομενα αλλα την εχω βαρεθει και ψαχνω κατι αλλο..

Ψήφοι: 1 1,5%
  • Γιατι πηγα σε μια πουτανα κολλησα με αυτην και τωρα γαμαω μονο αυτην..

• Γιατι με την πουτανα δεν μεενδιαφερει να το ευχαριστηθει και δεν εχω

• Γιατι μου αρεσουν ποδολαγνιες,ακαποτα,κουλουρακια κτλ και δεν βρισκ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιατι οι γκομενες που μου καθονται ποτε δεν θα ειναι τοσο ομορφες σαν

Ψήφοι: 4 5,9%
  • Γιατι ειμαι μικρος απειρος και θελω να γνωρισω το sex ή γιατι εχω εμπειρ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
παιδες μου εχει κανει εντυπωση ενα πραγμα.. πως το σαιτ εχει 25000 μελη και 5 φορες περισσοτερους επισκεπτες .. και οταν αποκαλυψω σε καποιον το παθος μου,μου λεει πως σιγα μην παω σε πουτανα και γαμαω τσαμπα τι γινεται πια???!!!!! οταν δεν θα βαριεμαι θα κανω μια ψηφοφορια "Γιατι ΔΕΝ παμε σε μπουρδελα?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τους πιανουν οι ντροπες τους!

Επισκέπτης
Όλοι το παίζουν ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ αλλά κάθε βράδυ στη Φυλής ιδίως Σ/Κ δεν μπορείς να δεις την γκόμενα από τον κόσμο!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το να γαμας σε μπουρδελα ειναι σαν τα ναρκωτικα αν το ξεκινησεις δυσκολα το κοβεις!Και να εχω γκομενα θελω να παρω και καμια πουτανα..........περναω εξω απο το σπιτακι βλεπω το φωτακι και ας εχω γαμησει πριν μιση ωρα θελω να μπω να δω τι παιζει και αν μου αρεσει η πουτανα να την γαμησω!Παλια μικρος ελεγα με τα φιλαρακια μου που λεγαν παμε καμια τσαρκα και αυτοι γαμουσαν εγω ελεγα παντα οχι και δεν γαμουσα γιατι το θεωρουσα μαλακια.....Σημερα ομως λεω το αντιθετο!

Ναι σε όλα τα προαναφερθέντα

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
γιατι φευγοντας απο το σπιτι (το κοκκινο σπιτι εννοω)
δεν φοβασαι μηπως σου ξενοπηδηχτει η γκομενα.....(πουτ...)
δεν φευγεις για να πας καπου εχοντας αμφιβολιες......

εισαι απολητα σιγουρος οτι θα βγαλει τα ματια της και με εκατονταδες αλλους.................   (χε  χε)

εδω μου φαινεται βρισκεται ολο το μυστικο...!! καλη η ποικιλια, οι νεεσ εμπειριεσ, η εναλλαγη κ.λ.π που αναφερουν ολοι, αλλα το βασικο ειναι οτι στα μπουρδελα βρισκεισ την "ειλικρινεια" στο ολο θεμα.πληρωνεισ και παιρνεισ αυτο που θελεισ (λιγο η πολυ, δεν εχει σημασια).δεν γαμιεσαι για να γαμησεισ,δεν γινεσαι ρομπα,δεν χανεισ την αξιοπρεπεια σου σε καθε τσοκαρο που σου μιλαει για αγαπεσ ενω το μυαλο τησ ειναι στη πορτοφολα.τουλαχιστο η πουτανα στο λεει στα ισα."με γαμασ για τα λεφτα" τερμα, καθαρεσ κουβεντεσ....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ σκέφτομαι το άλλο. Όταν έχεις γαμήσει Σόνιες, Αντριάννες, Ντορίν, Μαριες, Αντελλες,Nτάριες, Μελίνες κλπ κλπ , πώς πας μετά να γαμήσεις τη γυναίκα σου? Εδώ και τη σούπερ πουτάνα τη βαριέσαι μετά από κάποιες επισκέψεις. Σκέψου τη γυναίκα σου μετά από αρκετά χρόνια γάμου... Θα ήθελα τα σχόλια σας επ'αυτού.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ σκέφτομαι το άλλο. Όταν έχεις γαμήσει Σόνιες, Αντριάννες, Ντορίν, Μαριες, Αντελλες,Nτάριες, Μελίνες κλπ κλπ , πώς πας μετά να γαμήσεις τη γυναίκα σου? Εδώ και τη σούπερ πουτάνα τη βαριέσαι μετά από κάποιες επισκέψεις. Σκέψου τη γυναίκα σου μετά από αρκετά χρόνια γάμου... Θα ήθελα τα σχόλια σας επ'αυτού.

..αστα φιλε, δραμα......!!!!!!
..εχω την εντυπωση πως δεν προκειται να ξαναπαντρευτω (οχι οτι το θελω κιολας, μην τρελαθω), αλλα οταν εχεις δει ολες αυτες τις υπερπαραγωγες, δε γινεται μετα να καθεσαι μια ζωη να βλεπεις ''λαμψη'' και ''βερα στο δεξι''....
..σου λειπει το ''γαμημενο'' το χολυγουντ....!!!!  :grin:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο,
μετα απο 8-9 χρονια γαμου
προτιμω να την παιζω
παρα να το κανω με την γυναικα μου,
μονο απο υποχρεωση το κανω μαζι της
και αν δεν μπορω να το αποφυγω.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506

Συμφωνω απολυτα.....συν το γεγονοσ οτι στισ σπαει με τισ μαλακιεσ τησ και τα κομπλεξ τησ συν το γεγονοσ οτι μετα το γαμο δεν προσεχει καθολου τον εαυτο τησ, τρωει δυο κυβικα μακαρονια τη μερα και γινεται σαν περιπτερο, φθανεισ στο σημειο ειτε το δικο σου κωλο να πιανεισ ειτε τησ γυναικασ σου, να αισθανεσαι το ιδιο πραγμα,δηλαδη τιποτα.βεβαια οι κουφαλεσ θα μπορουσαν να προσφερουν αλλα πραγματα στον ανδρα για να ανανεωνουν τη σχεση τουσ.αλλα ειτε δεν ξερουν πλεον,ειτε δεν θελουν.....γιαυτο τρεχουμε στα μπουρδελα και στισ πουτανιτσεσ...ναναι καλα τα κοριτσια....και τη φοβουνται τη συγκριση παρα πολυ....αν ηταν δυνατον να εκλειναν ολα τα "σπιτια"....δεν ειναι τυχαιο το γεγονοσ οτι κατι βουλευτινεσ εχουν προσπαθησει πολλεσ φορεσ να περασουν νομο που να ποινικοποιει τη πορνεια και ωσ προσ το πελατη.δηλαδη αν βουτανε καποια κοπελλα για καποιο λογο θα βουτανε και σενα σαν πελατη.!!βεβαια δεν τουσ βγηκε γιατι καποιοι συναγωνιστεσ στα υπουργεια τουσ ειπανε κοψτε τισ μαλακιεσ.δεν ειναι σιγουρο ομωσ οτι δεν θα ξαναπροσπαθησουν.....γιαυτο συναγωνιστεσ σε επιφυλακη μην περασει κατι τετοιο!!!

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ο χαβαλές που γίνεται στην τσάρκα, η επιλογή ποιας μουνάρας θα πρωτοδιαλέξεις, η έρευνα αγοράς, η έλλειψη άγχους...η σιγουριά οτι θα γαμίσεις 100%.

Το γεγονός οτι μετά την πράξη το συννεφάκι της κάβλας σε έχει μαστουρώσει και βλέπεις τις άλλες γκόμενες τριγύρω είτε σαν κουβάδες είτε σαν απλά κομμάτια κρέας..δλδ πιστέυω προσανατολίζεσαι πιο σωστά στον στόχο σου σαν άντρας. Το να έχεις συναισθήματα για όποια σου κάθεται , το να είσαι λιγούρης και ρηχά συναισθηματικός για μένα είναι ξεφτίλα.

Τα studio/μπουρδέλα/cgs δίνουν την αίσθηση ελευθερίας , ανεξαρτησίας στον άντρα.Θέλει μέτρο όμως να μην γίνουν μοναδική διέξοδο, αλλά από άλλες συνήθειες είναι η λιγότερο καταστροφική (τσιγάρο, ναρκωτικά, στριπτηζάδικα)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
πολυ απλα ....παμε στα μπουρδελα επειδη οι μαλακισμενες οι ελληνιδες το γαμησι το εχουν θεοποιησει.......πρεπει να περιμενεις να σιγουρευτουν οτι δεν εισαι ανωμαλας περιεργος κτλ κτλ και μετα αφου εσυ περιμενεις σαν μαλακας κανα διμηνο σε κλανουν για αλλον ή σου καθονται και μετα ξενερωνεις εσυ γιατι αλλο περιμενες τοσο καιρο και αλλο σου βγηκε.......επομενως .....γαματε οτιδητποτε ομορφο,προοδευτικο κινειται-ειτε επαγγελματιας ειτε γυναικα προσγειωμενη η οποια δεν διακατεχεται απο τον παραπανω τροπο συμπεριφορας.....τισ αλλες πολλα απλα τις γειωνετε.....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πολυ απλα ....παμε στα μπουρδελα επειδη οι μαλακισμενες οι ελληνιδες το γαμησι το εχουν θεοποιησει.......πρεπει να περιμενεις να σιγουρευτουν οτι δεν εισαι ανωμαλας περιεργος κτλ κτλ και μετα αφου εσυ περιμενεις σαν μαλακας κανα διμηνο σε κλανουν για αλλον ή σου καθονται και μετα ξενερωνεις εσυ γιατι αλλο περιμενες τοσο καιρο και αλλο σου βγηκε.......επομενως .....γαματε οτιδητποτε ομορφο,προοδευτικο κινειται-ειτε επαγγελματιας ειτε γυναικα προσγειωμενη η οποια δεν διακατεχεται απο τον παραπανω τροπο συμπεριφορας.....τισ αλλες πολλα απλα τις γειωνετε.....

μΠΡΑΒΟ + 1000

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδες...κακα τα ψεμματα....πολυς κοσμος απο εδω μεσα...εχει στανταρ σχεση,η ειναι παντρεμενος...και μαλιστα..ειναι ευχαριστημενος...θα μου πεις ναι αλλα γιατι πας σε μπουρδελα η γαμας δεξια και αριστερα...?αρα δεν εισαι ευχαριστημενος και το βρισκεις καπου αλλου....εγω θα συμφωνησω με τον κολλητο Πάνο....γαμας χωρις καμια δεσμευση....και ΚΥΡΙΩΣ...χωρις αυτο να σε δενει συναισθηματικα με τον αλλο....για την πουτανα εισαι απλα...αλλο εν α20αρικο,50αρικο...και δεν ξερω γω ποσο δινει ο καθενας να πηδαει...αυτα. ;)

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όλοι το παίζουν ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ
Τους πιανουν οι ντροπες τους!
παιδια, δεν θεωρω οτι ειναι αντικειμενο χλευασμου καποιος που δηλωνει οτι δεν παει σε μπουρδελο, μπορει να εχει καποιους λογους. Εγω δεν το ειπα για να καμαρωσω, δεν βλεπω ομως και γιατί να μην το δηλωσω...  :huh:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εγω πηγαινω μπουρδελο επειδη γουσταρο να κανω εναλλαγεσ γυναικων και να γαμαω οποτε θελω .

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντως κακά τα ψέματα , οι μπουρδελοτσαρκες συμβολίζουν κατα κάποιο τρόπο τα παιδικά χρόνια. Μόλις σχολάγαμε από το σχολείο, τα απογεύματα, το άγχος μη μυρίζουμε άρωμα  μετά και καταλάβουν οι γονείς.Αξέχαστα χρόνια που δεν ξαναγυρνάνε. Συγκίνηση .. Έγραψα και τραγούδι

«TA ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Τους συναγωνιστές τους τρώει το στρες
Και η αγωνία αν θα χύσουν στις συγκεκριμένες τις στιγμές
Τους συναγωνιστές , τους τρώει το στρες
Μα μόλις χύσουν , τελειώνουν του μπουρδέλου οι στιγμές...οι πιο γλυκές

Μα εγώ θα έδινα τα πάντα να γινόμουνα
Πάλι παιδί λίγο να βρισκόμουνα
Στα ίδια σπίτια, στα ίδια μπουρδέλα
Να σκίζω την Ντέπυ και την Αντέλλα
Και τις κωλοτσατσές να με βλέπουν καχύποπτα
Τα μπουρδελικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποταααα»

ʼμα έχεις ταλέντο ποιητή... (εκ του προχείρου)
Δεν έχω φλέβα? Τί λέτε...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
για πλακα,για καφριλες,επειδη μερικες γκομενες ειναι τρελα μωρακια και επειδη καμμια δεν πεθανε απο το κωλο και αυτο ειναι ολο αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωωωωωωωωωωωωλο!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδες...κακα τα ψεμματα....πολυς κοσμος απο εδω μεσα...εχει στανταρ σχεση,η ειναι παντρεμενος...και μαλιστα..ειναι ευχαριστημενος...θα μου πεις ναι αλλα γιατι πας σε μπουρδελα η γαμας δεξια και αριστερα...?αρα δεν εισαι ευχαριστημενος και το βρισκεις καπου αλλου....εγω θα συμφωνησω με τον κολλητο Πάνο....γαμας χωρις καμια δεσμευση....και ΚΥΡΙΩΣ...χωρις αυτο να σε δενει συναισθηματικα με τον αλλο....για την πουτανα εισαι απλα...αλλο εν α20αρικο,50αρικο...και δεν ξερω γω ποσο δινει ο καθενας να πηδαει...αυτα. ;)

..ελα ρε χαλαρωνε, μην καρφωνεσαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ θα πω όμως και κάτι άλλο η σχέση πελάτη - ιερόδουλου είναι και η πιο ντόμπρα!!! Στο μπουρδέλο ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις απο πρίν.

Ρε Πάνο, με πρόλαβες, είναι η πιο τίμια συναλλαγή. Μπορείς να εμπιστευτείς γκόμενα σήμερα, πού ξέρεις τί έχει στο μυαλό της (κουλούρες, συμφέρον κλπ) όταν σου λέει ότι είσαι το παν γι αυτή και άλλα διάφορα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..κι ομως υπαρχουν ακομη αντρες που το κανουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom