Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;Πέρα απ'το να σου δίνουν χαρτζιλίκι και να πηγαίνεις στα μπουρδέλα,ασχολείσαι με κάτι άλλο στη ζωή σου;Αν θες απάντα,αν δεν θες,πάλι οκ.
ναι σπουδαζω και δουλευα πιο παλια,τωρα ξαναψαχνω για δουλεια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί δεν μιλάς με περισσότερους;Και γιατί δεν μιλάς με γκόμενες;
γιατι εχω κανει προσπαθειες να μιλησω σε γκομενες απο τη σχολη και εφαγα χιλοπιτες,και γενικα δε ελπιζω στις γκομενες γιατι ειναι μαλακισμενες οι ελληνιδες αμα ημουν εξωτερικο ηδη θα ειχα κανει κατι,εδω με τις προβληματικες γαμησετα,και σε περισσοτερους δεν εχω μιλησει απο τη σχολη γιατι ειναι κλειστοι και δε θελουν παρεες,εχω πει και σε αλλους να παμε καμια βολτα αλλα δε θελαν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
1. Αν θες να γαμήσεις τουρίστρια πρέπει να είσαι κοντά στις δικές τους προτιμήσεις. Δε θα έρθουν αυτές στις δικές σου. Δηλαδή θα πας στο κλαμπάκι, θα ακούς ξένα ,θα χορέψεις και εσύ στην πίστα. Αν ακούς μόνο ελληνικά ,δε χορεύεις ποτέ, έχεις δει μόνο ελληνική τηλεόραση, δεν το έχεις με τις ξένες γλώσσες άστο καλύτερα.

Πρώτα πρώτα θέλει τύχη να βρεις κάποια που ψάχνεται.

Μετά να της αρέσεις εμφανισιακά

Αν συμβαίνουν αυτά,πιάσετε κουβέντα και αυτή δείχνει ενδιαφέρον για σένα,τότε είσαι σε καλό δρόμο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
οταν λεμε ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ομως,ολοι οι ελληνες βρωμοζωα ειναι μεγαλοι μικροι,οι δουλειες στη ελλαδα ειναι δυσκολες μονο αν εχεις κοινο γνωστο ειναι ευκολες,οι γκομενες το ιδιο σκατα για να βρεις πρεπει να εχεις κυκλους,και δε φτανουν αυτα τα 2 που υπολειτουργουν στη ελλαδα εχουμε και τα αδιακριτα βλεμματα των ελληνων,τα ειρωνικα,τα περιεργα,αμα δουν κατι που δε ειναι σα το δικο τους στιλ κατευθειαν το κοιτανε σα βλακες,οτι χειροτερο ειναι οι ελληνες και οι ελληνιδες μεγαλοι μικροι,και εξωτερικο δε παω γιατι οι γονεις μου δε εχουν λεφτα να με στειλουν και ειμαι 23 χρονων.
23 χρονών μαντραχαλος, δεν έχεις τρόπο να βγάλεις 50-60€ να βγάλεις αεροπορικά για μια χώρα εξωτερικού και να βρεις και έναν φίλο/γνωστό να σπουδάζει έξω να έχεις τσάμπα σπίτι να μείνεις;
Ή δικαιολογίες λες ή απλά είσαι μόνο λόγια για εξωτερικό και φοβάσαι να δοκιμαστεις με τις ξένες.
Αγγλικά ξέρεις καθόλου;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
γιατι εχω κανει προσπαθειες να μιλησω σε γκομενες απο τη σχολη και εφαγα χιλοπιτες,και γενικα δε ελπιζω στις γκομενες γιατι ειναι μαλακισμενες οι ελληνιδες αμα ημουν εξωτερικο ηδη θα ειχα κανει κατι,εδω με τις προβληματικες γαμησετα,και σε περισσοτερους δεν εχω μιλησει απο τη σχολη γιατι ειναι κλειστοι και δε θελουν παρεες,εχω πει και σε αλλους να παμε καμια βολτα αλλα δε θελαν.
Ρε τύπε τα γραφόμενα σου και ο τρόπος που γράφεις μου θυμίζουν ένα άλλο μέλος με ένα άλλο nickname.
Τι διάολο, κλώνος είσαι ή σου μπάναραν τον λογαριασμό και επανήλθες με άλλο όνομα;:think:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
23 χρονών μαντραχαλος, δεν έχεις τρόπο να βγάλεις 50-60€ να βγάλεις αεροπορικά για μια χώρα εξωτερικού και να βρεις και έναν φίλο/γνωστό να σπουδάζει έξω να έχεις τσάμπα σπίτι να μείνεις;
Ή δικαιολογίες λες ή απλά είσαι μόνο λόγια για εξωτερικό και φοβάσαι να δοκιμαστεις με τις ξένες.
Αγγλικά ξέρεις καθόλου;
ειμαι κλειστος ρε δε εχω φιλο/γνωστο απο το εξωτερικο που να με φιλοξενησει,50-60ευρω για τα αεροπορικα βγαινουν αλλα φιλο να με φιλοξενησει τσαμπα δε εχω οποτε δε ειναι 50-60 ευρω για τα αεροπορικα που λες αλλα παρα πολλα περισσοτερα,αγγλικα ξερω μετρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύπε τα γραφόμενα σου και ο τρόπος που γράφεις μου θυμίζουν ένα άλλο μέλος με ένα άλλο nickname.
Τι διάολο, κλώνος είσαι ή σου μπάναραν τον λογαριασμό και επανήλθες με άλλο όνομα;:think:
δε ξερω για τι πραγμα μιλας καθολου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656

Και στο εξωτερικό νομίζεις είναι πιο ανοιχτοί;Αν δεν μιλάς και τη γλώσσα τους εκεί,δε θα σου μιλάει κανείς

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και στο εξωτερικό νομίζεις είναι πιο ανοιχτοί;Αν δεν μιλάς και τη γλώσσα τους εκεί,δε θα σου μιλάει κανείς
ναι ρε οι γκομενες στο εξωτερικο ειναι πιο ανοιχτομυαλες πιο φυσιολογικες δε ειναι το χαλι εδω οι καγκουροαμορφωτες ελληνιδες,στο εξωτερικο εστω μια ολοι τη βρισκουν εδω καποιος μπορει να μη βρει ουτε μια παρε παραδειγμα εσενα που δε εχεις βρει ουτε μια ποτε αν ησουν εξωτερικο θα ειχες βρει εστω μια συγουρα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ειμαι κλειστος ρε δε εχω φιλο/γνωστο απο το εξωτερικο που να με φιλοξενησει,50-60ευρω για τα αεροπορικα βγαινουν αλλα φιλο να με φιλοξενησει τσαμπα δε εχω οποτε δε ειναι 50-60 ευρω για τα αεροπορικα που λες αλλα παρα πολλα περισσοτερα,αγγλικα ξερω μετρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε ξερω για τι πραγμα μιλας καθολου
Σορυ που στο λέω, αν δεν είσαι ικανός να βρεις ούτε φίλο στο Ελλαντα που μιλάς και την ίδια γλώσσα, σε βλέπω να έχεις μηδέν πιθανότητα να σταυρώσεις γκόμενα από εξωτερικό, χωρίς σοσιαλ επαφή και χωρίς αγγλικά.

Ρε μάγκες που πάτε ξυπόλυτοι στα αγγούρια και έχετε και αξιώσεις για ξένες, χωρίς ούτε βασικά προσόντα;
Πατήστε λίγο στη γη, βελτιώσετε βασικά χαρακτηριστικά και μετά να μιλάτε για εξωτερικό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
ναι ρε οι γκομενες στο εξωτερικο ειναι πιο ανοιχτομυαλες πιο φυσιολογικες δε ειναι το χαλι εδω οι καγκουροαμορφωτες ελληνιδες,στο εξωτερικο εστω μια ολοι τη βρισκουν εδω καποιος μπορει να μη βρει ουτε μια παρε παραδειγμα εσενα που δε εχεις βρει ουτε μια ποτε αν ησουν εξωτερικο θα ειχες βρει εστω μια συγουρα.

Κι εδώ δεν ξέρω 23χρονο να μην έχει γκόμενα

Μόνο αν είναι τέρμα ακοινώνητος ή φαίνεται psycho

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κι εδώ δεν ξέρω 23χρονο να μην έχει γκόμενα

Μόνο αν είναι τέρμα ακοινώνητος ή φαίνεται psycho
εγω ξερω ενα ματσο να σου πω καταρχιν ο κολλητος μου αυτος τωρα ειναι 21 και δε εχει κανει ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο προηγουμενος κολλητος μου 24 και αυτος ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο πιο προηγουμενος μου 23 σα εμενα και ποτε δε ειχε κανει ολοκληρωμενη σχεση,η μητερα μου ξερει 2 αγορια 24 ο ενας και 22 ο αλλος που και αυτοι ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο πατερας μου ξερει αλλα 2 αγορια 26 και 28 χρονων που και αυτοι ποτε ολοκληρωμενη σχεση,λοιπον επιμενεις να λες οτι δε ξερεις κανεναν?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σορυ που στο λέω, αν δεν είσαι ικανός να βρεις ούτε φίλο στο Ελλαντα που μιλάς και την ίδια γλώσσα, σε βλέπω να έχεις μηδέν πιθανότητα να σταυρώσεις γκόμενα από εξωτερικό, χωρίς σοσιαλ επαφή και χωρίς αγγλικά.

Ρε μάγκες που πάτε ξυπόλυτοι στα αγγούρια και έχετε και αξιώσεις για ξένες, χωρίς ούτε βασικά προσόντα;
Πατήστε λίγο στη γη, βελτιώσετε βασικά χαρακτηριστικά και μετά να μιλάτε για εξωτερικό.
στο ελλαντα εχω φιλο που επικοινωνω και ειχα και παλιοτερα και αλλους,στο εξωτερικο δε εχω κανεναν και επισης αγγλικα ξερω δε ειναι οτι δε ξερω καθολου.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μην το λες
Είναι αρκετοί που δεν έχουν
πες τα ρε γιατι ο σαμπ ολο μπουρδες λεει εγω ξερω πολλους παντως και απο το κυκλο μου και απο αλλους κυκλους οπως της μανας μου του πατερας μου και απο αλλα παιδια που δε ηταν φιλοι μου αλλα γνωστοι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
εγω ξερω ενα ματσο να σου πω καταρχιν ο κολλητος μου αυτος τωρα ειναι 21 και δε εχει κανει ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο προηγουμενος κολλητος μου 24 και αυτος ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο πιο προηγουμενος μου 23 σα εμενα και ποτε δε ειχε κανει ολοκληρωμενη σχεση,η μητερα μου ξερει 2 αγορια 24 ο ενας και 22 ο αλλος που και αυτοι ποτε ολοκληρωμενη σχεση,ο πατερας μου ξερει αλλα 2 αγορια 26 και 28 χρονων που και αυτοι ποτε ολοκληρωμενη σχεση,λοιπον επιμενεις να λες οτι δε ξερεις κανεναν?

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν

Λεω ότι όσοι είναι αντικοινωνικοί και καμμένοι στα pc και τα playstation δεν βρίσκουν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν

Λεω ότι όσοι είναι αντικοινωνικοί και καμμένοι στα pc και τα playstation δεν βρίσκουν.
ή οσοι δε το προσπαθουν επειδη οταν το προσπαθησαν δε υπηρξε αποτελεσμα και εχουν ριξει ολο το ενδιαφερον τους στα μπουρδελα και στις εξω ουτε τοσο λιγο ενδιαφερον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom