θα στο πω χύμα και τσουβαλάτα...
1) ο Ελληνας ΔΕΝ έχει το νου του στο μουνί τόσο. Θέλει ντόλτσε βίτα, μπαλίτσα, φαγάκι, αυτροκίνητο, μαλακίες κατ εμέ αλλά anyway κτλ έτσι κάπως παραμελεί την Ελληνίδα, η Ελληνίδα με τη σειρά της επειδή νοιώθει παραμελημένη κοιτάει όπου βρει, και οκ που να πάει? στον Πακιστανό? Μένει λοιπόν ο Αλβανός που "φέρνει" του Ελληνα
2) Εγώ θέλω να σου πω πάντως ότι από Ελληνίδες έχω εισπράξει πολλή λίγη προσοχή και με τη σειρά μου τις φτύνω. Αντίθετα η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν με Αλβανέζα, στο παρελθόν ΞΕΚΩΛΙΑΖΑ μια Αλβανέζα που μου ριχνε μια 10ετία, στις ελιές παίρνω μια που την γαμάω στόμα κώλο με τον άντρα της στην Αλβανία και λιγώνεται και με φιλάει στ στόμα ενώ της κάνω τον κώλο δυευρο και από τις μακράν στάνταρ μου επιλογές στις πουτάνες είναι 3 Αλβανέζες
3) Τώρα φράσεις τύπου "αλητεία", "μαγκιά" κτλ άστες στην άκρη. Οταν ήρθατε εδώ βρωμούσε το χνώτο σας πείνα και είναι λογικό να σας γυαλίζει το μάτι και κάνατε και καλά και κακά πράγματα να στεριώσετε, και είσασταν και αληταριά και πιο τολμηροί από τον μέσο Ελληνα, μετά μας γάμησε η φτώχεια και γίναμε και μεις μουνοπανάδες. Μετά καλομάθατε και σεις και μαλακώσατε. Ξέρω Αλβανούς που δεν καταπιάνονται με καλά πράματα και μ έχουν φωνάξει να πολλές φορές να "βοηθήσω" αν χρειαστεί. Πλέον φοβάστε και σεις, γιατί έχετε σπίτι πίσω στην πατρίδα, κάποιες καταθέσεις, κάνετε όνειρα, δηλαδή πράγματα που σας κάνουν ΚΑΙ να ιδρώνετε ΚΑΙ να φοβάστε!