boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε το έχει εξηγήσει πολλές φορές!νιντζα γλυκε μου τι εχεις παθει με τα υψη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Α, Λουκρητία, δε θυμάσαι, δε θυμάσαι, μαζί του τα λέγαμε!!
Ρε το έχει εξηγήσει πολλές φορές!νιντζα γλυκε μου τι εχεις παθει με τα υψη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Cutie, αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλες "απότιστες" και διψασμένες
Είστε πολλοί, διαθέσιμοι κι είστε ανάμεσα μας.. Απλά το εκμεταλλευόμαστε καλύτερα από εσάς!
:-* :-* :-* :-* :-*
νιντζα γλυκε μου τι εχεις παθει με τα υψη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
α) αυτό είναι και το πόιντ του νίντζαΑ! Α! Α! Δεν είναι μέτριο! αυτό είναι κανονικό!
Άλλωστε η ψηλή γυναίκα είναι για παρέλαση η κοντή όμως?!
Ρε το έχει εξηγήσει πολλές φορές!
Α, Λουκρητία, δε θυμάσαι, δε θυμάσαι, μαζί του τα λέγαμε!!
μη βαρατε ολοι μαζι ρε μλκς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Ξέρεις ότι δε λέω τίποτα τυχαία.
Όλα έχουνε μια βάση.
Απλά εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις.
Ή είσαι πολύ χαζή ή κάνεις την τρελή.
Δεν θα συνεχίσω να σου μιλάω σοβαρά ενώ εσύ προφανώς κάνεις πλάκα.
α) αυτό είναι και το πόιντ του νίντζα
β)Έλα ντε;
τι ειναι;ιμοτικον???Γι' αυτό σε πάω εσένα. Επειδή είσαι...
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΡΡΡΡΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΡΡΡΡΡ τρέμετε ρεεεεεεΟσο για την γυναικα το μονο που την ενδιαφερη ειναι πως θα καταστρεψη τους αντρες.
Α, εδώ συμφωνώ μάλλονΓια το ποτισμα που λες πρεπη και η γυναικα να θελη,η περισοτερες δεν τους νοιαζη.
Σι πιάνω μάνα μ'Γι' αυτό σε πάω εσένα. Επειδή είσαι...
Κίτρινη κάρτα μεσιέ!Αυτο λεω και εγω.
Το ερωτημα ειναι ποσοι ειναι αντρες(οχι αντρες με ροζ)
Οσο για την γυναικα το μονο που την ενδιαφερη ειναι πως θα καταστρεψη τους αντρες.
Για το ποτισμα που λες πρεπη και η γυναικα να θελη,η περισοτερες δεν τους νοιαζη.
Βασικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Κάποια στιγμή να μου εξηγήσετεΞέρεις ότι δε λέω τίποτα τυχαία.
Όλα έχουνε μια βάση.
Απλά εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις.
Ή είσαι πολύ χαζή ή κάνεις την τρελή.
Δεν θα συνεχίσω να σου μιλάω σοβαρά ενώ εσύ προφανώς κάνεις πλάκα.
Συμφωμώ δεσποινίς!!!Η Λουκ μόνο χαζή δεν είναι αλλά πουλάει τρελίτσα με επιτυχία! ;)
Δεν είστε μουνόδουλοι απλά διαθέσιμοι και επιρρεπείς και ναι, έχουμε τον τρόπο μας, η αλήθεια να λέγεται!Για να το γυρίσουμε και λίγο στο σοβαρό:
Πιστεύω οτί το φαινόμενο συμβαίνει κυρίως επειδή είμαστε κάπως μουνόδειλοι(εξαιτείας που έχετε γίνει πολύ απαιτητικές) και εσείς έχετε πάντα(ακόμα και το πιο μπάζο) τον τρόπο σας(οι χοντρές μόνο δυσκολεύεστε λίγο)!!!
Υ.Γ.Τί ωραία στην Αρχαία Ελλάδα:ανοίγατε τα πόδια σας γαμούσαμε και τέλος!!!
Φαιμινισμός το μεγαλύτερο κακό στον κόσμο!!!
ΠΑΤ ΠΑΤ αγαπάκι!λιλυ μου μη του απαντας!!!!!!!!!!!!παντα ετσι με λεει!!!!!!!!!ειναι κακος!!!!!!!!καντε μου ενα πατ πατ ρε!!!!!!!!!!
Τι απαιτητικές ρε;Για να το γυρίσουμε και λίγο στο σοβαρό:
Πιστεύω οτί το φαινόμενο συμβαίνει κυρίως επειδή είμαστε κάπως μουνόδειλοι(εξαιτείας που έχετε γίνει πολύ απαιτητικές) και εσείς έχετε πάντα(ακόμα και το πιο μπάζο) τον τρόπο σας(οι χοντρές μόνο δυσκολεύεστε λίγο)!!!
τι ειναι;ιμοτικον???
Βασικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Κάποια στιγμή να μου εξηγήσετε
Η Λουκ μόνο χαζή δεν είναι αλλά πουλάει τρελίτσα με επιτυχία! ;)
λιλυ μου μη του απαντας!!!!!!!!!!!!παντα ετσι με λεει!!!!!!!!!ειναι κακος!!!!!!!!καντε μου ενα πατ πατ ρε!!!!!!!!!!
Συγγνώμη καλή μου νομίζεις λίγοι άντρες έχουν μέτρια γκόμενα για σιγουριά και από έλληψη εμπιστοσύνης στο εαυτό τους(είμαι ικανός για κάτι καλύτερο)!!!Δεν είστε μουνόδουλοι απλά διαθέσιμοι και επιρρεπείς και ναι, έχουμε τον τρόπο μας, η αλήθεια να λέγεται! ΠΑΤ ΠΑΤ αγαπάκι!
Nitza ψήνεσαι ελεεινίδες να το κάνουμε και αυτό το θέμα;;;;!!!!
καλυτερα τωρα...θενξ.... :-*ΠΑΤ ΠΑΤ αγαπάκι!
και συ μωρη;;;;;;;;;;;;;;;;
Εμπάργκο στον νίντζα!!!
Ρε, ξέρει τι λέει ο νίντζα λέμεεεεεεεεεεεεε