tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε σου απαντησα σε οτι μου εγραψες.
Το νημα δεν ειναι δικο σου, δεν το εχεις αγορασει.
Εχει σχετικο νημα να διαβασεις για τα ωφελη απο τα παγωμενα ντους.
Πότε θα βγούμε;
Πότε θα βγούμε;
Τυπε ειπες θα καλεσεις στις 7 τοτε...δεν καλεσες ουτε εστειλες μηνυμα.
Δεν μου κανει αυτο, θελω οταν λεω κατι με εναν ανθρωπο, να ισχυει και να γινεται. Οτι και να ειναι αυτο.
Το να τυχει κατι και να πεις, φιλε ετυχε αυτο και δεν μπορω, θα το σεβαστω.
Το να πεις θα σε καλεσω στις 7 και μετα να εξαφανιστεις, δεν με ενοχλει, απλα δεν μου αρεσει.
Ειχα ολη τη καλη διαθεση εκ μερους μου, εκανα το ανοιγμα, το εκλεισες με αυτο το σκηνικο.
Δεν απάντησες σε τίποτα, παρά επιτέθηκες κανέναν χωρίς λόγο. Πόντιος είσαι ? Τότε δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά σου...
Τυπε που την ειδες την επιθεση; Δεν ασχολουμαι αλλο, γραφε μονος σου τυπε.
Δεν εδωσα πμ τυπε, με ρωτησες εδω, σου απαντησα εδω.
Αν με ρωταγες σε πμ, δεν θα σου απαντουσα εδω.
Μπορουσες να ρωτησεις σε πμ λοιπον, οταν ρωτας εδω, απαντω εδω.
Τι δεν καταλαβες;
δεν παιζουν γιατι τυποι σας τον Sad man δεν εχουν καταστει παραδειγματα για την σαπια κοινωνια σας
δεν παιζουν γιατι τυποι σας τον Sad man δεν εχουν καταστει παραδειγματα για την σαπια κοινωνια σας
Γιατί πιστεύετε ότι οι Ελληνίδες δεν παίζουν ποδόσφαιρο σε αντίθεση με άλλες δυτικές χώρες που το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται πολύ ? Δεν τους αρέσει ? Δεν κολλάει με την κουλτούρα τους ?
...μάλλον γιατί εσύ ΔΕΝ ασχολείσαι.....
Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει ρε σύντροφε. Χαίρω πολύ ότι υπάρχει...Ότι είναι λίγες οι παίκτριες λέω και γενικά ότι ασχολούνται οι Ελληνίδες με το σπορ.
...σύντροφε να απαντήσω λίγο διαφορετικά...!
Νομίζεις πως δεν ασχολούνται, το όποιο ποσοστό ασχολείται..., γιατί πολύ απλά ΔΕΝ στο πασάρουν για τους δικούς τους λόγους τα Ανεξάρτητα ΜΜΕ....
(και πιθανόν εσύ δεν έχεις πέσει σε καμια του αθλήματος ίσως για εκεί που συχναζεις ίσως δεν κυκλοφορούν!)
ο sad man εχει δικιο..μαλλον εσυ εισαι στην κοσμαρα σου ή δεν ζεις στην ελλαδα..συνεχιζεις να εισαι στην κοσμαρα σου.
ομορφες παρθενες ξερω .
επισης ομορφες που εχουν να κανουν χρονια σεξ.
οι γυναικες μπορουν να βρουν ευκολα ταιρι για σεξ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. θελουν ο άλλος να τηρει καποια κριτήρια, να τις χαηδεψει τα αυτια, κλπ κλπ.
ο αντρας ακομη και ψυχασθενης να είναι και με ότι να ναι εμφανιση παει στα μπουρδελα και γαμαει.
δες τον πικερ πχ για αυτό και υπαρχουν και μπουρδελα για αντρες και όχι για γυναικες. ο αντρας το θελει η γυναικα δεν την ενοχλεί η αγαμια, δεν το θεωρει πρόβλημα, για αυτην είναι μια διασκεδαη ισως μια σκαλα πιο κατω από το σοπινγκ θεραπι, ενώ για τον ανδρα είναι βιολογικη αναγκη και από τις διασκεδασεις σιγουρα η καλυτερη γι αυτό και την πληρωνει όταν δεν την εχει.
Για να διαφημιστεί το γυναικείο ποδόσφαιρο η εθνική γερμανίας φωτογραφήθηκε το 2011 στο PlayboyΌτι δεν το προβάλλουν καθόλου τα ΜΜΕ είναι και αυτό μια αιτία. Συμφωνώ. Αλλά όχι η μοναδική...