The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
πολύ καλά θες κάτι
Κάνα eggnog, θα θέλει πάλι.
πολύ καλά θες κάτι
Δε θα ασχοληθώ με το θρησκευτικό κομμάτι...
EKEINOΣ βαρυνε το σάιτ?????????????
Τι ναι μεγαλοθυμεια
Θυμασαι δηλαδη την ξεφτιλα που ειχες υποστει;πολύ καλά θες κάτι
Σε ευχαριστώ για την ειλικρίνεια σου, πας το θέμα κάπου άλλου που δεν ήθελα να πάει αλλά καλά έκανες και έγραψες αν υπήρχε κάποιο ερέθισμα για σένα.
Μία παρατήρηση.
Η ύπαρξη αποθεμάτων συναισθηματικής νοημοσύνης ακόμη και κατά την ενασχόληση με μπουρδέλα δεν αποτελεί ένδειξη αδυναμίας, αφέλειας ή "πυρφορισμού",
όπως και η απουσία παρόμοιων αποθεμάτων δεν αποτελεί ένδειξη ανδρισμού.
Αλλά επαναλαμβάνω, δεν θέλω να πάει εκεί το θέμα, σε βάση προσωπικών επιλογών.
Από και πέρα, τι να σου πω, αν λες να το δούμε ανθρώπινα, το ανθρώπινο σημαίνει έρχομαι στη θέση του "πλησίον" μου. Ε εγώ δεν μπορώ να το κάνω χωρίς να νιώσω πολύ άσχημα για αυτές τις κοπέλες, αυτή είναι η αλήθεια.
Εδώ παίζουν και οι προσλαμβάνουσες παραστάσεις από Ελλάδα που έχεις από Ελλάδα και Φυλής/Μεταξουργείο όπου οι συνθήκες και για πουτάνες και για πελάτες είναι λίγο καλύτερα από Μοζαμβίκη.
Βασικά είναι σαν να επισκέπτεσαι κρεοπωλείο.
Αν βγεις κάπου εκτός Ελλάδας θα δεις οτι τουλάχιστον από άποψη συνθηκών δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα άρα δεν σου δημιουργούνται τέτοια αισθήματα οίκτου για τις κοπέλες.
άσχετα αν, επί της αρχής, σίγουρα καμμία γυναίκα όταν θα την ρωτούσαν στα 17 της τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει δεν θα απαντούσε "πουτάνα."
Θυμασαι δηλαδη την ξεφτιλα που ειχες υποστει;
Από πάσα άποψη οι πόρνες παραβιάζουν κάθε χριστινιανική αρχή. Ακόμα και αν απενεχοποιήσουμε το σεξ, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για ματαιόδοξα άτομα, φιλοχρήματα, ζηλεύονται θανάσιμα μεταξύ τους, λένε συχνά ψέματα κλπ κλπ. Αμέσως αμέσως δηλαδή απο τα θανάσιμα αμαρτήματα έχουμε την αλαζονεία, την απληστία και τη ζηλοφθονία
Το θέμα θα μπορούσε να τεθεί και αλλιώς.
Γιατί ο Χριστός συγχώρησε την πόρνη?
Σήμερα λοιπόν είναι Χριστούγεννα. Γεννήθηκε ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας. Ο άνθρωπος που κατά την διάρκεια της ζωής του λατρεύτηκε από μία γυναίκα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ προβληματικής ηθικής, την Μαρία Μαγδαληνή, την οποία και συγχώρησε, κάνοντας την να τον ακολουθήσει πιστά μέχρι τον Γολγοθά.
Συγχώρησε και μία μοιχαλίδα και την γλίτωσε από τον λιθοβολισμό.
Ποιό ήταν το κίνητρο για τις πράξεις του αυτές?
Χρόνια πολλά.
Λοιπόν όσο καλοπροαίρετος και αν είμαι και όσο και αν θέλω να μην κρίνω τους άλλους υπάρχουν πολλές ιερόδουλες που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Παράδειγμα η Φλώρη από Φωκ24. Την πήρα πρόσφατα. Όταν τελείωσα την ρώτησα για την "φίλη" της την Χριστίνα και αν αυτή έφυγε.
Αυτή ενώ ήταν γενικά ευδιάθετη με το που άκουσε να ρωτώ για άλλη τσιτώθηκε. "Δεν έχω φίλες" μου απάντησε. "Η Χριστίνα δεν είναι καλή στο δωμάτιο δεν δίνει φιλάκια". Η πλάκα είναι ότι την Χριστίνα την έχω πάρει πολλές φορές και πάντα περνούσα καλύτερα απ΄οτι με αυτή.
Από την άλλη πήρα την Νικόλ στο Φ71 πάνω. Καινούργια στο επάγγελμα και ενώ ανακοίνωσε κώλο δεν μπόρεσε να πάρει το πουλί μου μέσα. Εγώ δεν την πίεσα και το έβαλα στο μουνί. Όταν τελείωσα μου λέει με σοβαρό ύφος : "τι να κάνω για να μπορέσω να κάνω κώλο. Όλες οι κοπέλες κάνουν φουλ. Εγώ σε 3 μέρες έχω βγάλει 10 ευρώ".
Εκείνη τη στιγμή σχεδόν την λυπήθηκα.
Με λίγα λόγια υπάρχουν πόρνες που είναι πόρνες και στην ψυχή και άλλες που έχουν "καθαρή" ψυχή. Φαντάζομαι ότι ο Θεός θα κρίνει με βάση την καθαρότητα της ψυχής και όχι του σώματος.
Λοιπόν όσο καλοπροαίρετος και αν είμαι και όσο και αν θέλω να μην κρίνω τους άλλους υπάρχουν πολλές ιερόδουλες που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.
Παράδειγμα η Φλώρη από Φωκ24. Την πήρα πρόσφατα. Όταν τελείωσα την ρώτησα για την "φίλη" της την Χριστίνα και αν αυτή έφυγε.
Αυτή ενώ ήταν γενικά ευδιάθετη με το που άκουσε να ρωτώ για άλλη τσιτώθηκε. "Δεν έχω φίλες" μου απάντησε. "Η Χριστίνα δεν είναι καλή στο δωμάτιο δεν δίνει φιλάκια".
Από την άλλη πήρα την Νικόλ στο Φ71 πάνω.
δεν μπόρεσε να πάρει το πουλί μου μέσα.
"τι να κάνω για να μπορέσω να κάνω κώλο. Όλες οι κοπέλες κάνουν φουλ. Εγώ σε 3 μέρες έχω βγάλει 10 ευρώ".
Εκείνη τη στιγμή σχεδόν την λυπήθηκα.
Με λίγα λόγια υπάρχουν πόρνες που είναι πόρνες και στην ψυχή και άλλες που έχουν "καθαρή" ψυχή.