Νέα

Γιατί μας πρήζουν τα @@ με τα stage(s);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
................Αι στα τσακίδια όλοι πλέον ...............

Ειτε ο lakis33 ειναι ΠΑΣΟΚ ειτε το ΠΑΣΟΚ εγινε lakis33 !!!  τελικα ειναι μην να σου βγει το ονομα για τι ο lakis ειναι φασιστας ενω το ΠΑΣΟΚ  εινοαι σοσιαλιστικο :2funny: :2funny:

Θα καταργηθουν τα σταζ και θα γινουν intership  μετα θα γινουν Praktikum μετα Tirocinio μετα Производственная практика μετα Praktika και αφου θα διοριστουμε πια ολοι στο δημοσιο θα  ονομαστουν インターンシップ γιατι δεν θα εχουμε λεφτα να ξπληρωσουμε τα δανεια και θα κανουμε τους Κινεζους

Ζητω η ελευθερια οικονομια του Δημοσιου!!!

εδιτ Το σωστο θα ηταν μαθητεια ΜΟΝΟ στον ιδιωτικο τομεα και ΜΟΝΟ εως 6-9 μηνες και μετα ή προσληψη ή τελος συμβασης !!

Αφου εμαθε οτι εμαθε ο σταζιερ ή σου κανει και τον προσλαμβανεις ή δεν σου κανει (ή δεν εχεις δουλεια που να δικαιολογει υπάλληλο) και τον στελνεις σπίτι !!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ΛΑΜΟΓΙΑ ολοι πηγατε στα stage με προθεση τη μονοιμοποιηση παλιο ΛΑΜΟΓΙΑ .και τωρα καλα να παθετε , δεν σας εμαθαν οι γονεις σας που να βαζετε τις υπογραφες σας .Καλα να παθετε σας εκμεταλευτικαν και θα σας εκμεταλευτουν ξανα και ειστε ενας απο τους παραγοντες που  βρισκετε η χωρα σε αυτη την κατασταση γιατι σκεφτεστε και ψηφιζεται με μικρο-προσωπικα συμφεροντα ποτε ΝΔ ποτε ΠΑΣΟΚ και θα συνεχισετε ετσι δυστιχος γιατι αυτη τη νοοτροπια εχετε (προσοπικο συμφερον και οχι του τοπου)ακομα και αν κυβερνισουν τα αλλα μικροτερα κομματα ΝΤΡΟΠΗ σας συχαμενοι γλιοδει υποκιμενα που πατε ερποντας , γλυφοντας και με τα κερατα σας (παντα σκεφτεστε τη μονοιμοποιηση)γιαυτο και διαμαρτηρεστε τωρα . Και μην πει κανεις για την ορθογραφια μου σας  γραφω στα τρυφερα μου που λεει και ο Λακης , μια ζωη θα ειστε υπο και ποτε δεν προκητε να ανοιξετε φτερα , να γινετε αετοι , να μπορειτε να πετατε απο κορυφη σε κορυφη , μια ζωη θα ειστε σαλιγκαρακια και μονο σε μια κορυφη θα φτασετε ..... ΑΜΑ ΠΙΑ με εχετε σκασει . Και καλο θα ειναι για τον τοπο αυτο να καταργιθει και η μονιμοτητα στο δημοσιο , οποιος ξυνει τα τρυφερα του και δεν παραγει να παει σπιτι του να πεινει καφεδες . Αρκετους τεμπελιδες και λαμογια εχω συντιρισει μεχρι τωρα σαν ιδιοτικος υπαληλος και σαν ελευθερος επαγκελματιας ... Ελεος. 

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο δημόσιο πάνε όλοι οι τεμπέληδες που δεν έχουν είτε όρεξη για δουλειά είτε προσόντα. Διαφορετικά θα πήγαιναν στην πραγματική οικονομία , στον ιδιωτικό τομεα ή θα ήταν αυτοαπασχολούμενοι._

φιλε μου  εγω  εχω κολλητο  ο  οποιος  τελειωσε το φυσικο Αθηνας, πηγε στην Οξφορδη για μεταπτυχιακο πανω στην νανοτεχνολογια, επεστρεψε  εδω  και  επειδη δεν γουσταρε  να  δουλευει ολη μερα  για 1300 ευρω το μηνα εδωσε ΑΣΕΠ και διοριστηκε καθηγητης σε λυκειο...δν  νομιζω  να  ειναι  ουτε  αμορφωτος  ουτε  τεμπελης,  και  ουτε  στερει  σε  προσοντα απο παρα πολυ  κοσμο  που  το  παιζει  executive manager σε καθε κωλοεταιρια...μην  κανεις  γενικευσεις  και  μην  πας  να  μου  πεις  οτι  στον  ιδιωτικο  τομεα  δουλευουν  ολα ρολοι

Οταν πηγε ο φιλος σου να σπουδασει νανοτεχνολογια δεν ηξερε οτι στην ελλαδα δν υπαρχουν ερευνητικα κεντρα?

Αν ειχε τα κοτσια, διαλεγε σωστο τομεα στο μεταπτυχιακο του  και εμπαινε σε καποια σοβαρη εταιρεια , δε θα εβγαζε μονο 1300 ευρω το μηνα μετα απο καποια χρονια

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Τα stage ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα αρχιδάκια που ονειρεύονται καριέρα κλητήρα στο δημόσιο.
Το δε σκεπτικό απλό: Μπαίνω τώρα σαν έκτακτος στο δημόσιο, αφού κάτσω κανα-δυο χρόνια ξύνοντας τα αρχίδια μου, αρχίζω να διαμαρτύρομαι, να κλείνω δρόμους, να κάνω πορείες και απεργίες, έχω δίπλα μου την στήριξη της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΚΚΕ, Συριζα, Αναρχικών, Εξωκοινοβουλευτικής Αριστερας και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων, οπότε η εκάστοτε κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα άλλο απο το να με μονιμοποιήσει.

Απλώς δεν τους έκατσε η φάση.

Στο διάολο σκουπίδια. Ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε τον στερείτε απο εμάς.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όχι χούντα. Τουλάχιστον με τη διασταλτική έννοια της λέξης. Με την ακριβή ναι. Για την ακριίβεια αν θέλει κάποιος να φτιάξει αυτό το γαμωκράτος πρέπει να φέρει μια δικοικούσα επιτροπή από ξένους. Και να ξηλωθεί άπασα η δημόσια γραφεικρατία και ότι έχει να κάνει με κράτος. Και ως πρόσωπα και ως θέσεις και ως θεσμοί τα πάντα. Από το Υπουργικό Συμβούλιο έως τον τελευταίο κλητήρα, ΕΠΟΠ και ειδικό φρουρό. Το δημόσιο να ξαναστηθεί αλλά ορθολογικά και στις θέσεις να μπουνε ξένοι μάνατζερ. Ιάπωνες, αμερικάνοι, κινέζοι, ξέρω γω. Η πρόσβαση στις ανώτατες θέσεις ευθύνης του δημοσίου να είναι κλειστή για μερικά χρόνια σε Έλληνες πολίτες ( κάτι ανάλογο με τους ξένους διαιτητές που έφερναν για να είναι αντικειμενικά τα ματς.) Η επιτροπή αυτή να έχει αρμοδιότητα πρώτον συντακτική, δεύτερον να στήσει τη δημόσια διοίκηση και τρίτον για αρκετά χρόνια νομοθετικές αρμοδιότητες. Και φυσικά να αναλάβει τον προυπολογισμό, τις δαπάνες και τα έσοδα.

Α και στην εξωτερική πολιτική να τελειώνουμε με κάτι ζητήματα , απομεινάρια της μεγάλης ιδέας. Kύπρος τέλος. Με νησιά και θράκες κλπ ας τα βρουν με την Τουρκία από μηδενικής βάσης. Ας χάσουμε και κάτι. Το ίδιο και με τους άλλους. Με τα Σκόπια να πουνε ή σας αναγνωρίζουμε, ή όχι και κόφτε το λαιμό σας. Γενικά θέλει ενα format.Delete και ρεσταρτ.

Μόνο έτσι θα γίνει κάτι και η χώρα θα ξεφύγει από τη χρόνια μιζέρια της. Σας φαίνεται εντελώς μακρινό και "επιστημονικής φαντασίας"? Μην απορήσετε αν και στην πραγματικότητα δείτε κάτι παρεμφερές...

Πολύ τολμηρό ακούγεται..αν και δεν διαφωνώ επί της ουσίας. Εχουμε γινει ομως τοσο μπ...ελο σε αυτη τη χωρα που κανεις ξενος δεν θα ηθελε να αναλαβει τα ηνια εδω...η ακομα χειροτερα και να επενδυσει εδω. Δεν ειναι τυχαιο που μεγαλες εταιριες φeυγουν απο την ελλαδα...ΒP...Shell και ακολουθουν και αλλες... Ειμαστε χειροτερα και απο μπανανια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
Τα stage ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα αρχιδάκια που ονειρεύονται καριέρα κλητήρα στο δημόσιο.
Το δε σκεπτικό απλό: Μπαίνω τώρα σαν έκτακτος στο δημόσιο, αφού κάτσω κανα-δυο χρόνια ξύνοντας τα αρχίδια μου, αρχίζω να διαμαρτύρομαι, να κλείνω δρόμους, να κάνω πορείες και απεργίες, έχω δίπλα μου την στήριξη της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΚΚΕ, Συριζα, Αναρχικών, Εξωκοινοβουλευτικής Αριστερας και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων, οπότε η εκάστοτε κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα άλλο απο το να με μονιμοποιήσει.

Απλώς δεν τους έκατσε η φάση.

Στο διάολο σκουπίδια. Ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε τον στερείτε απο εμάς.

σ ω σ τ ό τ α τ ο ς!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακες
αφου εχετε πιασει την καλη στον ιδιωτικο τομεα
αντε τουμπεκιαστειτε και ραψτε το
με το τι κανουν τα σταιτζ
λακαμαδες...
δεν εχουν δουλεια, και σεις χαιρεστε
αλλα και τους ζηλευετε
και σεις πιο Bουτηγμενοι στα σκατα ειστε
δουλευετε για 700 ευρα απο το πρωι ως το Bραδυ
και με τετοιο τροπο σας μπολιαζουν τα αφεντικα την ιδεα του επιχηρειν
και δουλευετε σαν τα γαιδουρια για να τρωει το κεφαλι
αντε καλη συνεχεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
σ ω σ τ ό τ α τ ο ς!!!!!

να συμπήρώσω οτι το ΄ιδιο ακριβώς ισχύει για τους συμβασιόυχους του δημοσίου γενικότερα που ένω όταν προσλαμβάνονται ξέρουν πως αυτό είναι για 6,12,18 μήνες και μετά τέλος, αλλά όταν λήξη η σύμβαση και δεν μονιμοποιηθουν (το όνειρο κάθε κηφήνα ελληνάρα) τους φτάει το κράτος

αει στο διάλο τεμπελχανάδες άχρηστοι
δουλειες υπάρχουν έξω αν θέλουν να εργαστουν πραγματικά, απλά είναι τεμπέληδες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
ρε μαλακες
αφου εχετε πιασει την καλη στον ιδιωτικο τομεα
αντε τουμπεκιαστειτε και ραψτε το
με το τι κανουν τα σταιτζ
λακαμαδες...
δεν εχουν δουλεια, και σεις χαιρεστε
αλλα και τους ζηλευετε
και σεις πιο Bουτηγμενοι στα σκατα ειστε
δουλευετε για 700 ευρα απο το πρωι ως το Bραδυ
και με τετοιο τροπο σας μπολιαζουν τα αφεντικα την ιδεα του επιχηρειν
και δουλευετε σαν τα γαιδουρια για να τρωει το κεφαλι
αντε καλη συνεχεια

Γιατι δεν γουστάρω ρε μαλάκα να πληρώνω τελειωμένους αργόσχολους σαν κι εσένα.
Γιατί τα 700€ που παίρνω στον ιδιωτικό τομέα τα παίρνω με τον ιδρώτα μου.
Εσύ τον μισθό σου τον παίρνεις απο το δικό μου στέρημα.
Σκάσε λοιπόν και δέξου την κριτική μου γιατί εγώ σε πληρώνω και έχω άποψη για το που θέλω να πάνε τα λεφτά μου. Και σίγουρα δεν θέλω να πηγαίνουν σε παράσιτα σαν του συναφιού σου

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γιατι δεν γουστάρω ρε μαλάκα να πληρώνω τελειωμένους αργόσχολους σαν κι εσένα.
Γιατί τα 700€ που παίρνω στον ιδιωτικό τομέα τα παίρνω με τον ιδρώτα μου.
Εσύ τον μισθό σου τον παίρνεις απο το δικό μου στέρημα.
Σκάσε λοιπόν και δέξου την κριτική μου γιατί εγώ σε πληρώνω και έχω άποψη για το που θέλω να πάνε τα λεφτά μου. Και σίγουρα δεν θέλω να πηγαίνουν σε παράσιτα σαν του συναφιού σου
ρε αρχιμαλακα
και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι
αλλα δεν Bγαζω χολη σαν μικροπολιτικη χωριατοπουλα
μηπως λεω μηπως θα γουσταρες και συ να αραζεις
χαλιφης στην θεση του χαλιφη

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Και εγώ έχω περάσει απο 2 εταιρίες που έκλεισαν και βρέθηκα στον δρόμο.
Γιατί δεν ήρθε τότε το ΚΚΕ, Σύριζα, Αναρχικοί, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά να σταθούν δίπλα μου ?

Γιατί να λυπηθώ κάποιον ΠΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και αυτός ο χρόνος τελείωσε ?? (Και εδώ που τα λέμε άργησε και πολύ να τελειώσει)

Αντί να πούν ευχαριστώ τα σιχάματα που αντί να δουλέψουν 5-6 μήνες όπως ΟΡΙΖΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, δούλεψαν χρόνια ολόκληρα, έχουν το θράσος να διαμαρτύροναι κιόλας.

Εγώ ξέρω οτι προσωρινή δουλειά ή δουλειά με σύμβαση ορισμένου χρόνου σημαίνει οτι δουλεύω σήμερα και παράλληλα ψάχνω να βρώ μια μόνιμη δουλειά για άυριο. Τα παράσιτα αυτά τι έκαναν ? Έψαξαν για το τι θα κάνουν όταν ξημερώσει η μέρα που θα λήξει η σύμβαση τους ?? Προφανώς όχι.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
ρε αρχιμαλακα
και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι
αλλα δεν Bγαζω χολη σαν μικροπολιτικη χωριατοπουλα
μηπως λεω μηπως θα γουσταρες και συ να αραζεις
χαλιφης στην θεση του χαλιφη

Προφανώς και ζηλεύω όσους είναι στο δημόσιο και θα ήθελα να είμαι στην θέση τους. Τους λόγους τους εξηγώ στο άλλο thread "Αγαπάνε οι Ελληνες την χώρα τους".

Δεν είμαι λιγούρης όμως να την ψάξω μέσω stage και να πληρώνομαι με 500€ με προοπτική να γίνουν 1200€ όταν με την στήριξη του ΚΚΕ και του Σύριζα μονιμοποιηθώ. Ζηλεύω αυτούς που είναι σε θέσεις που εσεις όλοι οι λιγούρηδες ούτε μπορείτε να φανταστείτε οτι υπάρχουν και αμοίβονται με 10.000, 15.000 € τον μήνα. Εκει να δείς φαγοπότι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Προφανώς και ζηλεύω όσους είναι στο δημόσιο και θα ήθελα να είμαι στην θέση τους. Τους λόγους τους εξηγώ στο άλλο thread "Αγαπάνε οι Ελληνες την χώρα τους".

Δεν είμαι λιγούρης όμως να την ψάξω μέσω stage και να πληρώνομαι με 500€ με προοπτική να γίνουν 1200€ όταν με την στήριξη του ΚΚΕ και του Σύριζα μονιμοποιηθώ. Ζηλεύω αυτούς που είναι σε θέσεις που εσεις όλοι οι λιγούρηδες ούτε μπορείτε να φανταστείτε οτι υπάρχουν και αμοίβονται με 10.000, 15.000 € τον μήνα. Εκει να δείς φαγοπότι.
10.000 στο δημοσιο
δυσκολακι
στον ιδιωτικο σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις
αλλα ειναι ρισκο και συγκυρια
αλλα και παταω επι πτωματων για να ανελιχθω

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αει στο διάλο τεμπελχανάδες άχρηστοι
δουλειες υπάρχουν έξω αν θέλουν να εργαστουν πραγματικά, απλά είναι τεμπέληδες

Οτι πηγαν για την μονομοποιηση συμφωνω , οτι υπαρχουν δουλειες διαφωνω (για αυτο και θα παει 20% η ανεργια)

ακόμη πιο ριζικό....from scratch, για να υπάρχει και ένας νέος σχεδιασμός

format και reinstall στο ίδιο αποτέλεσμα θα μας φέρει

Αν φορτωσουμε τα ιδια προγραμματα τζαμπα το φορματ !!!

Τωρα εγω κατι θυμηθηκα απο το 2004 για  κατι 200,000 συμβασιουχους και ψαχνοντας το επεσα

και που καποιος στα σχολια λεει

@ vassilis

Epeidi i agnoia sou kai o kommatismos sou prokaloun:

"Εμεις βγηκαμε πρωτοι και ειπαμε να ληξει επιτελους αυτη η εκρεμμοτητα με τους 250.000 ανθρωπους, συμβασιουχους" Κ. Καραμανλης στο ΣΤΑΡ 3/3/2004

3 xronia meta, monimopoiithikan 30.000 enw se 3 xronia kibernisis tis ND proslifthikan panw apo 150.000 neoi simbasiouxoi me mono proson ena simeiwma apo politiko grafeio i paragonta tis ND

May 3, 2007 12

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

κλασικος............καλα ρε απο την μια λες οτι δουλευω στον ιδιωτικο τομεα και οτι τους πληρωνεις απο τον δικο σου ιδρωτα και απο την αλλη λες οτι τους ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!!?????????????????????????
κλασικη ξεφτυλα της Ελλαδας........οταν εχουμε βυσμα κανουμε την δουλεια μας και το παιζουμε και ωραιαδα και οταν δεν εχουμε το βυσμα βγαζουμε ΧΟΛΗ ! ρε φιλε ΧΟΛΗ βγαλε αλλα μονο στην περιπτωση που χες το βυσμα και δεν το χρησιμοποιουσες!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
10.000 στο δημοσιο
δυσκολακι
στον ιδιωτικο σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις
αλλα ειναι ρισκο και συγκυρια
αλλα και παταω επι πτωματων για να ανελιχθω

Όντως 10.000 είναι λίγο δύσκολο. 15.000 - 20.000 όμως είναι πολύ συνηθισμένο.
Κάπου τόσα βάζουν τον μήνα στην τσέπη τους οι καθηγητές πανεπιστημίων που τρέχουν "ερευνητικά προγράμματα", οι νομικοι, οικονομικοί, τεχνικοί, επιστημονικοί σύμβουλοι των υπουργών, οι συμμετέχοντες σε μόνιμες επιτροπές υπουργείων κτλ.

Και εκεί αξίζει τον κόπο να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές για να χωθείς.  Τουλάχιστον θα ξεφτιλιστείς που θα ξεφτιλιστείς να αξίζει τον κόπο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αφου αν ειχες την ευκαιρια τα ιδια και χειροτερα θα κανες!!!

φτανει πια με αυτο το θεατρο του παραλογου!
ΕΛΕΟΣ!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πρωτοσελιδα εφημεριδων
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ [size=14pt]28/7/2004[/size]

Οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ για την εκλογή του νέου πολιτικού συμβουλίου, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και το θέμα του υπερδανεισμού των νοικοκυριών, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

Τίτλοι Εφημερίδων
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πως θα υπολογίσετε τη σύνταξη που θα πάρετε. Νέα εγκύκλιος των ΤΕΒΕ, ΤΣΑ και ΤΑΕ.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αφανίζουν τα ελληνόπουλα ηρωίνη, κόκα και έκσταση. Στοιχεία -σοκ του υπουργείου Δημ. Τάξης.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι 3+3 όροι για τους συμβασιούχους σε ΔΕΚΟ-ιδιωτικό τομέα. Οι ρυθμίσεις του Προεδρικού Διατάγματος Παναγιωτόπουλου.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΕΙ-ΤΕΙ: Ποιοι μπαίνουν και με τι βαθμούς. Οι τελευταίες ακριβείς εκτιμήσεις για όλες τις σχολές.
Η ΑΥΓΗ: Θύμα της τρομοϋστερίας το στρατηγείο του ΝΑΤΟ! 60 ώρες συναγερμός στις Βρυξέλλες.
ΑΥΡΙΑΝΗ: 15 τρισ. τα χρέη των νοικοκυριών στις Τράπεζες. Με καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες ζουν οι περισσότεροι Έλληνες.
ΤΟ ΒΗΜΑ: Πάνω-κάτω τα ακίνητα. Μείωση των τιμών στην Αθήνα κατά 2,6% τον Απρίλιο. Τι δείχνουν στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για αγορές και κατασκευές.
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γενναία αύξηση έως 5.000 ευρώ στο εφάπαξ σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού από το νέο έτος.
ΕΘΝΟΣ: "Πράσινο" για το διαγωνισμό πρόσληψης εκπαιδευτικών. Τον Δεκέμβριο στη μάχη 90.000 υποψήφιοι για 11.000 θέσεις.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χωρίς φόβο και πάθος προς την φίλτατη υπουργό Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου: Καταργήσατε τις εξετάσεις σε μια "καταργημένη" ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα μυστικά για τη σύνταξη με διαδοχική ασφάλιση. Επαγγελματοβιοτεχνών-εμπόρων και αυτοκινητιστών.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μόνιμοι οι συμβασιούχοι και των ΔΕΚΟ. Υπ. Απασχόλησης: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον ιδιωτικό τομέα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κέρδη-ζημίες από τα ολυμπιακά έργα. Έρευνα "Ε": Ανάσα στις συγκοινωνίες αλλά το πράσινο...
ΕΣΤΙΑ: Τεράστια πρόοδος στην ασφάλεια. Υπό την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων.
ESPRESSO: Οι επιθυμίες της Ρένας (Βλαχοπούλου) στις δύσκολες ώρες. Οι γιατροί έχασαν κάθε ελπίδα για τη ζωή της.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υποχωρούν οι τιμές των ακινήτων στην Αττική. Σταθερή πτωτική τάση το α' 4μηνο καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο ΛΟΓΟΣ: "Στα όπλα" εν όψει Ολυμπιάδας. Σε ετοιμότητα χιλιάδες άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας.
ΤΑ ΝΕΑ: Χρέη θηλιά για επιχειρήσεις, νοικοκυριά. Ωρολογιακή βόμβα ο υπερδανεισμός.
Η ΝΙΚΗ: Νέα έκρηξη δανεισμού. Στα 109 δισ. ευρώ τα χρέη των νοικοκυριών στις Τράπεζες.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντιδράσεις για το φακέλωμα. Απαράδεκτο και επικίνδυνο καθεστώς.
TRAFFIC NEWS: Ο Ανδρέας θα σπρώξει το δελτίο του Νίκου. Σε "ειδικό ρόλο" Ο Μικρούτσικος στον ALPHA. Στόχος η πρώτη θέση στις ειδήσεις.
Η ΧΩΡΑ: Τα δάνεια πνίγουν τα νοικοκυριά. Υπερχρεωμένοι στις τράπεζες ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Press: Τράπεζα της Ελλάδος: Νέο ρεκόρ δανεισμού των νοικοκυριών.
METRO: Στο κόκκινο ο δανεισμός. Η υπερχρέωση των Ελλήνων τείνει να ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ευρω-δίπλωμα εργασίας και σπουδών. Για χιλιάδες παλιούς και νέους αποφοίτους ΙΕΚ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πέφτουν οι τιμές ακινήτων. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χαρμόσυνο μήνυμα Καραμανλή. Προς τη διεθνή κοινή γνώμη.

Από

1.jpg

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
κλασικος............καλα ρε απο την μια λες οτι δουλευω στον ιδιωτικο τομεα και οτι τους πληρωνεις απο τον δικο σου ιδρωτα και απο την αλλη λες οτι τους ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!!?????????????????????????
κλασικη ξεφτυλα της Ελλαδας........οταν εχουμε βυσμα κανουμε την δουλεια μας και το παιζουμε και ωραιαδα και οταν δεν εχουμε το βυσμα βγαζουμε ΧΟΛΗ ! ρε φιλε ΧΟΛΗ βγαλε αλλα μονο στην περιπτωση που χες το βυσμα και δεν το χρησιμοποιουσες!

Διαβασε όσα γράφω στο thread "Αγαπάνε οι Έλληνες την πατριδα τους"

Επιπλέον να σου πώ το εξής. Η σχέση είναι αμφίδρομη. Εγώ κάνω την αρχή (αν καλός πατριώτης) και έχω όλη την διάθεση να προσφέρω στην πατρίδα μου. Όταν βλέπω όμως οτι η πατρίδα μου με εκμεταλλεύεται τι θα κάτσω να κάνω τον μαλάκα ? Θα την γαμήσω κι εγώ όσο μπορώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom