gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λογικός/πρακτικός
ο ομιλών γλώττα ελληνική...
Οι Ποντιοι;
Οι Βλαχοι;
Οι Τσακωνες;
Οι αρβανιτες;
λογικός/πρακτικός
Οι Ποντιοι;
Οι Βλαχοι;
Οι Τσακωνες;
Οι αρβανιτες;
μπορεί να είναι και αυτοί ελληνόφωνοι....
Οι Ποντιοι;
Οι Βλαχοι;
Οι Τσακωνες;
Οι αρβανιτες;
και μία που το φέρνει ο λόγος τα ποντιακά και τα τσακώνικα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
λογικός/πρακτικός
Ποιος είναι ο Νίκελ πάλι???
Τα τσακωνικα δεν ειναι δηλαδη;
Τα αρβανιτικα δεν ειναι πελασγικη γλωσσα;
ναι, μέχρι εκεί μου κόβει.
ο έλληνας πολίτης γιατί να δηλώσει ελληνόφωνος? αυτόν τον ορισμό ψάχνω.
δεν ψάχνεις ορισμό, ψάχνεις αιτιολογία...
ναι, μέχρι εκεί μου κόβει.
ο έλληνας πολίτης γιατί να δηλώσει ελληνόφωνος? αυτόν τον ορισμό ψάχνω.
πες το όπως θες, θα μου πεις πότε ένας έλληνας πολίτης είναι ελληνόφωνος? και μη μου πεις όταν μιλάει ελληνικά, τα ελληνικά είναι η επίσημη γλώσσα, έλληνας πολίτης=μιλάει ελληνικά, όσοι εξαιρούνται της επίσημης γλώσσας είναι **********-φωνοι.
εεεεε εξυπακουεται! αν ΔΕΝ ειχες παρευρεθει θα ηταν εκπληξη!εξ όσων θυμάμαι, διότι είχα παρακολουθήσει την εν λόγω εκδήλωση παρουσίασης του ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ,
μαστα, υποβαθμιζει την Ελληνικη εθνοτητα ενας δημ. λειτουργος, αλλα δε τρεχει καστανο...εξ όσων θυμάμαι, διότι είχα παρακολουθήσει την εν λόγω εκδήλωση παρουσίασης του ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ, ο ΓΚ είχε δηλώσει ως στοιχεία αυτοπροσδιορισμού του, την ελληνοφωνία, την ευρωπαϊκότητα και την επαγγελματική του ιδιότητα, θέλοντας (αντιλαμβάνομαι - υποθέτω) να υποβαθμίσει αυτό της (ελληνικής) ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ.
εεεεε εξυπακουεται! αν ΔΕΝ ειχες παρευρεθει θα ηταν εκπληξη!
μαστα, υποβαθμιζει την Ελληνικη εθνοτητα ενας δημ. λειτουργος, αλλα δε τρεχει καστανο...
ρε αντε και πνιγειτε ΝΟΥΜΕΡΑ
ρε σαλτα και κικιρικου επιτελους με τον αυτοπροσδιορισμο και τις πιπες!ως στοιχείο αυτοπροσδιορισμού ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!
αλλά τι ασχολούμαι, διάλογος γίνεται με ανθρώπους, όχι με καμμένους εγκεφάλους!
επί της ουσίας.
εξ όσων θυμάμαι, διότι είχα παρακολουθήσει την εν λόγω εκδήλωση παρουσίασης του ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ, ο ΓΚ είχε δηλώσει ως στοιχεία αυτοπροσδιορισμού του, την ελληνοφωνία, την ευρωπαϊκότητα και την επαγγελματική του ιδιότητα, θέλοντας (αντιλαμβάνομαι - υποθέτω) να υποβαθμίσει αυτό της (ελληνικής) ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ.
ρε σαλτα και κικιρικου επιτελους με τον αυτοπροσδιορισμο και τις πιπες!
οπως και αν το ειπε! καποιος που ΔΕ νιωθει Ελληνας ειναι απαραδεκτο να του εμπιστευονται θεση δημ. λειτουργου!
ΤΕΛΟΣ!
αντε παιξε με τις κουκλες σου τωρα νουμερο!
εσυ σιγουρα παντως, ΚΑΙ αυτο το καλοκαιρι αγαμητου και απαρτου γωνια εμεινες!σώπα!!!
μίλησε ο μέγας γαμέμας!
το ΠαΠακι δε χανει εθνικιστικες συγκεντρωσεις, αρκει να ειναι απο αλλες χωρες.....Αυτό έλειπε μωρή ρουφιανόπαπια να μην έχεις παρευρεθεί στην εθνοπροδοτική συγκέντρωση!!!
Συχνά πυκνά κάνει συγκεντρώσεις και η πακιστανικη κοινότητα στο Βοτανικό
να ενημερώνεσαι και να μην τις χάνεις!!!