1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ο Αρειανός;Α, ωραία... όπου να 'ναι θα ρθει κι ο Πετρος...![]()
ο Αρειανός;Α, ωραία... όπου να 'ναι θα ρθει κι ο Πετρος...![]()
όλοι οι μακεντόνσκοι βουλγαρικά μιλάνε.
τριχες! η αποδοση της φρασεως στα Ελληνικα ειναι (κατα ΠΠον)Εμεις οι ελληνοφωνοι το λεμε"Καλως ηλθατε στο νημα".
To θέμα θα μπορούσε να ήταν γελοίο και πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανένα εκτός από εμάς, αλλά εμείς είμαστε οι θιγόμενοι.
Για να μη μπούμε στις λεπτομέρειες για άλλη μια φορά γιατί δεν πρέπει να λέγονται Μακεδονία τα Σκοπια.
Πρόσφατα η Microsoft συμπεριέλαβε τα "Μακεδονικά" στις υποστηριζόμενες γλώσσες. Κρατώντας ίσες αποστάσεις ονομάζει Macedonian (FYROM). Εάν συνεχιστεί η διπλωματική γκάφα της 20ετίας μια σλαυοβουλγάρικη μειονότητα των βαλκανίων η οποία μιλάει μια βουλγάρικη διάλεκτο - έτσι ήταν κατεχωρημένη μέχρι πρόσφατα - θα μιλάει Μακεδονικά. Τη γλώσσα του Φιλιππου και του Αριστοτέλη δλδ![]()
Της ιδίας απόψης είναι όλοι πλην των αυτοπροσδιοριζόμενων
ο << ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ >> ;;;Α, ωραία... όπου να 'ναι θα ρθει κι ο Πετρος...![]()
To θέμα θα μπορούσε να ήταν γελοίο και πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανένα εκτός από εμάς, αλλά εμείς είμαστε οι θιγόμενοι.
Για να μη μπούμε στις λεπρομέρειες για άλλη μια φορά γιατί δεν πρέπει να λέγονται Μακεδονία τα Σκοπια.
Πρόσφατα η Microsoft συμπεριέλαβε τα "Μακεδονικά" στις υποστηριζόμενες γλώσσες. Κρατώντας ίσες αποστάσεις οναμάζει Macedonian (FYROM). Εάν συνεχιστεί η διπλωματική γκάφα της 20ετίας μια σλαβοβουλγάρικη μειονότητα των βαλκανίων η οποία μιλάει μια βουλγάρικη διάλεκτο - έτσι ήταν κατεχωρημένη μέχρι πρόσφατα - θα μιλάει Μακεδονικά. Τη γλώσσα του Φιλιππου και του Αριστοτέλη δλδ![]()
για το Δημοσθένη πάντως ήταν βούλγαροι. Παόκια ένα πράμα.δε μιλάγανε ελληνικά οι αρχαίοι Μακεδόνες;;;;![]()
![]()
δε μιλάγανε ελληνικά οι αρχαίοι Μακεδόνες;;;;![]()
![]()
Τοση νοσταλγια εχετε που ΕΝΑ(1)γαμημενο video ειχα βρει στο youtube παλια απο τα συλαλλητηρια για το"ονομα"και δεν υπαρχει πλεον...ωραιες εποχες ε?
Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο νομός, ούτε ο ανδριάς του Άρη... Αριστερά όμως, φάτσα στη φωτό είναι οι καλές χασαποταβέρνες. Όποιος τολμήσει να τις πειράξει την έκατσε λεμεεεεεεεεεεεε
Εχουν καλη εξωτερικη πολιτικη? Μαρκετινγκ? Ιμπρεσαριο? Δεν ξερω αλλα μαγκια τους. Ας ειχαμε και μεις κατι αντιστοιχο.
Εγω δεν διαφωνω με αυτα που λες ουτε ως προς τις διπλωματικες συζητησεις ουτε ως προς το ΠΩΣ τελικα πρεπει να ονομαστει το συγκεκριμενο κρατος.
Εγω στεκομαι στην ουσια. Η ουσια ειναι οτι περαν της Ελλαδας και της Κυπρου (ισως) κανεις αλλος δεν αναφερεται στα Σκοπια ως Φυρομ ουτε επισημα ουτε ανεπισημα. Το γιατι δεν το εξεταζω. Εχουν καλη εξωτερικη πολιτικη? Μαρκετινγκ? Ιμπρεσαριο? Δεν ξερω αλλα μαγκια τους. Ας ειχαμε και μεις κατι αντιστοιχο.
Το θεμα μου ειναι οτι εμενα τετοιοι γελοιοι τυποι με γελοια γκρουπ και κυβδηλα σχολια με προσβαλλουν ως πολιτη. Καλα μη φανταστεις οτι θα πηδηξω και απο τον τεταρτο....τωρα για κανα πενταλεπτο θα με προσβαλλουν που το συζηταμε...Ειναι κριμα ομως να υπαρχουν τετοια ατομα αναμεσα μας τα οποια στη συντριπτικη τους πλειοψηφια εχουν αποψη απλα για να εχουν αποψη, ειναι αγενεις, μειωτικοι απεναντι σε αλλους, υπεροπτικοι εκει που δε θα πρεπε και εν πασει περιπτωσει δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω εγω στο μυαλο μου ως Ελλαδα....Εξ ου και το κραζω....Εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι οποιος εχει διαβασει πεντε πραγματα, οποιος εχει ασχοληθει λιγο με Ιστορια, οποιος εχει κριτικο νου και σκεψη δεν κρωζει σαν βατραχι για να πεισει τους αλλους για την αποψη του και συνηθως παραμενει σιωπηλος παρατηρητης. Αυτους εκτιμω για τα λοιπα παπαγαλακια που απλα τιτιβιζουν οτι τους πλασαρουν τα διαφορα μπλογκ,εντυπα,πολιτικες ομαδες,κομματα,δημοσιογραφοι κτλ απλα κλαιν.....
για το Δημοσθένη πάντως ήταν βούλγαροι. Παόκια ένα πράμα.
ο << ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ >> ;;;
Τί πλάκα έχουνε , ρε πούστη μου , όταν εμφανίζονται με Αριστερό λόγο ;
... βαριέμαι,,,
reboot & boot from inactive fw file....Unable to understand sarcasm
Ρε μαλάκα , τελικά αυτός που'πε κάτι γιά ονόματα και μάτια είχε δίκιο .πάνε παραπέρα εξτρεμιστή με το μπλάκμπερυ.
FYI
έχουν τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ παγκοσμίως η οποια είναι και το μόνο δημιούργημα μαζί με το Σινικόν τείχος που είναι ορατή από το διάστημα.....
σε κάλυψα;