Λυπούμε που σε μπέρδεψα με τα δυσνοητα ελληνικά μου.
Συμφωνω ότι δεν υπαρχει ΝΟΜΙΚΗ διακριση.
Άρα όπως καταλαβαινεις, ο εν λόγω κύριως κατόπιν των δηλώσεων του, είναι τόσο συμπατριώτης μου όσο είναι και ένας ελληνοφωνος τσετσενος. Και ως τέτοιον, δεν μπορω να πω ότι χαίρομαι που ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ μια θέση στο πάνθεον των κατα ταάλλα ελληναραδων υψηλοβαθμων δημοσιων - κυβερνητικών υπαλληλων.
Για να μην υπάρχουν τιποτις παρεξηγησεις...όπως πλερια εχεις καταλαβει, η προσωπικη μου θέση πολύ απεχει απο τυχόν διεθνίστικες πιπες. Θα μου πεις, " στα π@π@ρια μου..η προσωπικη σου θεση", οκ, θα το αντέξω...αλλά το είπα μπας και σε ενδιαφέρει μιας και καταπιάστηκα με το νήμα σου εδω.
Και να συμπληρώσω εδω, οτι λυπάμαι αν δυσκολευτικες να καταλάβεις αυτα που ρωταγα και να φτάσεις στην ουσία...κριμα γιατι φαινεσαι καλο παιντι. Σας αφηνω τωρα, σε λιγο ξεκιναει το ματς με τα Βουλγαρακια (δεν παρακολουθω τα υπολοιπα ματς)...και σε πληροφορώ ότι οι εν λόγω κιουριες...δεν ειναι καθόλου διεθνιστριες μετα τη ληξη του ματς...είναι όμως μεχρι να τα πάρουν απο το ταμείο...όπως συνηθως είναι και οι λοιποι διεθνιστες .
Α!! και LEONORO αγορι μου...αν προκειται να μαμησω εδω μεσα όπως θα κανω και στην πραγματικότητα σε λίγο...τοτε να μαθω σουχιλι..