Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τίποτα ασυνήθιστο αλλά αρκετά εκνευριστικό.
Σήμερα. Γυρνώντας από Αθήνα με το τραίνο βγαίνω με μια σχεδόν μουνάρα. Περιμέναμε και οι δύο taxi. Πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει παω Μενίδι. Ετσί όπως την είδα γυμνασμένη και Ρωσοlook, λέω στο Caesars πάει :cheesy:. Τελικά είναι από γονείς Ελληνορώσους(...). Τεσπά μιλάγαμε για 20' αρκετά ανοικτή και έξυπνη, αν και από τη δεύτερη κουβέντα ανέφερε ότι πάει στο αγόρι της. Μια χαρά τα είπαμε μέχρι taxi, έστω και αν δεν προκάμηκε.
Το χειρότερο ήταν ότι για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε η μαλακία, βλαχιά και γυφτιά των Ελληνίδων. Δεν θέλω να υφίστανται, να υφίσταμαι τη χωριατιά και τη μικρόνια. Κάθε φορά που μιλάω με κοπέλα από άλλη κουλτούρα με απλή νοημοσύνη απορώ: Είναι δύνατόν να είμαι άλλος άνθρωπος; Και με τις πιο μουνάρες τα λέμε μια χάρα και άνετα, με αυτά τα ζώα που μπορεί η αμορφωσιά, η μετριότητα και το δήθεν να ξεχειλίζει γιατί δεν υπάρχει link; Μάλλον για τα προηγούμενα.

Επισκέπτης
ολα αυτα τα παθαινεις...

γιατι πολυ απλα δν κανεις την ερωτηση μπαλαντερ απ'την αρχη...

ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΠΕΡ / ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΙΠΕΡ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ???? :P :):):):)

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ήταν. Εκεί το πήγαινα σιγά σιγά :cheesy:. Η προφορά σου... η εμφάνισή σου...
Που είναι ο studi με πορεία προς τη Μόσχα

Επισκέπτης
Δεν ήταν. Εκεί το πήγαινα σιγά σιγά :cheesy:. Η προφορά σου... η εμφάνισή σου...
Που είναι ο studi με πορεία προς τη Μόσχα
το ξερω οτι δν ηταν....:P (φανηκε απ'την καταληξη αλλα κ την πορεια)!

Ο στουντι...κανει βραδινα μπανια εχουμε πει...μην τον ταραζεις....κ μην τον αναζητας...

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βραδυνά μπάνια; Το Ψεύτη Ήλιο μου θύμησε

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Τίποτα ασυνήθιστο αλλά αρκετά εκνευριστικό.
Σήμερα. Γυρνώντας από Αθήνα με το τραίνο βγαίνω με μια σχεδόν μουνάρα. Περιμέναμε και οι δύο taxi. Πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει παω Μενίδι. Ετσί όπως την είδα γυμνασμένη και Ρωσοlook, λέω στο Caesars πάει :cheesy:. Τελικά είναι από γονείς Ελληνορώσους(...). Τεσπά μιλάγαμε για 20' αρκετά ανοικτή και έξυπνη, αν και από τη δεύτερη κουβέντα ανέφερε ότι πάει στο αγόρι της. Μια χαρά τα είπαμε μέχρι taxi, έστω και αν δεν προκάμηκε.
Το χειρότερο ήταν ότι για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε η μαλακία, βλαχιά και γυφτιά των Ελληνίδων. Δεν θέλω να υφίστανται, να υφίσταμαι τη χωριατιά και τη μικρόνια. Κάθε φορά που μιλάω με κοπέλα από άλλη κουλτούρα με απλή νοημοσύνη απορώ: Είναι δύνατόν να είμαι άλλος άνθρωπος; Και με τις πιο μουνάρες τα λέμε μια χάρα και άνετα, με αυτά τα ζώα που μπορεί η αμορφωσιά, η μετριότητα και το δήθεν να ξεχειλίζει γιατί δεν υπάρχει link; Μάλλον για τα προηγούμενα.

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ??? Ασε φίλε σε καταλαβαίνω, απο το 1998 ταξιδεύω Ρωσσία για δουλείες έξησα τρελλά και με σκυλούδες και με μούναρους τρελλούς έρωτες το κόμπλεξ που έχει η Ελληνίδα ΔΕΝ λέγετε! Κάθε φορά που γύρναγα έβλεπα την "ασχήμια¨και πόσο ψιλομήτα είναι... Τι να πώ. ΔΕΝ υπάρχει η στοιχείώδης κουλτόυρα και είναι τελείως γαι κλωτσίες. Ακόμη και οι τάνες εκεί είναι πιο υποφερτές. Τι να κάνουμε ζούμε σε λάθος πόλη και το λέω αυτό γιατί αμα πάς Θεσ/κη (τακτικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) οι γυναίκες εκεί είναι πιο ομιλιτικές χαρούμενες και ευχάριστες και δεν το βλέπουν όλα στον αν θέλεις να τις πηδήξεις ή οχι

Τι να κάνουμε, υπομονή....  >:( >:( >:(

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειπες κατι καινουριο ρε συ leo, τα' χουμε πει τα ματαξαναεχουμε πει..
το καλο ειναι πως μας σπρωχνουν ολοενα και περισσοτερο σε γυναικες με διαφορετικη νοοτροπια και κουλτουρα, μαθαινουμε και κατι καινουριο ρε αδελφε..
για τις δικες μας?? ισως αν αραχνιασουν απο κατω και η κορα απο την αγαμια δεν βγαινει ουτε με καλεμι και βαριοπουλα, να βαλουν λιγο μυαλο. αλλα τοτε θα' ναι πολυ αργα..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
Tα καλυτερα τεμαχια εχουμε στο Μενιδι....
Που να δειτε καποιες που ηταν και συμαθητριες μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
To κακό rokkos είναι και το έγραψα, η καθήμερινή επαφή - Τρίτου Τύπου σίγουρα - και η υποχρεωτική συν( *P )ύπαρξη. Αυτή η Λίμνη Ιρκούτσκ στη Σιβήρία, να είναι αρκετά μεγάλη να πάρουνε φόρα..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι είναι...αφού οι βλαχομπαρόκ ελληνίδες βλέπουν τους διάφορους λιγούρηδες να τρέχουν σαν ξελιγωμένοι από πίσω τους και να τους τρέχουνε τα σάλια την ψωνίζουν τα μπάζα και νομίζουν πως κάποιες είναι....για φτύστε τις λίγο και να δεις πως αλλάζουν γνώμη και μούρη....από όσες φορές το έκανα τις περισσότερες πέτυχε.... :sunglasses:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ να δείτε σήμερα που πήγα να κατεβώ απο το λεωφορείο και ήταν μπροστά μου 7 λάμιες με το εισητίριο στο χέρι (απο όλες τις ηλικίες και ανεξαρτήτος εθνικότητας/στύλ/κουλτούρας) και καμία, μα καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ δεν έκανε δύο βήματα πίσω να κατέβω και να φύγω. Αυτές μου έφραζαν την έξοδο απο το λεωφορείο και εγώ την είσοδο (γιατι λες οι τσούλες ήθελαν να παλουκοθούν στα καθίσματα...).
Τελικα΄έσπροξα λίγο, είπαμε και κανα-δύο γαλλικά με μερικές απο αυτές και βγήκα...
Μα είναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ;;;

Επισκέπτης
To κακό rokkos είναι και το έγραψα, η καθήμερινή επαφή - Τρίτου Τύπου σίγουρα - και η υποχρεωτική συν( *P )ύπαρξη. Αυτή η Λίμνη Ιρκούτσκ στη Σιβήρία, να είναι αρκετά μεγάλη να πάρουνε φόρα..
τοσα βουνα εχει η Ελλαδα....μεχρι εκει πανω ν'ανεβουν οι καυλιαρες ελληνιδες ? Ας το δουν σαν μπαντζι τζαμπινγκ....αλλα χωρις εξοπλισμο!!! :):):):):):)

Φοβαμαι πως απ'τη θερμη που εχουν,ετσι κ ανεβουν εκει....μπορει να λιωσουν κ τα τελευταια χιονια της Σιβηριας...:P :P :P :P

Kαμια φορα...αναρωτιεμαι πως αντεχω κ ειμαι τοσο καλο παιδι...

Μα είναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ;;;

Οχι....ΠΙΟ ΠΟΛΥ.... :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

προσωπικα, προσπαθω να περιορισω την επαφη μου με αυτα τα αλλοπροσαλα οντα καθαρα στον επαγγελματικο τομεα (δεν γινεται αλλοιως, δυστυχως). στην προσωπικη μου ζωη η λεξη ελληνιδα τεινει να εξαφανιστει. αφου δεν υπαρχει συννενοηση, τι να κανω ο ανθρωπος..

εχουμε και στην ελλαδα λιμνες αλλα θα μας μολυνουν το νερο αν τις πεταξουμε μεσα.. καμμια αλλη λυση?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ περαση βλεπω εχει η γειτονια μου τελευταιως.....μια με κωλους εξω μια με τυχαιες δεσποινιδες που ψαχνουν ταξι.... :P

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
προσωπικα, προσπαθω να περιορισω την επαφη μου με αυτα τα αλλοπροσαλα οντα καθαρα στον επαγγελματικο τομεα (δεν γινεται αλλοιως, δυστυχως). στην προσωπικη μου ζωη η λεξη ελληνιδα τεινει να εξαφανιστει. αφου δεν υπαρχει συννενοηση, τι να κανω ο ανθρωπος..

εχουμε και στην ελλαδα λιμνες αλλα θα μας μολυνουν το νερο αν τις πεταξουμε μεσα.. καμμια αλλη λυση?
Δεν έχει ακόμα εφευρεθεί ο διακτινισμός Εντεπραιζ

Δεν πειραζει....σας τρωμε τις καλες γκομενες...χεχεχεχεχε

ʼσε, με Ρωσοπόντιο τα έχει. Ρε να αφήσω τρίχα και να πάρω 22αρι... αεροβόλο :cheesy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056

ʼσε, με Ρωσοπόντιο τα έχει. Ρε να αφήσω τρίχα και να πάρω 22αρι... αεροβόλο :cheesy:

Και που να δεις κατι ξανθα τεμαχια μεσα σε Lada Samara τουμπανα με αεροτομες και φιμε τζαμια...αχαχαχαχαχαχαχαχ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

μωρέ έτσι και σε δουν να κρατάς 22άρι, το πιστόλι που χρησιμοποιούν οι καλλίτεροι σκοπευτές στον κόσμο λόγω της μικρής εμβέλειας άρα τέλειος σκοπευτής που δεν αστοχεί ποτέ...θα τρέχουν μέχρι την ρωσία..... :grin:

Επισκέπτης
μωρέ έτσι και σε δουν να κρατάς 22άρι, το πιστόλι που χρησιμοποιούν οι καλλίτεροι σκοπευτές στον κόσμο λόγω της μικρής εμβέλειας άρα τέλειος σκοπευτής που δεν αστοχεί ποτέ...θα τρέχουν μέχρι την ρωσία..... :grin:
το ζητημα ειναι να μην δουν εκεινη τη λιμνη που λεγαμε πριν....ωστε να πεσουν μεσα κ να γλυτωσουμε για παντα....μετα αφου θα εχουν εισακουστει οι ευχες μας...θα παρακαλεσουμε το Θεο (τον οποιο)...να χιονισει για καμια ωρα....να παγωσει η λιμνη κ τελος...:):):):):):):)!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom