Νέα

Γιατί έγινε ban ο Cockonutpete

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cockonutpete3D
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά προσπαθήστε να καταλάβετε τι εννοούμε... όλοι όσοι έχουμε μια μεγαλύτερη εμπειρία στην χρήση του Διαδυκτίου...

Καλή η πλάκα... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί και η στραβή, από κάποιον λιιίγο ποιό ευέξαπτο ή παρεξηγησιάρη... και τότε ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ (και το site + τα Μέλη)...

ΜΗΝ με παρεξηγείτε... προσωπικά δεν τραβάω κανένα ζόρι, ούτε έχω κανένα όφελος... ΑΛΛΑ εφόσον υπάρχουν κάποιοι κανόνες πρέπει όλοι να τους σεβόμαστε κι επιπλέον, αν ξέρω κάποιους κινδύνους... προσπαθώ να σας προστατεύσω!
Σε τελική ΔΕΝ έχουμε τίποτα να μοιράσουμε... γιατί λοιπόν ν' αναλωνόμαστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ή να χαλάμε την ροή των threads με off-topic; Αν θέλετε σώνει και καλά να βριστήτε με κάποιον, πείτε τα με pm... άσε που έχουν ανοιχτεί 2-3 "άσχετα" thread που μπορεί ο καθένας να γράφει ότι off-topic θέλει και να ΜΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

Γι' αυτό κι απλά λέω, προς ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ! Και ΜΗΝ νομίζετε ότι επειδή είστε πίσω από μια οθόνη, είστε και ανώνυμοι ή δικαιολογήστε να postaρετε οτιδήποτε...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλα ολα αυτα αλλα ο blogger ηταν καθυστερημενος?Απο το σπιτι του εμπαινε και εγραφε μναλακιες!!!!?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααα, καλά εσύ είσαι και  :jerking: . δεν φτάνει που δεν το πήρε κανείς χαμπάρι όταν το πόσταρες, τώρα το ξαναποστάρεις; τα θέλει ο απαυτός σου μου φαίνεται
πίστεψέ με δεν κωλώνω να του το πω και στη μούρη του......
ΚΑι να τα θέλει ο κώλος μου. Οπως ο κώλος του τα θέλει κι αυτουνού.....
Παιδί ενός ανώτερου θεού δεν θεωρώ ότι είναι κανένας πούστης όπως δεν θέλω να με θεωρεί και κανείς παιδί ενός κατώτερου θεού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα ολα αυτα αλλα ο blogger ηταν καθυστερημενος?Απο το σπιτι του εμπαινε και εγραφε μναλακιες!!!!?
αυτό σε χαλάει εσένα;
Θες ρε μαλάκα να τον σκοτώσεις; Υπάρχουν ένα κάρο τρόποι......
Ζητάς στο νετ άλλους να το κάνουν;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom