Νέα

Γιατί έγινε ban ο Cockonutpete

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cockonutpete3D
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
τρελό μου ακούγεται. χιούμορ φαίνεται να έκανε ο άνθρωπος. αν είναι έτσι πιάστε και σβήστε όλα τα σχόλια στα θρεντ ''Συλλογές18+'', γιατί εκεί για πολλές επώνυμες γράφουμε ''θα την έσκιζα'' ''θα την ξαφτίλιζα'', κλπ...

Εδω ρε υπαρχει θεμα με τιτλο επωνυμες για στοκαρισμα πλακα κανεις....
οτι ναναι κανονες κανονια....βαρανε οποιον θελουν

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Κανονικά ΟΛΑ αυτά τα threads είναι "επικίνδυνα" ΔΕΝ μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει... αν κάποιος θεωρήσει ότι θίγεται και θέλει να το τραβήξει... ΜΠΛΕΚΕΙΣ για πλάκα !!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε ντουρ
υπερβολη της υπερβολης ω υπερβολη...
ελεος

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
βρε ντουρ
υπερβολη της υπερβολης ω υπερβολη...
ελεος

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου... ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί και η στραβή! Γι' αυτό κι απλά λέω, προς ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ! Μην νομίζετε ότι επειδή είστε πίσω από μια οθόνη, είστε και ανώνυμοι ή δικαιολογήστε να γράφετε οτιδήποτε...

OP
OP
C

Cockonutpete3D

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Ότι έβρισα, μάλλιστα, το έκανα και συγγνώμη για αυτό.Ιδού η συγγνώμη σου.
Θα μπορούσα να πω χίλιες δικαιολογίες επι του θέματος όπως ότι έβρισες πρώτος.
Αν και δεν θα θελα.

Δεν έχω καμμία όρεξη να ασχοληθώ με μικροπρέπειες αλλά αναγκάζομαι γιατί βλέπω ορισμένα ζητήματα που δημιουργούνται και θεωρώ καθήκον μου να τα τονίζω.

Μιλάς για θράσσος?
Δικαιολογώντας ότι η απάντηση "Εγώ ήμουνα ο δαιμόνιος blogger..." ήτανε λόγος για ban? Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που είπες?

Και ξέρεις πολύ καλά σε ποιόν αναφερόσουνα όταν χρησιμοποίησες το   :jerking:.

Απο εκεί και έπειτα δεν έχω μόνο την υποχρέωση, αλλά και την διάθεση να σεβαστώ την εξουσία των admins.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Ότι έβρισα, μάλλιστα, το έκανα και συγγνώμη για αυτό.Ιδού η συγγνώμη σου.

Απο εκεί και έπειτα δεν έχω μόνο την υποχρέωση, αλλά και την διάθεση να σεβαστώ την εξουσία των admins.

Συνεπώς, για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν!

Σε παρακαλώ να είσαι ποιό προσεχτικός στα επόμενά σου posts...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ερωτηση γιατι καποιος μπορει να πει "ε ρε γαμω το βουδα" αλλα δεν μπορει να πει "ε ρε γαμω το χριστο μου" ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
AΛΛO Eπώνυμες για στοκάρισμα και άλλο Διευθυντής του MEGA ρεεεεεεεεε

Και γιατί δλδ τα επιχρίσματα επωνύμων να αποτελούν απαραίτητα προσβολή?

Κάποιες μπορεί και να χαίρονται....

Άσε που δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν οι επώνυμες χρησιμοποιούν τα ανάλογα Threads και ως βαρόμετρο για το πόσο "ποθητές" είναι. Στο κάτω-κάτω, γιαυτό ακριβώς τον λόγο δεν εμφανίζονται δεξιά και αριστερά σαν ξέκωλλα? Για να είναι "ποθητές"?

Δλδ, η γνωστή 50άρα που τραγούδαγε μάθημα σολφέζ, δεν παίρνει ανάποδες που η καβαλιώτισσα που τραγουδούσε σαν πάπια εμφανίζεται πιο συχνά σαν ποθητή εδώ μέσα?  

:2funny: :2funny: :2funny:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δοθείσης της ευκαίριας θα ήθελα να κάνω κι εγώ παράπονα διότι μου έσβησαν όλα μου τα αρχικά ποστς, όταν με άρπαξαν από τα μούτρα γιατί με θεώρησαν κλώνο.  :idiot:

Που είναι το κουτί παραπόνων γμτι μου;  :2funny:

Χαλαρώστε ρε! Επειδή είμαι αντμιν σε έτερο φόρο μπορώ να πω πως έχει δίκιο ο Dur και πως η υπερβολή είναι μέσα στα καθήκοντά του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω αρχίσει και ακούω τρελλά πράγματα εδώ μέσα....
Για ελληνικές νομοθεσίες, για προσβολές....
Κάποιοι έχουν αντικαταστήσει τον ιστοχώρο με τη ζωή τους.

Να κάνω μήνυση σε ένα νικ στο ιντερνετ με κωδικό αναγνώρισης 10.44.123.34 και διεύθυνση επικοινωνίας
tonPairneisKaiGerneis@youhoo.com εκτός από αστείο μου φαίνεται και ψυχωτικό........

Τον μπλόγγερ τον έψαξαν γιατί είχε στοχοποιήσει πρόσωπο με ονοματεπώνυμο και ζητούσε να τον σκοτώσουν.

Επειδή είπα τον Αλογοσκούφη καραγκιόζη περιμένω πάραυτα τον Στρατονόμο της Χούντας να έρθει να μου χτυπήσει το κουδούνι και να μου πει:
Είστε το 10.16.124.39 και κατοικείτε στο gamaoDeksioys@syn.gr. Θα οδηγηθείτε στην ΓΑΔΑ προς λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανάκριση......

Α ρε Οργουελ πόση λίγη φαντασία είχες.........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Επειδή είπα τον Αλογοσκούφη καραγκιόζη περιμένω πάραυτα τον Στρατονόμο της Χούντας να έρθει να μου χτυπήσει το κουδούνι και να μου πει:

αααα, καλά εσύ είσαι και  :jerking: . δεν φτάνει που δεν το πήρε κανείς χαμπάρι όταν το πόσταρες, τώρα το ξαναποστάρεις; τα θέλει ο απαυτός σου μου φαίνεται

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Tωρα εσυ μπρε αδελφε, γιατι προσβαλεις την προσωπικοτητα του Περσονα ?

Για να δουμε, θα εφαρμοστει τωρα ο κανονας 6  Ντουρασελ??

αν είναι να εφαρμοστεί, ζητώ να περάσω πρώτα από δίκη. μηδενί δίκη δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσεις

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Έχω δει να γίνονται μηνύσεις, να ζητάνε από εταιρίες προσωπικά στοιχεία και γενικότερα να ξεφεύγουν καταστάσεις λόγω ανώνυμων κι επώνυμων χαρακτηρισμών. Υπάρχει μεγάλη δόση τρέλλας παντού, εντός κι εκτός διαδικτύου. Καμμιά φορά λοιπόν πολλοί μπερδεύουν αυτούς τους δυο διαφορετικούς κόσμους διότι είτε είναι ψυχάκηδες και δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον χρόνο τους ή μεγάλες ψωνάρες - κομπλεξάρες.

Το αποτέλεσμα φυσικά τις περισσότερες φορές είναι μια μεγάλη κουλούρα, αλλά βάζει σε μπελάδες το εκάστοτε site. Επομένως δεν θα πρέπει να προσέχεις μόνο για την πάρτη σου σαν χρήστης, αλλά και για τον χώρο που σε φιλοξενεί.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Το thread μου θύμησε τον Λεβέντη που φώναζε "Φασισμός! Προδοσία! Αισχοί και οι δυό!"
Τέλος πάντων.

Όταν έγινε αυτό, δεν ήταν moderation o Duracell. Κακώς τα έχετε βάλει μαζί του.
Κάποιος άλλος το έκανε.
Και το έκανε επειδή θεώρησε ότι ήταν σωστό για τη προστασία του site.
Θυμάμαι ότι μας έστειλες και email που έλεγες ότι είσαι εσύ ο blogger.

Μπορείς να χρησιμοποιείς το νέο σου username "Cockonutpete3D".

NA! Aς πούμε τώρα εγώ είχα ένα thread "BABY:O ιδιοκτήτης του bourdela.com;" τοο οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς...

Τέτοια θέματα έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και δίνουν σε ευκαιρίες σε κακόβουλους να πατήσουν για να πουν τη μαλακία τους.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom