Cockonutpete3D
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αυθαιρεσίες.
H κατάσταση έχει ως εξής.
Blogger που τα έκανε π..τ@ν@ («μαντρώσανε» και μέλος μας;)
Στο οποίο απάντησα ως εξής.
Cockonutpete:"XAXAAX!!! Έχετε πιάσει τον λάθος άνθρωπο!!!
Εγώ είμαι ο δαιμόνιος blogger. Και τον έχω χεσμένο τον διευθυντή του Mega.
Τώρα ετοιμάζω επίθεση στον Λαζόπουλο."
Duracell:"Συνεχίστε με τέτοια post... Jerking Off" (Χαρακτηρίζοντας με μαλάκα)
"Μανώληηη... κι άλλος πελάτης! " (?)
CockonutPete:"Με συγχωρείτε, ο κύριος μόλις με αποκαλεσε μαλάκα.
Έχω το ελεύθερο να ανταποδώσω ή θα υποβληθώ στις κυρώσεις των admins?
Αν έχω, τότε το smiley του μαλάκα να το βάλεις στον κώλο σου.
Αν δεν έχω, μπορούν οι admins κάλλιστα να διαγράψουν το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το post του παπάρα απο πάνω."
Έριξα λάδι στην φωτιά?Όχι, γιατί παράλληλα πρότεινα πως οποιοσδίποτε admin κρίνει πως δεν είναι πρέπων το post μου να το διαγράψει παράλληλα με το post του μέλους Duracell.
To μέλος Duracell ανέβασε άλλη μία απάντηση τύπου "Φιλαράκο, δες την ώρα " και ορισμένα σχετικά που δηλώνουν ότι γνώριζε εκ των πρωτέρων πως είχε τις πλάτες των admins. Η απάντηση αυτή ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ. Το post με το βρίσιμο του μέλους παραμένει.Για ποιόν λόγο? Μήπως για να προστατέψει το ίδιο μέλος?
Διεγράφηκαν τα δικά μου posts ένα εκ των οποίων επαναλαμβάνει τα λόγια του Duracell, γιατί προφανώς υπάρχουνε και μέλη β'κατηγορίας εδώ μέσα.
Αιτούμαι λοιπόν, να παρουσιαστεί ο admin που έκρινε την κατάσταση. Εφόσον κρίνει ότι συμπερηφέρθηκε σωστά δεν έχει να κρύψει τίποτα, και όποιος έχει νιονιό και δεδομένης της κατάστασης μπορεί να κρίνει απο μόνος του το ποιόν του ατόμου.
Και αιτούμαι κάποιος αμερόληπτος admin να επιμεληθεί του θέματος.
Επίσης ουδέποτε έδειξα την οποιαδίποτε ασέβεια προς την εξουσία του forum και δήλωσα πως θα σεβαστώ την κρίση της συνεπώς το mute ήταν ανούσιο. Παρόλαυτα τα συμβάντα αυτά, δεν μπορούσα να τα παραλείψω.
Θα ήτανε ψέμματα άμα έλεγα, πως ελάχιστα με ενδιαφέρει οποιαδίποτε φασιστική συμπεριφορά στα πλαίσια ενός χώρου επικοινωνίας, είτε πολιτικού περιεχομένου, είτε μπανανιστικού. Εγώ νιώθω πως ενεργώ για το κοινό καλό του forum.
Ειλικρινά Cockonutpete.
H κατάσταση έχει ως εξής.
Blogger που τα έκανε π..τ@ν@ («μαντρώσανε» και μέλος μας;)
Στο οποίο απάντησα ως εξής.
Cockonutpete:"XAXAAX!!! Έχετε πιάσει τον λάθος άνθρωπο!!!
Εγώ είμαι ο δαιμόνιος blogger. Και τον έχω χεσμένο τον διευθυντή του Mega.
Τώρα ετοιμάζω επίθεση στον Λαζόπουλο."
Duracell:"Συνεχίστε με τέτοια post... Jerking Off" (Χαρακτηρίζοντας με μαλάκα)
"Μανώληηη... κι άλλος πελάτης! " (?)
CockonutPete:"Με συγχωρείτε, ο κύριος μόλις με αποκαλεσε μαλάκα.
Έχω το ελεύθερο να ανταποδώσω ή θα υποβληθώ στις κυρώσεις των admins?
Αν έχω, τότε το smiley του μαλάκα να το βάλεις στον κώλο σου.
Αν δεν έχω, μπορούν οι admins κάλλιστα να διαγράψουν το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το post του παπάρα απο πάνω."
Έριξα λάδι στην φωτιά?Όχι, γιατί παράλληλα πρότεινα πως οποιοσδίποτε admin κρίνει πως δεν είναι πρέπων το post μου να το διαγράψει παράλληλα με το post του μέλους Duracell.
To μέλος Duracell ανέβασε άλλη μία απάντηση τύπου "Φιλαράκο, δες την ώρα " και ορισμένα σχετικά που δηλώνουν ότι γνώριζε εκ των πρωτέρων πως είχε τις πλάτες των admins. Η απάντηση αυτή ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ. Το post με το βρίσιμο του μέλους παραμένει.Για ποιόν λόγο? Μήπως για να προστατέψει το ίδιο μέλος?
Διεγράφηκαν τα δικά μου posts ένα εκ των οποίων επαναλαμβάνει τα λόγια του Duracell, γιατί προφανώς υπάρχουνε και μέλη β'κατηγορίας εδώ μέσα.
Αιτούμαι λοιπόν, να παρουσιαστεί ο admin που έκρινε την κατάσταση. Εφόσον κρίνει ότι συμπερηφέρθηκε σωστά δεν έχει να κρύψει τίποτα, και όποιος έχει νιονιό και δεδομένης της κατάστασης μπορεί να κρίνει απο μόνος του το ποιόν του ατόμου.
Και αιτούμαι κάποιος αμερόληπτος admin να επιμεληθεί του θέματος.
Επίσης ουδέποτε έδειξα την οποιαδίποτε ασέβεια προς την εξουσία του forum και δήλωσα πως θα σεβαστώ την κρίση της συνεπώς το mute ήταν ανούσιο. Παρόλαυτα τα συμβάντα αυτά, δεν μπορούσα να τα παραλείψω.
Θα ήτανε ψέμματα άμα έλεγα, πως ελάχιστα με ενδιαφέρει οποιαδίποτε φασιστική συμπεριφορά στα πλαίσια ενός χώρου επικοινωνίας, είτε πολιτικού περιεχομένου, είτε μπανανιστικού. Εγώ νιώθω πως ενεργώ για το κοινό καλό του forum.
Ειλικρινά Cockonutpete.