Νέα

Γιατί έγινε ban ο Cockonutpete

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cockonutpete3D
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Cockonutpete3D

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Αυθαιρεσίες.

H κατάσταση έχει ως εξής.

Blogger που τα έκανε π..τ@ν@ («μαντρώσανε» και μέλος μας;)

Στο οποίο απάντησα ως εξής.

Cockonutpete:"XAXAAX!!! Έχετε πιάσει τον λάθος άνθρωπο!!!

Εγώ είμαι ο δαιμόνιος blogger. Και τον έχω χεσμένο τον διευθυντή του Mega.

Τώρα ετοιμάζω επίθεση στον Λαζόπουλο."

Duracell:"Συνεχίστε με τέτοια post... Jerking Off" (Χαρακτηρίζοντας με μαλάκα)

"Μανώληηη... κι άλλος πελάτης!  :jerking:" (?)

CockonutPete:"Με συγχωρείτε, ο κύριος μόλις με αποκαλεσε μαλάκα.

Έχω το ελεύθερο να ανταποδώσω ή θα υποβληθώ στις κυρώσεις των admins?

Αν έχω, τότε το smiley του μαλάκα να το βάλεις στον κώλο σου.

Αν δεν έχω, μπορούν οι admins κάλλιστα να διαγράψουν το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το post του παπάρα απο πάνω."

Έριξα λάδι στην φωτιά?Όχι, γιατί παράλληλα πρότεινα πως οποιοσδίποτε admin κρίνει πως δεν είναι πρέπων το post μου να το διαγράψει παράλληλα με το post του μέλους Duracell.

To μέλος Duracell ανέβασε άλλη μία απάντηση τύπου "Φιλαράκο, δες την ώρα " και ορισμένα σχετικά που δηλώνουν ότι γνώριζε εκ των πρωτέρων πως είχε τις πλάτες των admins. Η απάντηση αυτή ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ. Το post με το βρίσιμο του μέλους παραμένει.Για ποιόν λόγο? Μήπως για να προστατέψει το ίδιο μέλος?

Διεγράφηκαν τα δικά μου posts ένα εκ των οποίων επαναλαμβάνει τα λόγια του Duracell, γιατί προφανώς υπάρχουνε και μέλη β'κατηγορίας εδώ μέσα.

Αιτούμαι λοιπόν, να παρουσιαστεί ο admin που έκρινε την κατάσταση. Εφόσον κρίνει ότι συμπερηφέρθηκε σωστά δεν έχει να κρύψει τίποτα, και όποιος έχει νιονιό και δεδομένης της κατάστασης μπορεί να κρίνει απο μόνος του το ποιόν του ατόμου.
Και αιτούμαι κάποιος αμερόληπτος admin να επιμεληθεί του θέματος.

Επίσης ουδέποτε έδειξα την οποιαδίποτε ασέβεια προς την εξουσία του forum και δήλωσα πως θα σεβαστώ την κρίση της συνεπώς το mute ήταν ανούσιο. Παρόλαυτα τα συμβάντα αυτά, δεν μπορούσα να τα παραλείψω.

Θα ήτανε ψέμματα άμα έλεγα, πως ελάχιστα με ενδιαφέρει οποιαδίποτε φασιστική συμπεριφορά στα πλαίσια ενός χώρου επικοινωνίας, είτε πολιτικού περιεχομένου, είτε μπανανιστικού. Εγώ νιώθω πως ενεργώ για το κοινό καλό του forum.

Ειλικρινά Cockonutpete.

Επισκέπτης
Xωρίς να σου δίνω δίκιο ή άδικο θεωρώ ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την "αστυνόμευση" του site πρέπει να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους και να μην κάνουν ξεπέτες. Eίναι εμφανές ότι κοιτάνε 2-3 ποστ κάποιου και του ρίχνουν ποινή, ΔEN κοιτούν αρκετά πριν για να δουν όλη την εξέλιξη της ιστορίας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
oxι φιλε μου δεν εχεις αδικο,στο λεω εγω που τον duracell τον παω με τα χιλια αλλα ισως ειναι και το μονο κακο σχολιο που τον εχω δει να κανει και επιπλεον ειναι πολυ συνεργασιμος
το εχω πει και εγω οτι αυτο το :jerking:δεν θελω να μου το βαζουν ουτε να το βαζω σε κανενα οτι και να γραψει ο αλλος
και στη προσωπικη μου ζωη εδω και πολλα χρονια εχω παψει ν αποκαλω τους φιλους μου ετσι,τους αποκαλω παντα με τα ονοματα τους κανονικα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Mπρε Κοκονατ...

Ανθρωποι ειμαστε ολοι με τις αδυναμιες και τα λαθη μας..

Εστω πως εχεις δικιο και αδικο ο Ντουρασελ,προς τι ολη αυτη η στεναχωρια που τραβας?

Πιες ενα καφεδακι, κανε μια βολτα,  ηρεμησε και ολα θα πανε καλα...Εδω ειμαστε ΜΟΝΟ για να περναμε καλα..για τον χαβαλε.

Και αν νομιζεις, οτι καποιος καπου σε αδικησε στο σαιτ, εεε κανε και λιγο το κοροιδο..
Ειπαμε..για τον χαβαλε ειμαστε εδω..Εξω στην ζωη ειναι τα σπουδαια.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ε καλα οτι υπαρχουν κλικες υπαρχουν μην λεμε μαλακιες.Σιγουρα ειναι πιο ανεκτικοι οι admins με τους moderators και τα παλια μελη παρα με καποιον που εχει 10-100 posts.Οποιος πει το αντιθετο απλα δεν ξερει τι του γινεται, βραζει και χυνεται!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λογικο να ειναι πιο ανεκτικοι με καποιους διοτι κ αυτοι ειναι ανθρωποι (οι αδμινς) δεν ειναι ρομποτ

μπαι δε γουει.. οχι οτι εχεις αδικο.. αλλα σιγα κ συ τετοια παρεξηγηση επειδη σου εβαλε το συγκεκριμενο εμοτικονακι? να δεις ποσα κ ποσα λεγονται κατα καιρους.. αυτο ειναι... τιποτα!

κ μεγαλοι ανθρωποι αστυνομευση χρειαζεστε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ε καλα οτι υπαρχουν κλικες υπαρχουν μην λεμε μαλακιες.Σιγουρα ειναι πιο ανεκτικοι οι admins με τους moderators και τα παλια μελη παρα με καποιον που εχει 10-100 posts.Οποιος πει το αντιθετο απλα δεν ξερει τι του γινεται, βραζει και χυνεται!!!
Λογικο δεν ειναι..?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά ρε, δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι οι παλιοί κι όσοι έχουν κολλητηλίκια με τους μοντς & αντμινς, έχουν και διαφορετική αντιμετώπιση απ' ότι οι νέοι;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Επειδή το θέμα είναι επί προσωπικού και ΔΕΝ σκοπεύω ν' ανοίξω διάλογο, σου απαντάω αναλυτικά ως εξής:

Cockonutpete:"XAXAAX!!! Έχετε πιάσει τον λάθος άνθρωπο!!!

Εγώ είμαι ο δαιμόνιος blogger. Και τον έχω χεσμένο τον διευθυντή του Mega.

Τώρα ετοιμάζω επίθεση στον Λαζόπουλο."

Γι΄αυτό το post, που αποτελεί σαφέστατη παραβίαση των κανόνων Λειτουργίας του site, σου επηβλήθει το BAN...

Duracell:"Συνεχίστε με τέτοια post... Jerking Off" (Χαρακτηρίζοντας με μαλάκα)

"Μανώληηη... κι άλλος πελάτης!  :jerking:" (?)

Διάβαζε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ... "Συνεχίστε" έγραψα, ΟΧΙ συνέχισε! Συνεπώς ΔΕΝ απευθυνόμουν μόνον σ' εσένα... αλλά ΠΡΟΣ όλους όσους ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η/ΚΑΙ ΤΟ SITE...

CockonutPete:"Με συγχωρείτε, ο κύριος μόλις με αποκαλεσε μαλάκα.

Έχω το ελεύθερο να ανταποδώσω ή θα υποβληθώ στις κυρώσεις των admins?

Αν έχω, τότε το smiley του μαλάκα να το βάλεις στον κώλο σου.

Αν δεν έχω, μπορούν οι admins κάλλιστα να διαγράψουν το συγκεκριμένο θέμα μαζί με το post του παπάρα απο πάνω."

Έριξα λάδι στην φωτιά?Όχι, γιατί παράλληλα πρότεινα πως οποιοσδίποτε admin κρίνει πως δεν είναι πρέπων το post μου να το διαγράψει παράλληλα με το post του μέλους Duracell.

Οι Admin λοιπόν διάβασαν όλα τα post, έκριναν και επέβαλαν τις ποινές που θεώρησαν σωστές!

To μέλος Duracell ανέβασε άλλη μία απάντηση τύπου "Φιλαράκο, δες την ώρα " και ορισμένα σχετικά που δηλώνουν ότι γνώριζε εκ των πρωτέρων πως είχε τις πλάτες των admins. Η απάντηση αυτή ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ. Το post με το βρίσιμο του μέλους παραμένει.Για ποιόν λόγο? Μήπως για να προστατέψει το ίδιο μέλος?

Κάνεις ΛΑΘΟΣ. Οι απαντήσεις παραμένουν, ενώ θα μπορούσε να έχουν διαγραφεί ΟΛΑ τα σχετικά posts...

Αιτούμαι λοιπόν, να παρουσιαστεί ο admin που έκρινε την κατάσταση. Εφόσον κρίνει ότι συμπερηφέρθηκε σωστά δεν έχει να κρύψει τίποτα, και όποιος έχει νιονιό και δεδομένης της κατάστασης μπορεί να κρίνει απο μόνος του το ποιόν του ατόμου.
Και αιτούμαι κάποιος αμερόληπτος admin να επιμεληθεί του θέματος.

Επίσης ουδέποτε έδειξα την οποιαδίποτε ασέβεια προς την εξουσία του forum και δήλωσα πως θα σεβαστώ την κρίση της συνεπώς το mute ήταν ανούσιο. Παρόλαυτα τα συμβάντα αυτά, δεν μπορούσα να τα παραλείψω.

Αντί να ζητάς συγνώμη... έχεις το θράσος να ζητάς και τα ρέστα από πάνω?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μα δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι λογικο ρε παιδια.Απλα μην το παιζουμε και 100% σωστοι, οι κανονες ισχυουν για ολους και σερες μαντρες αρχιδια καπαμα.Να λεμε το συκο συκο και την διακριση διακριση.Γιατι οπως λενε και οι αρχαιοι λεμουριοι καλιο λεγε αληθεια παρα μαλακιες! :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γι΄αυτό το post, που αποτελεί σαφέστατη παραβίαση των κανόνων Λειτουργίας του site, σου επηβλήθει το BAN...

Μπορείς ρε ντούρασελ να που εξηγήσεις ποιόν κανόνα παραβίασε το συγκεκριμένο ποστ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι λογικο ρε παιδια.Απλα μην το παιζουμε και 100% σωστοι, οι κανονες ισχυουν για ολους και σερες μαντρες αρχιδια καπαμα.Να λεμε το συκο συκο και την διακριση διακριση.Γιατι οπως λενε και οι αρχαιοι λεμουριοι καλιο λεγε αληθεια παρα μαλακιες! :P
Κάτσε καλά εσύ θα ερευνήσω το κορμί σου......

Επισκέπτης
Μπορείς ρε ντούρασελ να που εξηγήσεις ποιόν κανόνα παραβίασε το συγκεκριμένο ποστ;

Φαντάζομαι επειδή θίγει πρόσωπα και ανακινεί μία ιστορία που μπορεί να βάλει κάποιους καλοθελητές να ασχοληθούν με το site.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

μαλλον γιατι προσβαλε δημοσιο προσωπο

υπερβολη η αντιδραση.. οχι κ μπαν.. σιγα προφανως εκανε χιουμορ ο μπαναρισμενος

Επισκέπτης
EIΠAME όλοι όσοι ασχολούνται με την "αστυνόμευση" του site πρέπει να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους και να μην κάνουν ξεπέτες. Eίναι εμφανές ότι κοιτάνε 2-3 ποστ κάποιου και του ρίχνουν ποινή, ΔEN κοιτούν αρκετά πριν για να δουν όλη την εξέλιξη της ιστορίας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
κοι κατι αλλο cockonutpete το site ειναι ετσι που οταν καποιος εχει δικιο,νεος , ,θα βγουν καποια αλλα μελη και θα τον υποστηριξουν οπως βλεπεις και τωρα,και ας ειναι η κοντρα μ ενα παλιο,και ας τον συμπαθουμε τον παλιο
επειδη εχεις το θαρρος της γνωμης και αυτο μ αρεσει,ελπιζω να λυθει η παρεξηγηση με τον duracell,αν οχι τωρα,δωσε λιγο χρονο,ετσι και αλλιως καποια στιγμη αν υπαρχει καλη διαθεση
οι περισσοτεροι τα βρισκουμε μεταξυ μας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Το post ήταν υποτιμητικό, υβριστικό και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ εναντίων επωνύμων ατόμων... (για τους ίδιους ακριβώς λόγους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο blogger)...

Κανόνας 6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: Δημόσια Πρόσωπα, την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το post ήταν υποτιμητικό, υβριστικό και ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ εναντίων επωνύμων ατόμων... (για τους ίδιους ακριβώς λόγους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο blogger)...

Κανόνας 6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: Δημόσια Πρόσωπα, την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.

τρελό μου ακούγεται. χιούμορ φαίνεται να έκανε ο άνθρωπος. αν είναι έτσι πιάστε και σβήστε όλα τα σχόλια στα θρεντ ''Συλλογές18+'', γιατί εκεί για πολλές επώνυμες γράφουμε ''θα την έσκιζα'' ''θα την ξαφτίλιζα'', κλπ...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε καλά εσύ θα ερευνήσω το κορμί σου......
Κατσε καλα, κατσε καλα γερασιμε, κατσε καλα πουτανας γιε.Εγω καλα καθομαι προς το παρον τουλαχιστον γιατι αν πιαστω θα σηκωθω να κανω ασκησεις σαν τον κωνστανταρα στην παραλια.

Δηλαδη κανεις απο τους "παλιους" "καλους" "χρυσους" δεν εχουν βρισει τον κοκκαλη, τον υπουργο οικονομικων, τον πρωθυπουργο, ή τους παπαδες που κανανε ανωμαλιες?Ή εκει ο κανονας 6 γινεται 666 και γινομαστε ολοι γιοι του σατανα και γραφουμε την νεα σολομονικη?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom