Νέα

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
Διαπιστωσα και εγω οτι ειναι μουφα η κριτικη και τα λεγομενα γι αυτη την Λενα , διοτι οταν ηρθα σε επικοινωνια με πμ με τον γραφοντα την κριτικη μου τα μασαγε οσον αφορα σε οσα εγραψε για την συγκεκριμενη τρανς

Δεν στα μάσαγα χαζούλη. Απλά πες στο κόσμο εδώ ότι μου ζάλισες τα ουμπαλα με τα μηνύματα σου. Μπετοβλακα. Επίσης σου εξήγησα στοκε ότι λογικά επειση είμαι 190 αθλητής με φωτογραφήσεις και τέτοια , προφανώς της άρεσα και έκατσα τόση ώρα.
δεν θα ασχοληθω μαζι σου βαρωνε μινχαουζεν
αθλητης εισαι σιγουρα !!!!!!!!

Βρε τραβά γαμησου που θυμήθηκες 50χρονων μαλακας να γαμησεις. Σαπιοκοιλια

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Είναι σταθερή αξία τύποι, σαν τις λίρες!

Δεν είναι σταθερή αξία. Εμείς είμαστε μαλακες που τις ανεχόμαστε. Ελάτε να τος γράψουμε στα αρχιδια μας για κάνα 2 μηνό 3μηνο και θα σας πω εγώ πως το 50ρικο θα γίνει 25αρι. Καθόμαστε και τις πληρώνουμε και αυτές κάνουνε ζωάρα και κουνιούνται κιόλας.

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Ελπίζω να αντιλαμβαομαστε τι δυσκολία και τι ψυχολογικό κόστος έχει το επάγγελμα αυτό.
Οι τρανς γυναίκες, λόγω της διάχυσης του σεξισμού και της ομοφοβίας, εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν το δρόμο της πορνείας ακριβώς γιατί λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας δεν είναι αποδεκτές σε άλλες θέσεις εργασίας.
Και ελπίζω επίσης να αντιλαμβαομαστε ότι κάθε φορά μία κοπέλα δε γουστάρει απαραιτήτα.
Κάποιες φορές πιθανώς να γουστάρει, κάποιες άλλες να το βλέπει καθαρά διεκπεραίωτικα.
Ανθρώπινο είναι.
Δεν είναι εύκολη εργασία το να βγεις στην πιάτσα και να περιμένεις από τον κάθε αξιοπρεπή κύριο μέχρι τον μεγαλύτερο μαλακα.
Λίγο ας σκεφτόμαστε και ανθρώπινα.

giannis(6)

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ελπίζω να αντιλαμβαομαστε τι δυσκολία και τι ψυχολογικό κόστος έχει το επάγγελμα αυτό.
Οι τρανς γυναίκες, λόγω της διάχυσης του σεξισμού και της ομοφοβίας, εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν το δρόμο της πορνείας ακριβώς γιατί λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας δεν είναι αποδεκτές σε άλλες θέσεις εργασίας.
Και ελπίζω επίσης να αντιλαμβαομαστε ότι κάθε φορά μία κοπέλα δε γουστάρει απαραιτήτα.
Κάποιες φορές πιθανώς να γουστάρει, κάποιες άλλες να το βλέπει καθαρά διεκπεραίωτικα.
Ανθρώπινο είναι.
Δεν είναι εύκολη εργασία το να βγεις στην πιάτσα και να περιμένεις από τον κάθε αξιοπρεπή κύριο μέχρι τον μεγαλύτερο μαλακα.

Σιγα ρε αδερφε να μη τους δωσουμε και παρασημο! Οπως και εσυ και εγω και ολοι μας που παμε στη δουλεια μας και ειμαστε κυριοι, ετσι πρεπει να ειναι και αυτες. Εξαναγκαζονται η οχι, εμενα προσωπικα ουτε που με ενδιαφερει.αυτες το επελεξαν και οχι η αναγκη. 18 χρονια στο αθλημα , καταλαβα οτι το 90% αυτων ειναι αμορφωτες και τα σχετικα το οποιο ειναι παλι απο επιλογη τους.Γι αυτο και καταφευγουν στη πορνεια...Προβλημα τους....Αλλα να ειναι σωστες... και οταν βαριουνται να καθονται στο σπιτι τους.Τωρα να τις δω τι πεινα θα πεσει και αν θα βαλουν μυαλο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.756
Πόντοι
456
Ανθρώπινο είναι.

Σιγα ρε αδερφε να μη τους δωσουμε και παρασημο! Οπως και εσυ και εγω και ολοι μας που παμε στη δουλεια μας και ειμαστε κυριοι, ετσι πρεπει να ειναι και αυτες. Εξαναγκαζονται η οχι, εμενα προσωπικα ουτε που με ενδιαφερει.αυτες το επελεξαν και οχι η αναγκη. 18 χρονια στο αθλημα , καταλαβα οτι το 90% αυτων ειναι αμορφωτες και τα σχετικα το οποιο ειναι παλι απο επιλογη τους.Γι αυτο και καταφευγουν στη πορνεια...Προβλημα τους....Αλλα να ειναι σωστες... και οταν βαριουνται να καθονται στο σπιτι τους.Τωρα να τις δω τι πεινα θα πεσει και αν θα βαλουν μυαλο
Πολύ σωστά όταν δδεν έχουν όρεξη η δεν μπορούν καποια μέρα να μην δέχονται.Οχι να παίρνουν μια χαρά τα χρήματα και να κοροιδεύουν.Α ρεΠουκέτ τα καλύτερα κορίτσια και συμπεριφορά ούτε γκόμενά σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom