You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Οι σουβλατζήδες πιο μάγκες όμως, κατάφεραν και την ανέβασαν τελικά την τιμή!τωρα μου ηρθε μια σκεψη.
το 1990 τα λαπτοπ ηταν πανάκριβα, κοστιζαν 3 μισθους.
το 1970 τα αμαξια ηταν πανάκριβα, κοστιζαν πολλους μισθους και δεν ειχε στα μεταχειρισμένα να αγορασεις με 1-2 χιλιαρικα όπως τωρα που δινεις 1-2 μισθους και παιρνεις να κανεις την δουλεια σου.
με την κριση πεσανε οι τιμες στα σπιτια 2-3 φορες κατω και μπορει να αγορασει ο φτωχος
με την κριση στο κεντρο της θεσσαλονικης βρίσκεις πιτσα ή παγωτο μηχανης με 1 ευρω ενώ πριν ηθελες 2-2,5
οι πελατες των τρανς είναι αντικειμενικα λιγοι, 100 αντε 500 σε μια πολη σαν την θεσσαλονικη.
ε είναι κατι που δεν αφορα τον πολύ κοσμο, οποτε και αυτοι οι λιγοι πως θα επηρεασουν την επισης μικρη αγορα.
με λιγα λογια η αγορα στις φερραρι δεν βλαπτηκε, 5 πουλουσαν προ κρισης , 5 και μετα, γιατι να αλλαξουν τιμες? τιμες αλλαξε ο φούρναρης που ειδε ο τζιρος του να πεφτει όταν ειχε την πιτσα στα 2 ευρω, οπτε την εβαλε στο 1 και τα εβγαλε από την ποσοτητα που υπερδιπλασιαστηκε και ετσι κρατησε την νεα χαμηλη τιμη.
η τρανς τωρα μπορει να βγαλει πχ 100 ευρω την μια μερα και 0 την άλλη, αν πειραματιστεί να ριξει τιμες και δεν δει σημαντικη αυξηση στα κερδη γιατι να το κανει και να δουλευει περισσοτερο, κορόιδο είναι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και γιατι ρε τζουλη πρεπει να πας εκει να τα ακουμπησεις?
δηλαδή δεν γινεστε μονο εξωτερικα σαν τις γυναικες αλλα παιρνετε και την βλακεια τους να τα ακουμπάτε σε κομμωτήρια και ρουχα και τσαντες...
η συζυγος μου μονη της τα εβαφε τα μαλλια με βαφη από το σουπερ μαρκετ.
και κοψιμο 2 φορες το χρονο σιγα.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Χιούμορ έκανα.Ο καθένας κι η καθεμιά ζητάνε ότι τους κατέβει.Το αν θα τα δώσεις,τα χεις η δεν τα χεις,εξαρτάται από σένα.Καλές υπηρεσίες και λογικές τιμές υπήρχαν και θα υπάρκαι γιατι ρε τζουλη πρεπει να πας εκει να τα ακουμπησεις?
δηλαδή δεν γινεστε μονο εξωτερικα σαν τις γυναικες αλλα παιρνετε και την βλακεια τους να τα ακουμπάτε σε κομμωτήρια και ρουχα και τσαντες...
η συζυγος μου μονη της τα εβαφε τα μαλλια με βαφη από το σουπερ μαρκετ.
και κοψιμο 2 φορες το χρονο σιγα.
χουν
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δεν αφαιρούνται ή προστίθενται γονίδια όμως. Αντε κανένα μη λειτουργικό όργανο μπορεί."Μεταλλαγμένα ή αλλιώς γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί είναι οι οργανισμοί εκείνοι οι οποίοι δημιουργήθηκαν τεχνητά από τους επιστήμονες με την αφαίρεση ή την προσθήκη γονιδίων που προέρχονται από οργανισμούς που μπορεί να ανήκουν ακόμα και σε εντελώς διαφορετικά είδη"
ε ολο αυτο θα το πληρωσεις
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 2.356
Πρωτον ,παντα τα γουστα είναι ακριβοτερα.
Δευτερον ,οι παθητικοι αντρες αυξάνονται με μαθηματικη προοδο,αρα αυξηση της προσφορας.
Τριτον ,οι αντρες που περιφρονουν η/και δεν ανεχονται πια τις σημερινες γυναικες αυξάνονται κι αυτοι με μαθηματικη προοδο
αρα ακομη μεγαλυτερη προσφορα
και οι τρανς τριβουν τα χερια τους ,γι αυτό οι ξενες τρανς μαζευτηκαν στην Ελλαδα σαν τις μυγες. ;) ;)
Πολύ σωστές απαντήσεις. Είναι ακριβώς έτσι.
Επίσης να προσθέσω κάτι πολύ απλό και βασικό: Οι τρανς στη πλειοψηφία τους, ακόμα και οι κακοί επαγγελματίες, είναι καλύτεροι από τις γυναίκες ιερόδουλες. Οι γυναίκες ιερόδουλες, προσωπικά σε εμένα, διακρίνονται ως μια άμορφη ενιαία μάζα. Τέλος.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Oι τιμές δεν πέφτουν γιατί υπάρχουν πισογλέντια που πληρώνουν όσα-όσα! Όταν λοιπόν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οι τιμές ανεβαίνουν. Αλλιώς πέφτουν. Νόμος της αγοράς. Κι αυτό αγορά είναι!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 2.356
Oι τιμές δεν πέφτουν γιατί υπάρχουν πισογλέντια που πληρώνουν όσα-όσα! Όταν λοιπόν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οι τιμές ανεβαίνουν. Αλλιώς πέφτουν. Νόμος της αγοράς. Κι αυτό αγορά είναι!
Αγαπητέ ΜπαρμπαΠήδουλα,
Έχεις δίκιο αλλά εν μέρει. Οι πραγματικοί πισωγλέντηδες σιγά μην πληρώσουν για να πάνε με τραβεστί. Και ειδικά επί μονίμου βάσεως. Το κόστος είναι αρκετά υψηλό.
Απλά οι τιμές είναι υψηλές γιατί στην Ελλάδα, οι ντόπιες τρανς, ελάχιστες είναι καλές στη δουλειά τους - με αποτέλεσμα οι λίγες να είναι περιζήτητες.
Επίσης είμαστε χωρα με ελάχιστες τρανς γενικά. Αν δεις τις αγγελίες μετά από ένα σημεία είναι σαν τα χαρτιά της τράπουλας - ίδιες και ίδιες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 2.356
Ο άλλος γράφει ότι πήγε 2 ώρες με 50 ευρώ.
Τιμές διάλυσης!
Υπερβολές θα γράφει ή θα είναι τίποτα πελάτης για 10 χρόνια της συγκεκριμένης. Ποτέ δεν ξέρεις.
Στις τρανς οι πιο διαδεδομένη τιμή είναι τα 50 ευρώ. Παραπάνω σπάνια παίζει. Μιλάω για τις ντόπιες. Οι ξένες είναι για υψηλά εισοδήματα, καθώς ζητάνε πολλαπλάσια.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Ακόμα και φίλος να είσαι ή τακτικός πελάτης πιστεύω ότι έχει διαφορά να πληρώνεις για μια ώρα 50 ευρώ και να σε κρατάει η κοπέλα παραπάνω επειδή το θέλει και άλλο να κανονίζεις ραντεβού δύο ώρες με 50 ευρώ.Ο άλλος γράφει ότι πήγε 2 ώρες με 50 ευρώ.
Τιμές διάλυσης!
Υπερβολές θα γράφει ή θα είναι τίποτα πελάτης για 10 χρόνια της συγκεκριμένης. Ποτέ δεν ξέρεις.
Στις τρανς οι πιο διαδεδομένη τιμή είναι τα 50 ευρώ. Παραπάνω σπάνια παίζει. Μιλάω για τις ντόπιες. Οι ξένες είναι για υψηλά εισοδήματα, καθώς ζητάνε πολλαπλάσια.
Φαντάσου τώρα πόσοι θα παίρνουν και θα ζητάνε δυωράκι με πενηντάρικο.
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
Καλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
λοιπον θειτσο παλι κανεις λαθος.Oι τιμές δεν πέφτουν γιατί υπάρχουν πισογλέντια που πληρώνουν όσα-όσα! Όταν λοιπόν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οι τιμές ανεβαίνουν. Αλλιώς πέφτουν. Νόμος της αγοράς. Κι αυτό αγορά είναι!
Δεν εχει αυξηθει η ζητηση αλλα εχει μειωθει η προσφορα,πολλα τραβελια εχουν φυγει απο ελλαδα και αλλα δεν ερχονται μιας και στο εξωτερικο παιζει καλυτερο χρημα.
Οποτε αυτα τα λιγα τραβελια που εχουν.μεινει εδω δεν ριχνουν τις τιμες.
Αν και σε σχεση με το εξωτερικο πεσμενες ειναι.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Διαπιστωσα και εγω οτι ειναι μουφα η κριτικη και τα λεγομενα γι αυτη την Λενα , διοτι οταν ηρθα σε επικοινωνια με πμ με τον γραφοντα την κριτικη μου τα μασαγε οσον αφορα σε οσα εγραψε για την συγκεκριμενη τρανςΚαλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
giannis(6)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ακόμα και φίλος να είσαι ή τακτικός πελάτης πιστεύω ότι έχει διαφορά να πληρώνεις για μια ώρα 50 ευρώ και να σε κρατάει η κοπέλα παραπάνω επειδή το θέλει και άλλο να κανονίζεις ραντεβού δύο ώρες με 50 ευρώ.Ο άλλος γράφει ότι πήγε 2 ώρες με 50 ευρώ.
Τιμές διάλυσης!
Φαντάσου τώρα πόσοι θα παίρνουν και θα ζητάνε δυωράκι με πενηντάρικο.
Ακριβώς όπως το είπες αδερφέ! Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Όσα ίσα που προσπαθώ να βοηθήσω εδώ για να αποφύγουμε τις ψωνισμένες και όλα τα σχετικά. Προφανώς της άρεσα και με κράτησε και για δεύτερο γύρο με 50€. Όπως έπισης εδώ και 18 χρόνια στο άθλημα, είχα κάποια τυχερά. Όπως το να πηδάω την elenablackbarbie τζάμπα για κάνα 5 μηνο και αλλά τέτοια καλά
giannis(6)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Διαπιστωσα και εγω οτι ειναι μουφα η κριτικη και τα λεγομενα γι αυτη την Λενα , διοτι οταν ηρθα σε επικοινωνια με πμ με τον γραφοντα την κριτικη μου τα μασαγε οσον αφορα σε οσα εγραψε για την συγκεκριμενη τρανςΚαλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
Δεν στα μάσαγα χαζούλη. Απλά πες στο κόσμο εδώ ότι μου ζάλισες τα ουμπαλα με τα μηνύματα σου. Μπετοβλακα. Επίσης σου εξήγησα στοκε ότι λογικά επειση είμαι 190 αθλητής με φωτογραφήσεις και τέτοια , προφανώς της άρεσα και έκατσα τόση ώρα.
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Δείχνει να υπάρχει μια τάση προς τα 60
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
δεν θα ασχοληθω μαζι σου βαρωνε μινχαουζενΔιαπιστωσα και εγω οτι ειναι μουφα η κριτικη και τα λεγομενα γι αυτη την Λενα , διοτι οταν ηρθα σε επικοινωνια με πμ με τον γραφοντα την κριτικη μου τα μασαγε οσον αφορα σε οσα εγραψε για την συγκεκριμενη τρανςΚαλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
Δεν στα μάσαγα χαζούλη. Απλά πες στο κόσμο εδώ ότι μου ζάλισες τα ουμπαλα με τα μηνύματα σου. Μπετοβλακα. Επίσης σου εξήγησα στοκε ότι λογικά επειση είμαι 190 αθλητής με φωτογραφήσεις και τέτοια , προφανώς της άρεσα και έκατσα τόση ώρα.
αθλητης εισαι σιγουρα !!!!!!!!
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 456
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 456
Μου έχει συμβεί και εμένα εδώ στην Ελλάδα η μία να με έχει για φτύσιμο ενώ είχε καλές κριτικές και άλλη που δεν το περίμενα πολύ καλή περιποίηση και άνεση χρόνου και συζήτηση μετά.και δεν είμαι και πολύ εμφανίσιμος.Ενώ στο Πουκέτ άντε να δούμε πότε θα ξαναπάω έχω μία που όταν πάω περνάμε πολλές ώρες μαζί και εξω βόλτες σαν ζευγάρι χωρίς χρήματα.Αβυσσος τελικά η ψυχή του ανθρώπου.Διαπιστωσα και εγω οτι ειναι μουφα η κριτικη και τα λεγομενα γι αυτη την Λενα , διοτι οταν ηρθα σε επικοινωνια με πμ με τον γραφοντα την κριτικη μου τα μασαγε οσον αφορα σε οσα εγραψε για την συγκεκριμενη τρανςΚαλά, αυτή η κριτική με την Λένα, Δέσποινα, ή όπως αλλιώς, με τα 50 ευρώ για 2 ώρες, μάλλον είναι μούφα, εκτός και έκανε λάθος ο φίλος. Ειδικά εφόσον μιλάμε γι' αυτήν που είναι ξεπέτα ολκής. Οι περισσότεροι απ' εδώ έχουμε περάσει στο παρελθόν απ' το Φ99 και ξέρουμε. Δεν τρώμε σανό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις