Νέα

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Πιστευω οτι υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές ειτε στισ τάνες είτε στις τρανς.Δεν εξηγειται αλλιως οτι παρόλο την κρίση οι τιμές παραμένουν σταθερές..Εσείς τι λέτε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι δε πεφτουνε οι τιμες στις βαλβολινες?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πιστευω οτι υπάρχουν εναρμονισμένες πρακτικές ειτε στισ τάνες είτε στις τρανς.Δεν εξηγειται αλλιως οτι παρόλο την κρίση οι τιμές παραμένουν σταθερές..Εσείς τι λέτε?

Όσο και να μην το παραδέχεστε για την συντριπτική πλειοψηφία το ότι πληρώνουν πόρνες είναι αρρώστια ψυχολογική,πολύ μεγάλη εξάρτηση.Όσο και να το ανεβάσουν θα πηγαίενι κόσμος.Και 100 ευρώ να πάει η τιμή αντι για 20 και 30 που μου λέτε οι πιο πολλοί για τα μπουρδέλα πάλι θα πάνε πολλοί.Είναι όπως τα ναρκωτικά που όταν τα πάρεις μερικές φορές μετά δεν μπορείς να τα κόψεις.

Εγώ δεν το παίζω μάγκας ούτε κατακρίνω όσους πάνε σε πόρνες.Γιατί και εγώ έχω τις δικές μου αδυναμίες.Όμως αλήθεια προσπαθείστε να αντισταθείτε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Θέμα μνημονίου!!
:think: Νομίζω ότι φταίει η αύξηση του ΦΠΑ.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Δεν μας πιεζει κανενας αδερφε απο μονοι μας παμε.Δεν ειναι παθος,ψυχαγωγια ειναι απλως απο τη φυση της παει λιγο κοντρα στα χριστιανικα,δυτικοπολιτιστικα ιδεωδη.Ο καθενας εχει δικαιωμα να το φιλοσοφει οπως γουσταρει σωστα?

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Γιατί είναι αρκετά εξιζητημένες υπηρεσίες...
και αυτά τα "βίτσια" τα πληρώνεις

Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
94
Πόντοι
1
ειναι αρχοντικο το γαμησι με τις τρανς.ειναι για αρχοντους.δεν ειναι για λινατσες.τι να μας πει τωρα ο κυριος αυγολεμονος;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
ειναι αρχοντικο το γαμησι με τις τρανς.ειναι για αρχοντους.δεν ειναι για λινατσες.τι να μας πει τωρα ο κυριος αυγολεμονος;
Σοβαρά τώρα?
Όταν σου κάνει το κωλοτρυπιδι χωνί η τρανς εσύ νιώθεις άρχοντας?
Να το κοιτάξεις... :S

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
"Μεταλλαγμένα ή αλλιώς γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί είναι οι οργανισμοί εκείνοι οι οποίοι δημιουργήθηκαν τεχνητά από τους επιστήμονες με την αφαίρεση ή την προσθήκη γονιδίων που προέρχονται από οργανισμούς που μπορεί να ανήκουν ακόμα και σε εντελώς διαφορετικά είδη"

ε ολο αυτο θα το πληρωσεις

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
280
Πάντως εμένα μου αρέσει και Ναι
Νιώθω Άρχοντας

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
652
Πόντοι
81
Είναι κλειστό το επάγγελμα σαν τους ταρίφες..... οπότε οι τιμές παραμένουν σταθερές!

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που τα δίνει (και με το παραπάνω), γιατί να τις ρίξουν τις τιμές;
αλλά υπάρχει και η διαφορά με τις απλές ιερόδουλες, ότι μια σοβαρή και όμορφη trans έχει ρίξει πολλά φράγκα "πάνω της". Σώμα, πρόσωπο κτλ.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που τα δίνει (και με το παραπάνω), γιατί να τις ρίξουν τις τιμές;
αλλά υπάρχει και η διαφορά με τις απλές ιερόδουλες, ότι μια σοβαρή και όμορφη trans έχει ρίξει πολλά φράγκα "πάνω της". Σώμα, πρόσωπο κτλ.
μπα μη το λες.. για δες τα call girls.. ιδιες τιμες εχουν και πολλες φορες ακριβοτερα..

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πρωτον ,παντα τα γουστα είναι ακριβοτερα.
Δευτερον ,οι παθητικοι αντρες αυξάνονται με μαθηματικη προοδο,αρα αυξηση της προσφορας.
Τριτον ,οι αντρες που περιφρονουν η/και δεν ανεχονται πια τις σημερινες γυναικες αυξάνονται κι αυτοι με μαθηματικη προοδο
αρα ακομη μεγαλυτερη προσφορα
και οι τρανς τριβουν τα χερια τους ,γι αυτό οι ξενες τρανς μαζευτηκαν στην Ελλαδα σαν τις μυγες. ;) ;)

karxarias79

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
133
Πόντοι
1
Ακριβως οι πουστηδες αυξανονται με μαθηματικη ακριβεια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τωρα μου ηρθε μια σκεψη.
το 1990 τα λαπτοπ ηταν πανάκριβα, κοστιζαν 3 μισθους.
το 1970 τα αμαξια ηταν πανάκριβα, κοστιζαν πολλους μισθους και δεν ειχε στα μεταχειρισμένα να αγορασεις με 1-2 χιλιαρικα όπως τωρα που δινεις 1-2 μισθους και παιρνεις να κανεις την δουλεια σου.

με την κριση πεσανε οι τιμες στα σπιτια 2-3 φορες κατω και μπορει να αγορασει ο φτωχος
με την κριση στο κεντρο της θεσσαλονικης βρίσκεις πιτσα ή παγωτο μηχανης με 1 ευρω ενώ πριν ηθελες 2-2,5

οι πελατες των τρανς είναι αντικειμενικα λιγοι, 100 αντε 500 σε μια πολη σαν την θεσσαλονικη.
ε είναι κατι που δεν αφορα τον πολύ κοσμο, οποτε και αυτοι οι λιγοι πως θα επηρεασουν την επισης μικρη αγορα.
με λιγα λογια η αγορα στις φερραρι δεν βλαπτηκε, 5 πουλουσαν προ κρισης , 5 και μετα, γιατι να αλλαξουν τιμες? τιμες αλλαξε ο φούρναρης που ειδε ο τζιρος του να πεφτει όταν ειχε την πιτσα στα 2 ευρω, οπτε την εβαλε στο 1 και τα εβγαλε από την ποσοτητα που υπερδιπλασιαστηκε και ετσι κρατησε την νεα χαμηλη τιμη.

η τρανς τωρα μπορει να βγαλει πχ 100 ευρω την μια μερα και 0 την άλλη, αν πειραματιστεί να ριξει τιμες και δεν δει σημαντικη αυξηση στα κερδη γιατι να το κανει και να δουλευει περισσοτερο, κορόιδο είναι?

• Like
Αντιδράσεις: msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Η ζήτηση τύπε μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom