Νέα

Γιατί δεν φτιάχνουν ένα Red Light District έξω από την Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antreas88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε Red Light District έξω από την Αθήνα;

• Ναι.

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Οχι.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν απαντώ.

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Το μόνο σίγουρο ήταν πως θα παιζόταν ενδιαφέροντα σκηνικά.
Ε, βέβαια θα παίζονταν σκηνικά...Εδώ όμως με την υπάρχουσα κατάσταση...τί να παιχτεί.Ασε που τα μισά στην φυλής βρωμάνε.Τπαντων χρειάζονται πιο απελευθερωμένα/φιλελεύθερα μυαλά! Αλλά και με τους ίδιους και τους ίδιους που ψηφίζουμε τα σόγια τους ισοβίως...καταλαβαίνεις τι νοοτροπία(τρόπο σκέψης) διαθέτουμε!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ ως καινούργιος και σχετικά άσχετος να τολμήσω να ρωτήσω τι είναι αυτό(Red Light District);; :think:
Υ.Γ.Mην με πετροβολήσετε πολύ pleaseeee!!!! :cheesy:

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όμως.Πιστεύω πως όλοι οι συναγωνιστές της ηδονής πιστεύουμε πως η κατάσταση κάποια στιγμη θα αλλάξει προς το καλύτερο,στο χώρο του πληρωμένου σεξ πάντα,γιατί πουθενά αλλού δε νομίζω.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όμως.Πιστεύω πως όλοι οι συναγωνιστές της ηδονής πιστεύουμε πως η κατάσταση κάποια στιγμη θα αλλάξει προς το καλύτερο,στο χώρο του πληρωμένου σεξ πάντα,γιατί πουθενά αλλού δε νομίζω.
Φίλε ΚΑΙΝΟΥΡΙΕ κοίτα προηγόυμενη σελίδα που εξηγώ αναλυτικά τι είναι τα red light district!Εχω πάει παλιότερα όταν ήμουν εκεί

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Αφού θέλουν τα μπουρδέλα σε αποστάσεις μεγαλύτερες των διακοσίων μέτρων από σχολεία ναούς πλατείες κλπ. να αφήσουν τα μπουρδέλα στην θέση τους και να μεταφέρουν τα σχολεία, ναούς πλατείες, στα περίχωρα  :rockon: :rockon:

Ούτως η αλλιώς τα σχολεία τα εχουν κάνει μπουρδέλα  από τους μαθητές μέχρι το υπουργείο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Ωραια ιδεα να φτιαχτει ενα RED LIGHT....

Αλλα ενα?? τι να φτουρισει???? :grin: :grin:

Φαντασου τι θα γινετε απ εξω...Λαικο προσκυνημα  :rockon: :rockon:

Ασε που κανενας Δημαρχος δεν θα του δωσει αδεια...

Ειναι καπως σαν τις χωματερες..ολοι θελουν να πετανε τα σκουπιδια τους...αλλα μακρια απο τον τοπο τους  ;) ;) ;)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ αν μεταφερθούν τα σπιτάκια εκτός Αθήνας δεν ξέρω τι θα κάνω. Μάλλον θα πηδήξω από το μπαλκόνι (τώρα με την τραπεζική κρίση μπορεί να γίνει και μόδα). Προτείνω πάντως όλες οι εκκλησίες να μεταφερθούν από τις μεγάλες πόλεις σε κάποια βραχονησίδα. Έτσι θα αποκτήσει και μεγαλύτερη αξία ο εκκλησιασμός των πιστών. Να ψηφιστεί ο νόμος και να εφαρμοστεί άμεσα παρακαλώ.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ωραια ιδεα να φτιαχτει ενα RED LIGHT....

Αλλα ενα?? τι να φτουρισει???? :grin: :grin:

Φαντασου τι θα γινετε απ εξω...Λαικο προσκυνημα  :rockon: :rockon:

Ασε που κανενας Δημαρχος δεν θα του δωσει αδεια...

Ειναι καπως σαν τις χωματερες..ολοι θελουν να πετανε τα σκουπιδια τους...αλλα μακρια απο τον τοπο τους  ;) ;) ;)

Είναι και σαν τα κέντρα απεξάρτησης που όλοι λένε ναι χρειάζονται για να σωθούν τα νέα παιδιά , αλλά μόλις ανοίξει κάποιο στη γειτονιά τους κάνουν διαδήλωση για να κλείσει

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Οχι.  - 12 (20.7%)

Απορω πραγματικα ποιοι και για ποιους λογους ψηφισαν "οχι"
στη δημιουργια μιας πραγματικης πορνο-Ντισνειλαντ....
απορω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι.  - 12 (20.7%)

απορω...

εγω προσωπικα ψηφισα οχι γιατι θ αμας ξεβολεψει εμας του κεντρου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι.  - 12 (20.7%)

απορω...

φαντασου εγω ψηφισα ναι......και εγω απορω :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αφού θέλουν να είναι τα μπουρδέλα σε αποστάσεις μεγαλύτερες των διακοσίων μέτρων από σχολεία ναούς πλατείες κλπ...γιατί δεν φτιάχνουν λίγο έξω από την Αθήνα ενα Red Light District όπως υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες χώρες της ευρώπης?? Επίσης αν όλα ήταν συγκεντρωμένα σε ένα σημείο θα γίνονταν πιο έυκολα έλεγχοι για τη νομιμότητά τους κι επίσης λόγω ανταγωνισμού θα υπήρχαν πολύ καλύτερες υπηρεσίες, χαμηλότερες τιμές και πιο ωραίες κοπέλες..Ποιά η άποψή σας επι του θέματος?? :huh: :huh: :huh: :huh:
... Δεν εχω σχεση με το αθλημα , οποτε ας μην ληφθει και τοσο σοβαρα η αποψη μου , αλλα εχω την εντυπωση  οτι θα γινοταν , με το περασμα του χρονου , κατι σαν γκεττο ! Βεβαια , θα εξαφανιζονταν κατι αθλιοτητες , οπως αυτες που ειδα πριν πεντε μερες , σε μια βολτα με τους πορνορεπορτερ ( Ιασωνος ... η καπου εκει , δεν θυμαμαι , ειχα χασει την μπαλλα ) ! Φιλικα !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
... Δεν εχω σχεση με το αθλημα , οποτε ας μην ληφθει και τοσο σοβαρα η αποψη μου , αλλα εχω την εντυπωση  οτι θα γινοταν , με το περασμα του χρονου , κατι σαν γκεττο ! Βεβαια , θα εξαφανιζονταν κατι αθλιοτητες , οπως αυτες που ειδα πριν πεντε μερες , σε μια βολτα με τους πορνορεπορτερ ( Ιασωνος ... η καπου εκει , δεν θυμαμαι , ειχα χασει την μπαλλα ) ! Φιλικα !
ιδι ιπαρχουνε αφτα τα μερι ,αλα χορισ σοστι αστινομια τι περιμενισ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είναι και σαν τα κέντρα απεξάρτησης που όλοι λένε ναι χρειάζονται για να σωθούν τα νέα παιδιά , αλλά μόλις ανοίξει κάποιο στη γειτονιά τους κάνουν διαδήλωση για να κλείσει

Και λογικό είναι να υπάρχει αντίδραση,αφού η πολιτεία δε μεριμνά ώστε να αστυνομεύονται οι περιοχές που φιλοξενούν τέτοια κέντρα,και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύονται και οι έμποροι ναρκωτικών εκτός από τους χρήστες που πάνε να αποτοξινωθούν.

Επισκέπτης
να φτιαχτει τετοιο μερος στο κεντρο της πολης ευχαριστως,με ασφαλεια που να λειτουργει και λογικες τιμες με προγραμματα και επιλογες για ολα τα γουστα ,οχι εξω ομως.που να τρεχεις...εκτος αν βαλουν συγκοινωνια :2funny:στη γερμανια πχ που υπαρχει στο κατακεντρο ειναι ωραια αλλα μιλαμε για ελλαντα οχι για ευρωπαικη χωρα...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εσείς που θέλετε μια τέτοια "οδό" στην Αθήνα,θα θέλατε να μένετε στον ίδιο δρόμο;Θα θέλατε δίπλα σας να έχει μπουρδέλα;Το πρόβλημα δεν είναι οι κοπέλες και η δουλειά που κάνουν,αλλά οι πελάτες.Και δεν είναι όλοι οι πελάτες καλά παιδιά που πάνε να ξεχαρμανιάσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom