vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
απαραιτητες οι κοπελες στην βιτρινα για δειγματισμο και επιλογη!!
μη φοβασαι,θα σου χω γω ωραιοτατα δειγματα jacobs-bravo-nescaffe classic-illy κλπ.
απαραιτητες οι κοπελες στην βιτρινα για δειγματισμο και επιλογη!!
Δεξιά σας : Tο τρενάκι του τρόμου : Παλιές πουτάνες 70 ετών και άνω πετάγονται απότομα μπροστά σας. Eίναι καλύτερο το στοματικό χωρίς μασέλα; Eίσοδος Δωρεάν.
Οταν ειχε βγει ενα τραγουδι " Φιλοι για παντα" και το πρωτοακουσα στο ραδιο νομιζα οτι ελεγεΣιγα μην τρεχουμε στα περιχωρα για να γαμησουμε / Φυλης και παλι Φυλης !!!!!!
εσένα δηλαδή δεν θα σε πειράξει που θα πάνε πιο μακριά τα μπυρδέλα, σε πειράζει που θα ανέβει η μεταπωλητική αξία των σπιτιών που μένουν οι αλλοδαποί....τι να του πει κανείς....
τα red light district(περιοχη κοκκινων φωτων) ειναι σε ολες τις μεγαλες πολεις της ολλανδιας, αλλα μικροτερα και αλλα μεγαλυτερα. οι κοπελες ποικιλουν σε ολα (ηλικια,εθνικοτητα,υψος,παχος,κλπ) και στεκονται σε βιτρινες με κοκκινο φωτισμο, φορωντας μαγιω,εσωρουχα και διαφορα συνολακια. μπορεις να πεις και 2 κουβεντες μαζι της πριν κανεις κατι. αξιζει να σημειωθει οτι ειναι πεντακαθαρα και σε πολλα παιζει και μπανιο-τουαλετα. σε τιμες στουντιο ειναι...οποιος θελει και δεν βαριεται ας πει τι ειναι τα rld και σε ποιες πολεις παιζουν...ευχαριστω
ρε μαγκα που νομιζεις οτι εισαι? σε οργανωμενη φιλελευθερη κενωνια? εδω ειναι ελλαδα ρε.... αντε να ειμαστε ισα με την Τουρκια στην οργανωση για να μη πω χειροτερα.Ρε παιδιά αφού θέλουν να είναι τα μπουρδέλα σε αποστάσεις μεγαλύτερες των διακοσίων μέτρων από σχολεία ναούς πλατείες κλπ...γιατί δεν φτιάχνουν λίγο έξω από την Αθήνα ενα Red Light District όπως υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες χώρες της ευρώπης?? Επίσης αν όλα ήταν συγκεντρωμένα σε ένα σημείο θα γίνονταν πιο έυκολα έλεγχοι για τη νομιμότητά τους κι επίσης λόγω ανταγωνισμού θα υπήρχαν πολύ καλύτερες υπηρεσίες, χαμηλότερες τιμές και πιο ωραίες κοπέλες..Ποιά η άποψή σας επι του θέματος??
τα red light district(περιοχη κοκκινων φωτων) ειναι σε ολες τις μεγαλες πολεις της ολλανδιας, αλλα μικροτερα και αλλα μεγαλυτερα. οι κοπελες ποικιλουν σε ολα (ηλικια,εθνικοτητα,υψος,παχος,κλπ) και στεκονται σε βιτρινες με κοκκινο φωτισμο, φορωντας μαγιω,εσωρουχα και διαφορα συνολακια. μπορεις να πεις και 2 κουβεντες μαζι της πριν κανεις κατι. αξιζει να σημειωθει οτι ειναι πεντακαθαρα και σε πολλα παιζει και μπανιο-τουαλετα. σε τιμες στουντιο ειναι...
Εμενα παντως μαρεσει η ιδεα.....
εισαι μια μου...νιτσα εσυ.....
Κοιτάχτε παιδιά ειναι και υποκειμενικό αυτό. Είναι θέμα γούστου! Πάντως (για όσους δεν έχουν πάει) να ξέρουν πως 9 στους 10 αρέσει αυτό το στυλ. Καταρχήν δεν χρειάζεται να μπεις μέσα.Όταν η κοπέλα είναι διαθέσιμη την βλέπεις όταν όχι είναι τραβηγμένες οι κουρτίνες από μεσα.Οπότε κάνεις τη βόλτα σου και αν τη δεις, τη κοζάρεις και σ' αρέσει...μπουκαρεις κατ' ευθείαν στο ψητό.Μην μου πείτε ότι οι περισσότεροι δεν σπάζονται με τις ανα-μουνές!! στη φυλής?! Εξάλλου αν σε ανάβει η αναμονή βγαίνεις με μια μικρούλα και στα πρήζει @@ στην αναμονή. Το θέμα δεν είναι να ξενιτευτούμε αλλά να είμαστε γνώστες του τι συμβαίνει στον κόσμο. Βέβαια όποιος τύχει να περάσει από κει για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους αξίζει έστω και να περάσει από 'κει! Και ο πιο απαιτητικός,δύσκολος κλπ...κατά 99% θα μπει παιδιά. Μιλάμε για περιβάλλον-καθαριότητα στουντιο greek και βααάλε! Δεν ξέρω γιατί κάποιος είπε ότι είναι αντισεξουαλικό? Δεν είναι γυμνά τα κορίτσια...με τα συνολάκια όπως εδώ είναι. Σίγουρα το ημίγυμνο ερεθίζει περισσότερο! Και στο κάτω-κάτω μιλάς κατευθείαν στη κοπέλα χωρίς τσατσάδες-τσάτσους να στα πρήζουν @@...και το ότι είναι στα παράθυρα και στις πόρτες και μιλάς έχει πιο χαβαλέ!!! (βλέπε u-tube) Και επειδή είναι αλλιώς να το ζεις από κοντά...Ο Π Ο Ι Ο Σ έχει πάει ο ίδιος (όχι από γνώμες άλλων) ας διαφωνήσει ή συμφωνήσει μαζί μου.........κοιτα....ειμαι λιγο στη μεση........απο τη μια μου αρεσει πολυ οπως το ειχα δει στο εξωτερικο......απο την αλλη σκεφτομαι οτι στην ελλαδα θα μπορουσε να γινεται ανετα μπουτικ κρεατων και αυτο με χαλαει....
Θα είχε πολύ γέλιο στην Ελλάδα αν ποτέ ξεκινούσε κάτι τέτοιο......Σαν ιδέα είναι γαμιστερή,σαν εκτέλεση στον Άμστερνταμ και επίσης αλλα στην Ελλάδα που γενικά είναι λίγο πίσω στο θέμα πληρωμένος έρωτας,και λέγοντας πίσω εννοώ σε ποιότητα,σε σχέση με την πληοψήφια των χωρών,το πιθανότερο,μια προσπάθεια αντιγραφής αυτής της ιδέας θα ήταν πολύ μέτρια.
Σωστός είσαι! Είμαστε πολύ πίσω από πλευράς νοοτροπίας,ταμπού,προκαταλήψεων κλπ. Βέβαια είμαστε και κλασικοί και πατροπαράδοτοι και δεν μας αρέσουν οι βαθιές,ριζικές αλλαγές...μας φοβίζουν/τρομάζουν. Αν και βέβαια θα ταν προτιμότερο να άλλαζαν οι ελληνίδες που την έχουν δει δύσκολες και την έχουν "δει"/"ψωνίσει",έχω κοπέλα αλλά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια και οι δικές μας είναι αλήθεια ότι όταν πάνε καλοκαιράκι στο νησί μεταμορφώνονται....παροδικά όμως..!Σαν ιδέα είναι γαμιστερή,σαν εκτέλεση στον Άμστερνταμ και επίσης αλλα στην Ελλάδα που γενικά είναι λίγο πίσω στο θέμα πληρωμένος έρωτας,και λέγοντας πίσω εννοώ σε ποιότητα,σε σχέση με την πληοψήφια των χωρών,το πιθανότερο,μια προσπάθεια αντιγραφής αυτής της ιδέας θα ήταν πολύ μέτρια.