pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οι παραπάνω δεν σου άρεσαν δηλαδή;;;;
αντε ντε παλεψε το παπαχυστολη μου... οχι τιποτα αλλο να μην στην λεει και ο λακης μετα. ;)Γενικά κάτι έχω φάει κ γω από το κόμμα... καλά αν έτρωγα τόσο καλά θα είχα μπει κιόλας,θα'χα κ την φωτογραφία της Αλέκας στο σαλόνι μου δίπλα με του Στάλιν.
Ό,τι ο Λάκης ας πούμε γαμάει την Μανωλίδου ή κάποια ισάξια...αντε ντε παλεψε το παπαχυστολη μου... οχι τιποτα αλλο να μην στην λεει και ο λακης μετα. ;)
προσπαθεις με με προσυλητισεις? ο λακης εχει πει οτι γαμαει παντρεμενη παλια συμμαθητρια του τυπε.Ό,τι ο Λάκης ας πούμε γαμάει την Μανωλίδου ή κάποια ισάξια...
Το θέμα είναι ότι για να σου ανοίξουν τα πόδια εύκολα οι καλές-καλές πρέπει να΄σαι κ στο κόμμα,αλλιώς σε βλέπουν με καχυποψία.
Τσου τύπε...δεν είμαι του κόμματος για να σε προσυλητίσω...μπεις δεν μπεις το ίδιο μου κάνει.προσπαθεις με με προσυλητισεις? ο λακης εχει πει οτι γαμαει παντρεμενη παλια συμμαθητρια του τυπε.
ξερω πηρες μεταγραφη τσυριζα .δεν ξερω πως ειναι.συμφωνα με τα γουστα του λακη πρεπει να ειναι μεγαλη μουναρα η τυπισα...Τσου τύπε...δεν είμαι του κόμματος για να σε προσυλητίσω...μπεις δεν μπεις το ίδιο μου κάνει.
Απλά είναι γεγονός ότι οι κνίτισσες σε αυτή την ηλικία καυλώνουν με τους μαχητικούς σύντροφους....όταν σκούζουν σε αμφιθέατρα...σε λιμάνια...σε εργοστάσια κ όπου αλλού.
Ναι γαμάει παλιά παντρεμένη συμμαθητρία του...αλλά πώς είναι αυτή;;;
Ναι γαμάει παλιά παντρεμένη συμμαθητρία του...αλλά πώς είναι αυτή;;;
ααααααααααα χαχαχαχαχαχαΡωτάς μικρέ;;
Γιατί μπορεί να ξέρεις ....
Ντάξει αν είναι αυτή που μου στείλες υποκλίνομαι.Ρωτάς μικρέ;;
Ρωτάς μικρέ;;
H μεγαλυτερη καύλα ειναι η Τρυγώνη...Την λενε Σοφια ,νομιζω .
Αν οχι ,η μεγαλυτερη Καβλα Οδοντιατρος από την Οδοντ/κη Αθηνών
λέγεται Σοφία...
H μεγαλυτερη καύλα ειναι η Τρυγώνη...
Την λενε Σοφια ,νομιζω .
Αν οχι ,η μεγαλυτερη Καβλα Οδοντιατρος από την Οδοντ/κη Αθηνών
λέγεται Σοφία...
Τόσο χάλια;;;;Συμμαθήτρια είπαμε ρε γκιόζη.
ΟΧΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ !!!!!!!
ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ=ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΧΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ=ΟΧΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ.
Δηλαδή εσύ τώρα τέτοια ώρα Πασχαλιάτικα ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΓΑΜΑΩ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ;;;;;;;;;;
Βρίσε μου τη μάνα καλύτερα παπάρι .....
Ενω η νομικη τύπε ε?Συμμαθήτρια είπαμε ρε γκιόζη.
ΟΧΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ !!!!!!!
ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ=ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΧΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ=ΟΧΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ.
Δηλαδή εσύ τώρα τέτοια ώρα Πασχαλιάτικα ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΓΑΜΑΩ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ;;;;;;;;;;
Βρίσε μου τη μάνα καλύτερα παπάρι .....
Ρε στην νομική καλά είναι...αν κ είναι όλες ψωνάρες(με εξαίρεση κάποιες αριστερές).Ενω η νομικη τύπε ε?
Τόσο χάλια;;;;
Μαθηματικό,φυσικό,χημικό,πληροφορική ήξερα πως ήταν μπάζα οι γκόμενες...τώρα έμαθα πως είναι κ οδοντιατική....
Ενω η νομικη τύπε ε?
Νομική εγώ ήξερα αρκετά καλά μουνιά.
Και λιγότερο βλαμμένες.
Της οδοντιατρικής μακράν οι πιο βλαμμένες (και από ιατρική).