kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παλιοπαιδο...με κατακαυλωσες ωρα που ναι...
Και αυτές μπάζα ε;;;
παλιοπαιδο...με κατακαυλωσες ωρα που ναι...
Και αυτές μπάζα ε;;;
Τσου,εμένα αυτά τα ''καλά'' με ξενερώνουν πρώτον κ δεύτερον δεν είμαι famous,ούτε καν κνίτης για να με ξέρουν...Μηπως μαθανε οτι ενδεχεται να εμφανιστεις εκει, και εβαλαν τα καλα τους τυπε?
ρε δικηγορε εσυ ξερογλυφοσουνα στην μαριαννα και λες μπαζο αυτο το μωρο?Πες μου οτι κανεις πλακα ρε.
Κάτσε καλά εσύ κ μην σου μπαίνου ιδέες,εσύ είπες θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή,συνεπώς θα βολευτείς με τα καραφλά αγοράκια της:παλιοπαιδο...με κατακαυλωσες ωρα που ναι...
Γούστα ειναι αυτα, εγω θεωρω τη Μαριαννα δεκα φορες καλυτερη απο τη Νικολουδακη.ρε δικηγορε εσυ ξερογλυφοσουνα στην μαριαννα και λες μπαζο αυτο το μωρο?
Ούτε εσύ θα την γαμούσες υποθέτω ε;;;
Ρε τι είστε εσείς,από τοπ μόντελ κ άνω.....
Κάτσε γιατί τα συγχέεις. Η ομιλία ρυθμίζεται ή κουρδίζεις και λέει;
αλλο ο ψηφος αλλο η καυλα παπαζολη.μην μπερδευεις την βουρτσα με το τρακτερ.Κάτσε καλά εσύ κ μην σου μπαίνου ιδέες,εσύ είπες θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή,συνεπώς θα βολευτείς με τα καραφλά αγοράκια της:
Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό του να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009...ρε δικηγορε εσυ ξερογλυφοσουνα στην μαριαννα και λες μπαζο αυτο το μωρο?
Η ιδεολογική ψήφος έχει να κάνει με την καύλα...αν χωθείς στην χρυσή αυγή με καραφλά αγοράκια θα έχεις πάρε δώσε...αλλο ο ψηφος αλλο η καυλα παπαζολη.μην μπερδευεις την βουρτσα με το τρακτερ.
α εισαι και ωτολαγνος?Γούστα ειναι αυτα, εγω θεωρω τη Μαριαννα δεκα φορες καλυτερη απο τη Νικολουδακη.
ειπαμε ειναι ωτολαγνος.Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009...
παλι μπερδευεις την βουρτσα με το καλαμποκι.αλλο ο ψηφος αλλο να τρεχω μαζι με αυτες τις φατσες μαζι στους δρομους.Η ιδεολογική ψήφος έχει να κάνει με την καύλα...αν χωθείς στην χρυσή αυγή με καραφλά αγοράκια θα έχεις πάρε δώσε...
Κάτσε καλά εσύ κ μην σου μπαίνου ιδέες,εσύ είπες θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή,συνεπώς θα βολευτείς με τα καραφλά αγοράκια της:
Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό του να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009...
Ντάξει αν είναι να ρίξεις μια ψήφο...αν οργανωθείς πάντως τα καραφλά αγοράκια σε περιμένουν.παλι μπερδευεις την βουρτσα με το καλαμποκι.αλλο ο ψηφος αλλο να τρεχω μαζι με αυτες τις φατσες μαζι στους δρομους.
σωστος.τωρα που θα μπουν στην βουλη θα παρουν image makers και θα σουλουπωθουν οπως κανανε οι πασοκτζηδες οι οποιοι απο τα ζιβαγγο σε χρονο dt πηγαν στα αρμανι. ;)Καποιος πρεπει ναπει επιτέλους στον κοντοχοντρο ΑΡΧΗΓΟ, να αδυνατησει 9να ψηλώσει δεν μπορει άλλωστε)
και στα παλικάρια του, ας μοιράσει ένα αποσμυτικό για τις μασχάλες.
μανια να οργανωθεις εχεις ρε παπαζολη.get out of kopadation επιτελους. ;)σε οτι αφορα το τελευταιο ας φορανε και περουκα δεν εχω προβλημα.Ντάξει αν είναι να ρίξεις μια ψήφο...αν οργανωθείς πάντως τα καραφλά αγοράκια σε περιμένουν.
Γουστάρεις δηλαδή τα καραφλά αγοράκια στην βουλή;;;
Αν δεν μιλάτε για πολιτικά ναι θα κάνετε...αν μιλάτε για πολιτικά μην είσαι κ πολύ αισιόδοξος...έρχεσαι δεύτερος,δοκίμασαν άλλοι.Εγώ είμαι οκ πάντως. Θα κάνουμε και ενδιαφέρουσες συζητήσεις
Ο όπως την βρίσκει καθένας....σε οτι αφορα το τελευταιο ας φορανε και περουκα δεν εχω προβλημα.
δεν την βρισκω.καλα εσυ που εχεις τα κονε κανεις τιποτα με τα καυλακια αυτα η μοιραζεις μυγδαλα σαν τον βοσκ στην αναμπελ?Ο όπως την βρίσκει καθένας....
Είναι ένα βασικό πρόβλημα που καθιστά κ την πιο μουνάρα κνίτισσα δύσκολη περίπτωση(συνήθως,εξαίρεση αν δεν είναι πολύ χωμένη)....
Γενικά κάτι έχω φάει κ γω από το κόμμα... καλά αν έτρωγα τόσο καλά θα είχα μπει κιόλας,θα'χα κ την φωτογραφία της Αλέκας στο σαλόνι μου δίπλα με του Στάλιν.δεν την βρισκω.καλα εσυ που εχεις τα κονε κανεις τιποτα με τα καυλακια αυτα η μοιραζεις μυγδαλα σαν τον βοσκ στην αναμπελ?