Νέα

Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη και Μανωλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 539
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

politexneio.knitises.jpg

Και αυτές μπάζα ε;;; :2funny: :2funny: :2funny:
παλιοπαιδο...με κατακαυλωσες ωρα που ναι... :cum: :cum: :cum:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μηπως μαθανε οτι ενδεχεται να εμφανιστεις εκει, και εβαλαν τα καλα τους τυπε?
Τσου,εμένα αυτά τα ''καλά'' με ξενερώνουν πρώτον κ δεύτερον δεν είμαι famous,ούτε καν κνίτης για να με ξέρουν... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παλιοπαιδο...με κατακαυλωσες ωρα που ναι... :cum: :cum: :cum:
Κάτσε καλά εσύ κ μην σου μπαίνου ιδέες,εσύ είπες θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή,συνεπώς θα βολευτείς με τα καραφλά αγοράκια της:

fasistas_kalos_mono_nekros_3.jpg
  :tits2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κάτσε καλά εσύ κ μην σου μπαίνου ιδέες,εσύ είπες θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή,συνεπώς θα βολευτείς με τα καραφλά αγοράκια της:

αλλο ο ψηφος αλλο η καυλα παπαζολη.μην μπερδευεις την βουρτσα με το τρακτερ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε δικηγορε εσυ ξερογλυφοσουνα στην μαριαννα και λες μπαζο αυτο το μωρο?
Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό του να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλλο ο ψηφος αλλο η καυλα παπαζολη.μην μπερδευεις την βουρτσα με το τρακτερ.
Η ιδεολογική ψήφος έχει να κάνει με την καύλα...αν χωθείς στην χρυσή αυγή με καραφλά αγοράκια θα έχεις πάρε δώσε... :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γούστα ειναι αυτα, εγω θεωρω τη Μαριαννα δεκα φορες καλυτερη απο τη Νικολουδακη.
α εισαι και ωτολαγνος?
Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009... :grin:
ειπαμε ειναι ωτολαγνος.
Η ιδεολογική ψήφος έχει να κάνει με την καύλα...αν χωθείς στην χρυσή αυγή με καραφλά αγοράκια θα έχεις πάρε δώσε... :grin:
παλι μπερδευεις την βουρτσα με το καλαμποκι.αλλο ο ψηφος αλλο να τρεχω μαζι με αυτες τις φατσες μαζι στους δρομους. :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Καποιος πρεπει ναπει επιτέλους στον κοντοχοντρο ΑΡΧΗΓΟ, να αδυνατησει 9να ψηλώσει δεν μπορει άλλωστε)

και στα παλικάρια του, ας μοιράσει ένα αποσμυτικό για τις μασχάλες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο δικηγόρος έχει βάλει σκοπό του να μας τρελάνει...δήλωσε επίσης πως δίνει περισσότερα στην Μαριάννα από την miss Hellas 2009... :grin:

Εγώ είμαι οκ πάντως. Θα κάνουμε και ενδιαφέρουσες συζητήσεις

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παλι μπερδευεις την βουρτσα με το καλαμποκι.αλλο ο ψηφος αλλο να τρεχω μαζι με αυτες τις φατσες μαζι στους δρομους. :2funny: :2funny:
Ντάξει αν είναι να ρίξεις μια ψήφο...αν οργανωθείς πάντως τα καραφλά αγοράκια σε περιμένουν. :zfuck:

Γουστάρεις δηλαδή τα καραφλά αγοράκια στην βουλή;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καποιος πρεπει ναπει επιτέλους στον κοντοχοντρο ΑΡΧΗΓΟ, να αδυνατησει 9να ψηλώσει δεν μπορει άλλωστε)

και στα παλικάρια του, ας μοιράσει ένα αποσμυτικό για τις μασχάλες.
σωστος.τωρα που θα μπουν στην βουλη θα παρουν image makers και θα σουλουπωθουν οπως κανανε οι πασοκτζηδες οι οποιοι απο τα ζιβαγγο σε χρονο dt πηγαν στα αρμανι. ;) :grin:
Ντάξει αν είναι να ρίξεις μια ψήφο...αν οργανωθείς πάντως τα καραφλά αγοράκια σε περιμένουν. :zfuck:

Γουστάρεις δηλαδή τα καραφλά αγοράκια στην βουλή;;;
μανια να οργανωθεις εχεις ρε παπαζολη.get out of kopadation επιτελους. ;)σε οτι αφορα το τελευταιο ας φορανε και περουκα δεν εχω προβλημα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ είμαι οκ πάντως. Θα κάνουμε και ενδιαφέρουσες συζητήσεις
Αν δεν μιλάτε για πολιτικά ναι θα κάνετε...αν μιλάτε για πολιτικά μην είσαι κ πολύ αισιόδοξος...έρχεσαι δεύτερος,δοκίμασαν άλλοι. :birdman:

Είναι ένα βασικό πρόβλημα που καθιστά κ την πιο μουνάρα κνίτισσα δύσκολη περίπτωση(συνήθως,εξαίρεση αν δεν είναι πολύ χωμένη).... :rolleyes: :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν την βρισκω.καλα εσυ που εχεις τα κονε κανεις τιποτα με τα καυλακια αυτα η μοιραζεις μυγδαλα σαν τον βοσκ στην αναμπελ?
Γενικά κάτι έχω φάει κ γω από το κόμμα... :grin: καλά αν έτρωγα τόσο καλά θα είχα μπει κιόλας,θα'χα κ την φωτογραφία της Αλέκας στο σαλόνι μου δίπλα με του Στάλιν. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom