rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καποιος αριστερος απο το φορουμ θα πεταξε τα γιαουρτια επειδη δεν του εκανε πιπες ο Αλαβανος! χαχαχαχα
Καποιος αριστερος απο το φορουμ θα πεταξε τα γιαουρτια επειδη δεν του εκανε πιπες ο Αλαβανος! χαχαχαχα
Υποστήριξη στον εργάτη όχι στην εξαθλιωσή του.
Υ.Γ.Από εκεί κ πέρα κ επειδή έχεις ορεξούλες πάλι συνέχισε μόνος σου...
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ [/size] !!!
ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ (ΤΣΥΡΙΖΟΝΙ) με τον ΠΛΕΥΡΗ δεν μπορεί να συγκρουστεί
κανένα ΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙ
PS: Εσένα σε απαλλάσσω λόγω βλακείας (το εχω ξανακάνει)
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ [/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ [/size] !!!
Χρυσό μου στις δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κωλοτούμπες...Μη σηκώνεις σκόνη δεν βοηθάει καθόλου, και δεν καλύπτει τις κωλοτούμπες
Χρυσό μου στις δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κωλοτούμπες...
Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να προσφέρει χαρτάκι για να σκουπιστεί ο άλλος...
Ορίστε:
Πες του αλαβανου και του τσιπρα οτι αν θελει να κατεβασει το μηνιατικο του εργατη στα 200 ΕΥΡΩ
να συνεχίσει ετσι με τους Μετανάστες
θα τον βοηθήσουν και οι ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αμερικα - Σορρος - ΔΝΤ - Τροϊκα e.t.c) και η τουρκία
[size=20pt]
ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ [/size]
κάλο απόγευμα
και για να μην ξεχνιόμαστε
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ[/size]
Ο φέθρυ παλαιόθεν είχε διαχωρίσει τη θέση του από το σταλινισμό και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε...
Και μάλιστα χωρίς να αλληθωρίζει προς αυτόν όπως κάνουν άλλοι εδω μέσα...
παλι παραιτηθηκε αυτος μηπως;και αμα περισσεψει καμια δεκαδα και εικοσαδα αν κατσει στον γυαλακια τον μαθητευομενο προπονητη νικο νιοπλια
την μαρκα του γιαουρτιου την βρηκατε ή θα περιμενω πολυ ;
εχεις ενα ποιντ....Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αλλά από τη διασπορά τη βολής, δεν ήταν total
παλι παραιτηθηκε αυτος μηπως;
Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αλλά από τη διασπορά τη βολής, δεν ήταν total
Eκτιμώ ότι ήταν πρόβειο "Δημητρίου" από τά Μεσόγεια.
σαν τα θρεντ που ανοιγε ο παπα-αβραμης καλη του ωρα.....ξαναπαραιτήθηκε, αλλά αυτή τη φορά ήταν τόσο σύντομη η παραίτηση που δεν την έπιασε ούτε η κάμερα
σαν τα θρεντ που ανοιγε ο παπα-αβραμης καλη του ωρα.....