TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ρε δικε μου που εισαι εσυ
χαθηκες
ολα καλα?
ναι αμε δουλειες ειχα και δεν μπορουσα να μπω.
εσυ ολα καλα?
ρε δικε μου που εισαι εσυ
χαθηκες
ολα καλα?
Και στου Αλαβάνου μοιράζουν κουταλάκια για να τρώμε το γιαούρτι!!!!!!
Είναι ένας τύπος απέναντι από Καμάρα ακριβώς που μοιράζει αναπτήρες λόγω προεκλογικής εκστρατείας,ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!
Πήρα 3 εχθές!!!
η παπια ηταν εκει
έχει χορτάσει γιαούρτια εδω μέσα!!!!!!!κριμα που δεν τη πήρε κανα γιαούρτι....ο πάπιος δεν πήγε????
έχει χορτάσει γιαούρτια εδω μέσα!!!!!!!
Εσείς δηλαδή να πιστέψουμε ότι δεν τρώτε καθόλου;;;παπιος, φεθρυ, ποντικος είναι αχορταγοι και όχι μόνο για γιαούρτι...
παπιος, φεθρυ, ποντικος είναι αχορταγοι και όχι μόνο για γιαούρτι...
Και στου Αλαβάνου μοιράζουν κουταλάκια για να τρώμε το γιαούρτι!!!!!!
Αλαβάνος: Δικαίωμα ψήφου στους Αλβανούς
Ο Γιώργος Τράγκας σε μία κρίση σοβαρότητας αποκαλυπτει ότι η ελλάδα άνοιξε τις πύλες της στους μετανάστες μετά από απαίτηση των ΗΠΑ. Σήμερα στην χώρα μας ζουν 2,5 εκ μετανάστες, εκ των οποίων τα 1,5-2 είναι Αλβανοί.
Αλαβάνος: Δικαίωμα ψήφου στους Αλβανούς
Ο Γιώργος Τράγκας σε μία κρίση σοβαρότητας αποκαλυπτει ότι η ελλάδα άνοιξε τις πύλες της στους μετανάστες μετά από απαίτηση των ΗΠΑ. Σήμερα στην χώρα μας ζουν 2,5 εκ μετανάστες, εκ των οποίων τα 1,5-2 είναι Αλβανοί.
σωστά, το παπούτσωμα είναι πιο inΛάιον,άσε τις μαλακίες γιατί το θέμα είναι σοβαρό....το γιαούρτωμα το θεωρώ μέγιστη βλαχιά και εντελώς μπεμπέ....ουστ ρε γααμημένοι έλληνες,που όλα σας βρωμάνε!!!
σωστά, το παπούτσωμα είναι πιο in
Σωστος...Στην Αλβανια ομως οχι στην Ελλαδα...Εγω εχω δικαιωμα ψηφου στην Αλβανια?Ναι έχουν και οι Αλβανοί δικαίωμα στην ψήφο,όχι μόνο οι κωλοέλληνες. ;)
Σωστος...Στην Αλβανια ομως οχι στην Ελλαδα...Εγω εχω δικαιωμα ψηφου στην Αλβανια?
Σωστος...Στην Αλβανια ομως οχι στην Ελλαδα...Εγω εχω δικαιωμα ψηφου στην Αλβανια?