Επισκέπτης
Δύσκολο πράγμα να είσαι αριστερός κ να πολιτεύεσαι στον Αγίο Παντελεήμονα!!!Σε περιπτωση που δεν το ξερετε εγινε και αυτο σημερα
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231064595[/url]
Δύσκολο πράγμα να είσαι αριστερός κ να πολιτεύεσαι στον Αγίο Παντελεήμονα!!!Σε περιπτωση που δεν το ξερετε εγινε και αυτο σημερα
Γαμησέ τααα!!!
Εδώ βγαίνει κ ραντεβουδάκια!!
μεγαλε ο καπιταλισμος εκμεταλλευεται τους μεταναστες...δημιουργωντας προβληματα στους γηγενεις...τωρα αν αυτο για σενα σημαινει οτι μονο οι μεταναστες θεωρουνται προβλημα απο μενα τοτε τι να πω...είναι γνωστό ότι ο καπιταλισμός είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης μεταναστών άλλωστε...
Σε περιπτωση που δεν το ξερετε εγινε και αυτο σημερα
Μπααα,κάτι σε βρουτάλ κ ελληνικό ψάξε:ποιο να ναι άραγε το νίκ του στο cosmo;
Δίκαιος Ιππότης;
Ρωμαίος;
Ιουλιέττα; (αυτό μάλλον όχι...)
Ιουστινιανός;
Εισαι μαλακας (φιλικα), ποιος ειναι ο Χριστος, ο George Clooney? Kαι εγω ειμαι θαυμαστης του Βουδα. Αφου προσπαθω να φτιαξω και τους ιδιους κοιλιακους...Ο δε Κάστρο είναι θαυμαστής του Χριστού.
μεγαλε ο καπιταλισμος εκμεταλλευεται τους μεταναστες...δημιουργωντας προβληματα στους γηγενεις...τωρα αν αυτο για σενα σημαινει οτι μονο οι μεταναστες θεωρουνται προβλημα απο μενα τοτε τι να πω...
Εμεις οι δυο πρεπει να κανουμε μια κουβεντα καποια στιγμη για τον Αλεξανδρο γιατι δεν καταλαβαινεις τελικα περι τινος προκειται...Μπααα,κάτι σε βρουτάλ κ ελληνικό ψάξε:
Μέγας Αλέκος(τον θεωρεί άντρα ο ισιός κ δεν πάνε να λένε οι ανθέλληνες ιστορικοί άλλα
Ε τότε, εφόσον υπάρχει "προτεραιότητα" στα δικαιώματα, τότε καλά κάνουν και οι Αλβανοί και "ταλαιπωρούν" τους τύπους του εκεί κόμματος της Ομόνοιας (σαν να λέμε, το Ουράνιο Τόξο της Αλβανίας).
Μην κλαψουρίζεις λοιπόν όταν γίνει ξανά καμμιά "χαριτωμενιά".
Υ.Γ. Σε συγχαίρω για το γούστο σου να τα λες "δια ζώσης" με κοσμοκόριτσα.
Είναι και κάτι απαντησούλες που ξέμειναν απο χτες, αλλά εδώ είμαστε.
Ααα δηλαδή έξω σχολιάζατε κ μιλούσατε για τα forum του bou κ cosmo συγκεκριμένα δε για το νικ papazolis κ αυτό δεν είναι κάψιμο αλλά κοινωνική ζωή εκτός ίντερνετ!!!
Εμάς δούλευέ μας, στον εαυτό σου μην το κάνεις.
και πως θα τον διωξεις το συγκεκριμμενο εχθρο? μηπως κοβοντας τα παρακλαδια του σιγα σιγα? (τους μεταναστες δηλαδη) ?ωραία ...
άρα άν ο καπιταλισμός είναι ο εκμεταλλευτής, τότε αυτός ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ και όχι οι μετανάστες!
ΣΩΣΤΑ;
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις κ έχεις ολίγον τα κολλήματα του Ελληναρά...Εμεις οι δυο πρεπει να κανουμε μια κουβεντα καποια στιγμη για τον Αλεξανδρο γιατι δεν καταλαβαινεις τελικα περι τινος προκειται...
και πως θα τον διωξεις το συγκεκριμμενο εχθρο? μηπως κοβοντας τα παρακλαδια του σιγα σιγα? (τους μεταναστες δηλαδη) ?
θυμιζω οτι ο πουτιν για να μειωσει την ανεργια απελυσε ολους τους μεταναστες και τη θεση τους εδωσε σε γηγενεις ρωσους...λυση αναγκης αλλα ΛΥΣΗ...φυσικα αυτο εγινε σε δουλειες χειρωνακτικες αλλα και παλι ηταν μια εξυπνη λυση...ξερεις ποσους γνωστους εχω που δε βρισκουν δουλεια λογω μεταναστων?
προτιμω να ασχολουμαι με προβληματα της ελλαδας παρα με προβληματα της ελλαδας συν τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ...δλδ χωρίς μετανάστες δεν υπάρχει καπιταλισμός;
Αχ, καρδούλα μου...Όταν είπα ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αυτό εννοούσα...
Η ελληνική μειονότητα της β. ηπείρου είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και κάποτε ήταν και αυτόνομη περιοχή του αλβανικού κράτους...
Το "ουράνιο τόξο" είναι ένα κόμμα με μάξιμουμ 1000 ψήφους, που μιλάει εν ονόματι μιας ΄"μειονότητας" που κανείς δεν έχει αναγνωρίσει παρά μόνο ο επιγονος του φαλμεραυερ λιθοξόου, κάτι τελειωμένες μκο και οι Ιοι φυσικά- α- και η σκοπιανή κυβέρνηση βεβαίως βεβαίως.
Τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο;
Και όχι καδρούλα μου, δεν θα σου απαντήσω...
Συνέχισε να κυνηγάς τα φαντάσματα του σούρλα και του αντων τσαους και να βρίσκεις νομιμοποίηση στις πράξεις τους για ό,τι λες 60 χρόνια αφότου έδρασαν.
και πως θα τον διωξεις το συγκεκριμμενο εχθρο? μηπως κοβοντας τα παρακλαδια του σιγα σιγα? (τους μεταναστες δηλαδη) ?
θυμιζω οτι ο πουτιν για να μειωσει την ανεργια απελυσε ολους τους μεταναστες και τη θεση τους εδωσε σε γηγενεις ρωσους...λυση αναγκης αλλα ΛΥΣΗ...φυσικα αυτο εγινε σε δουλειες χειρωνακτικες αλλα και παλι ηταν μια εξυπνη λυση...ξερεις ποσους γνωστους εχω που δε βρισκουν δουλεια λογω μεταναστων?
Σε μία 2-3ωρη συνάντηση με κοπέλα να αναφερθείς στα φόρουμ σχολιάζοντας ένα νικ έστω κ 15 λεπτά αν δεν το βρίσκεις κάψιμο μάλλον κάνεις το σκατό σου παξιμάδι προσπαθώντας να μου την πεις,δεν πειράζει...Αν ποτέ είχες κοινωνική ζωή, θα ήξερες ότι σε μια 2-3ωρη συνάντηση, αφιερώνεις και κανά τεταρτάκι να θάψεις μαλάκες, γραφικούς και καραγκιόζηδες κοινούς γνωστούς.
Αλλά ρε μπαγασάκο, τα έχεις καταφέρει, έχεις γίνει γνωστός στον ελληνικό κυβερνοχώρο - επιτέλους πέτυχες και κάτι στην ¨κοινωνική" ζωή σου...
Τί σημασία έχει αν έχεις γίνει γνωστός ως νούμερο...
Αρκεί να γράφουν σωστά τα νικ σου.
προτιμω να ασχολουμαι με προβληματα της ελλαδας παρα με προβληματα της ελλαδας συν τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ...
ναι ειναι τοσο απλο...