Επισκέπτης
αν δεν το καταλαβαίνεις δεν εχει νοημα να το συζητάμεΠοιο ήταν το λογοπαίγνιο που σε "έθιξε" σαν έλληνα?
αν δεν το καταλαβαίνεις δεν εχει νοημα να το συζητάμεΠοιο ήταν το λογοπαίγνιο που σε "έθιξε" σαν έλληνα?
Ρε αδελφε ακομη και αυτοι που το εβγαλαν καταλαβαν οτι ειπαν μαλακια και βγηκαν και ζητησαν συγνωμη και εσυ το συνεχιζεις;Αμα δεν ξερεις αγγλικα τι λογοπαιγνιαμε ότι θελω θα ασχολουμαι. Απ ότι ειδες δεν εκρινα τις επιδοσεις του Αφρικανου αθλητη αλλα το γεγονος ότι κανει η τον βαζουν να κανει λογοπαίγνια με την χωρα μου.
Ναι ε?αν δεν το καταλαβαίνεις δεν εχει νοημα να το συζητάμε
ρε τυπε από χτες το λεω. Εγω ουτε ειδησεογραφικο μπλογκ είμαι, ουτε και με ενδιεφερε τι εγραψαν. Εγω την εικονα σχολιασα και ειπα ουτε το παρατσουκλι του αφρικανου αποδεχομαι ουτε την δηθεν χαριτομενια που τον εβαλαν περιτεχνα να κανει για να τον κουβεντιάζουμε. Τωρα η αργκο με τα γραπτο λογο δεν εχει καμια σχεση... Γι αυτό σταματηστε τη μαλακια που σας σερβιραν γιατι δεν λεει τιποτα.Ρε αδελφε ακομη και αυτοι που το εβγαλαν καταλαβαν οτι ειπαν μαλακια και βγηκαν και ζητησαν συγνωμη και εσυ το συνεχιζεις;Αμα δεν ξερεις αγγλικα τι λογοπαιγνια
και μπουρδες πετας;
Ναι ε?
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!
Μετά τον σάλο που προκάλεσε ένα άρθρο μας για τον αθλητή Αντετοκούμπο είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη, στον ίδιο τον παίχτη αλλά και από όλους σας, διότι το αρχικό μας άρθρο δεν ελέχθηκε και αναρτήθηκε βλακωδώς! Έχουμε κατεβάσει το άρθρο και θέλουμε να δηλώσουμε ότι 1) δεν έγινε εσκεμμένα, 2)δεν υποβόσκει πίσω από το άρθρο καμία ιδεολογία και 3)όλο αυτό ήταν καθαρά λάθος του τμήματος ειδήσεων του Οργανισμού! Ελπίζουμε για την κατανόησή σας και θεωρούμε ότι μετά και την προσωπική επικοινωνία που θα υπάρξει εντός της ημέρας με τον παίχτη θα τελειώσει οριστικά το θέμα! Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε αρκεί να τα καταννοούμε όπως πράξαμε τώρα.
Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων εκ της διευθύνσεως.
αν οι γονεις του ειχαν απελαθεί όπως επρεπε ΔΕΝ θα ειχε γεννηθεί ουτε μεγαλωσει εδώ και ετσι θα ειχαν αλλοι την "τιμη"
θα προτιμουσες...Θα προτιμούσα να είχαν απελαθεί ο μιχαλοδιάκος και ηζαράκιαζαρούλια με την κόρη της ουρανία οδό. Και μην μου πεις ότι έχουν ελληνικά χαρακτηριστικά...
Γιατι εισαι γαυρος και ως γνωστον ο ιδιοκτητης ειναι αντιολυμπιακοςΓια ποιο λόγο σβήστηκαν αυτά που έγραψα?
θα προτιμουσες...
Και εγω θα προτιμουσα πολλα πραγματα αλλα οι λαθρομετανάστες γονεις του "Γιαννη" ΕΠΡΕΠΕ να εχουν απελαθεί.
Πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του ως παίκτης και αυτό οφείλεται και στα τεράστια μπασκετικά-σωματικά προσόντα που έχει για τον λόγο ότι δεν είναι Έλληνας, αλλά Νιγηριανός.
Σε γαμησανε και το ξερεις η με το ματι το υπολογιζεις??και για να τελειωνουμε και δεν χωραει συζητηση....
ο Γιαννης την εχει μεγαλυτερη απο τον κασιμαλακα (αυτος ετσι και αλλιως ειναι κοντοτσουτσουνος),τον μιχαλολιακο τον αλλο τον ανδρουτσο κλπ....απο ολους μαζι ε?
επεσε σκουπα σε ολα τα θρεντ τυπετα πηρε ο βοριας ολα.....
μας γαμησανε στην λογοκρισια
το ειδα να μπαινει στο παταρι σου και το υπολογισα...Σε γαμησανε και το ξερεις η με το ματι το υπολογιζεις??
όταν σας τριβω το τρολινκ και τα επιχειρηματα της πουτσας στα μουτρα ξεκινατε τις ειρωνειες και τα γελακια.Τσίμπα λοιπόν τα ίδια και μακρύτερα πράγματα του Γιάννη, με τα ίδια δικαιώματα με την ουρανία οδό, την κόρη των άριων αρχηγών σου.
Φίλε μου σε 3-4 χρόνια αν το παιδί παραμείνει σοβαρό και ταπεινό, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Δεν είναι μόνο τα σωματικά προσόντα. Είναι κυρίως η τεράστια και αθόρυβη δουλειά που έγινε στις ακαδημίες του φιλαθλητικού, είναι η ίδια καταπληκτική δουλειά που γίνεται στο ελληνικό παιδικό, εφηβικό και νεανικό μπάσκετ απο ανθρώπους με γνώσεις, ταλέντο, μεράκι και πολύ πάθος και αγάπη για το άθλημα.
Αυτό πρεσβεύει ο γιάννης και αύριο μεθαύριο ο οποιοσδήποτε γιαννης ή θανάσης.
Και όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί κάφροι δεν καταλαβαίνουν οτι αυτή η δουλειά είναι η καλύτερη διαφήμιση της χώας μας στο εξωτερικό, την εκτιμούν μέχρι και στο nba, όπου δεν μπορούν να πιστέψουν οτι μόλις πέρυσι αυτό το παιδί έπαιζε στη ελληνική Α2.
Δεν καταλαβαίνουν επίσης οτι με αυτές τις εμμονές βλάπτουν τελικά τη χώρα που τόσο ισχυρίζονται οτι αγαπούν.
Γιατί έπεσε κλάψα δικέ μου.Για ποιο λόγο σβήστηκαν αυτά που έγραψα?