alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γερμανος ελληνικης καταγωγης τύπεΔηλαδη και ο Περικλης Στεργιανουδης τι ειναι;
Γερμανος ελληνικης καταγωγης τύπεΔηλαδη και ο Περικλης Στεργιανουδης τι ειναι;
Μαλλον καταλαβες το ατοπο των επιχειρηματων σου και χανεις την ψυχραιμια σου.
Τι να θελω να αποσπασω? Εγω μια απλη ερωτηση εκανα.
Απλως με βαση τη λογικη σου, οσο αυτο το παλικαρι ο Γιαννης ειναι Ελληνας, αλλο τοσο ο Γκαλης ειναι αμερικανος.
Εγω δεν νομιζω παντως οτι ο Γκαλης δηλωνει αμερικανος.
Και αν κατα τη γνωμη σου ειναι μπούρδα το "δικαιο του αιματος" (ius sanguinis στα λατινικα) τοτε κατα τη δικη μου ειναι μπουρδα και το "δικαιο του εδαφους".
Σιγα μην ειναι τα παιδια μου Γκαμπονεζοι, αν εγω παω με τη γυναικα μου στην Γκαμπόν και κανουμε παιδια εκει.
φυσικα και μπορει να εχει και ελληνικο διαβατηριο και αμερικανικο και οσα γουσταρει
αν το παιδι σου γεννηθει εκει και ζησει 20 χρονια εκει μιλαει γκαμπονεζικα παει σχολειο με γκαμπονεζους και εχει ολη τη νοοτροπια της χωρας τοτε ναι ειναι γκαμπονεζος
στη ψυχη
στη νοοτροπια
τοσο δυσκολο να το καταλαβεις?
Καλα, νταξ. Μαλλον δεν εχεις πληρη γνωση του τι σημαινει "πατριδα".
αν το παιδι σου γεννηθει εκει και ζησει 20 χρονια εκει μιλαει γκαμπονεζικα παει σχολειο με γκαμπονεζους και εχει ολη τη νοοτροπια της χωρας τοτε ναι ειναι γκαμπονεζος
στη ψυχη
στη νοοτροπια
Ταλέντο από τα λίγα στην ηλικία του, 18 χρονών, 2.06 με εκπληκτική τρίπλα και πελώρια χέρια, περιφερειακός παίκτης καθαρά, παίζει έξυπνα και ώριμα. Οι ομάδες του NBA έχουν δείξει πολύ ενδιαφέρον γι αυτόν από κει που τους ήταν άγνωστος και ήδη πλασσάρεται σε θέσεις πρώτου γύρου στο επόμενο draft. Μπορεί να παίξει και με την Εθνική στο μέλλον (ο Τρινκιέρι θα τον καλέσει στην προετοιμασία το καλοκαίρι).
Εσυ δε μπορεις να καταλαβεις
στη ψυχη
στη νοοτροπια
Εσυ δε μπορεις να καταλαβεις
Στον Σκαι πανηγυριζαν που ενας Ελληνας πήγε στο NBA και μετα από μιση ωρα κλαιγανε που η πρωτη των πρωτων στις Πανελλάδικες θα πάει στην Γερμανία
Στο NBA πηγε και η κοπελίτσα . Οχι θα κατσεει στην Ελλάδα της Α2 .
κατα τα αλλα μπραβο στις ελληνικες ομάδες που αφησαν ν τον παρει η Σαραγόσα τον παικτη .
Υγ Πολλοι Ελληνες εχουν Αμερικνικα και Γερμνικά ΄διαβατήρια . Επισης πολλοι ξενοι εχουν ελληνικα διαβατηρια (πχ Μπαγιεβιτς)
θα μολύνουμε την γερμανία με ελλεηνίδες αυτή θα είναι η εκδίκησή μας
Μια χαρα κοριτσακι ηταν η κοπελίτσα .
Παρεμπιπτοντως, δεν εχει απλα "ελληνικο διαβατηριο", εχει πλεον ελληνικη υπηκοοτητα. Και ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα βεβαια.Μια χαρα κοριτσακι ηταν η κοπελίτσα . Συμφωνω ομως οτι θ μολυνουμε ολη την υφήλιο με την ελληνικη φιλοσοφία μας .
Στο άλλο θεμα : Ο Μπαγιεβιτς ειναι Σερβος με ελληνικό διαβατηριο . Τα μεσα τον αναφερουν ως Σερβοελληνα .
Παρεμπιπτοντως, δεν εχει απλα "ελληνικο διαβατηριο", εχει πλεον ελληνικη υπηκοοτητα. Και ελληνικη αστυνομικη ταυτοτητα βεβαια.
Τωρα το τι λενε τα μεσα, δικο τους θεμα.
Σαν την Ορθουλα Παπαδακου δηλαδη. Καναδοελληνιδα.οι σέρβοι έχουν ισχυρή εθνική συνείδηση και καλά κάνουν, ο τύπος τόσα χρόνια στην ελλάδα δεν έμαθε να μιλάει σωστά ελληνικά για σπάσιμο, οπότε ορθώς τον αποκαλούν σερβοέλληνα αφού έλληνας δεν θα αισθάνεται ούτε και ο ίδιος
Ειπαμε ελληνικη υπηκοοτητα εχει. Φυσικα δεν ειναι ελληνας ομως.άρα τι είναι; Έλληνας; Σέρβος; και τα δυο;
Μια χαρα απαντησεις υπαρχουν. Ο Γιαννης ειναι Νιγηριανος, ο Γκαλης Ελληνας και ο Μπαγεβιτς Σερβος.άρα δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτά τα θέματα...
ο γιάννης λοιπόν σωστά θεωρείται έλληνας από κάποιους και σωστά δεν θεωρείται έλληνας από κάποιους άλλους...
Και ο Νικος Αλιαγας τι ειναι τοτενες;Μια χαρα απαντησεις υπαρχουν. Ο Γιαννης ειναι Νιγηριανος, ο Γκαλης Ελληνας και ο Μπαγεβιτς Σερβος.