bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οποτε μπορεις να σβησεις και το λαμογιο αν εχεις αρχιδια
εμενα τυπε με διορισε το πτυχιο μου και οι εξετασεις που εδωσα, δεν εγλυψα κανεναν πολιτικο οπως συνηθιζαν δεκαετια 80
ρε φιλε μην τον κατηγορεις τον τζωνη...ο τυπος ειναι πασοκστης απο κουνια....κοιτα να δεις δεν θα σου πσταρω και την αποφαση του ασεπ , για να ικανοποιηθεις αν θες πιστεψε πως διοριστηκα 1985 επι ανδρεα , τοτε ουτε προνηπια δεν πηγαινα, τα εχω γραψει και αλλου ειμαι 7 χρονια καθηγητης... μονιμος τα τελευται 4, ξερεις να διοριζονται καθηγητες με βυσμα μετα την ιδρυση του ΑΣΕΠ??? ασε που και πριν με την επετηριδα παλι δεν επαιζε βυσμα σε αυτο τον κλαδο. ασχετε. πασοκση.
κοιτα να δεις δεν θα σου ποσταρω και την αποφαση του ασεπ , για να ικανοποιηθεις αν θες πιστεψε πως διοριστηκα 1985 επι ανδρεα , τοτε ουτε προνηπια δεν πηγαινα, τα εχω γραψει και αλλου ειμαι 7 χρονια καθηγητης... μονιμος τα τελευταια 4, ξερεις να διοριζονται καθηγητες με βυσμα μετα την ιδρυση του ΑΣΕΠ??? ασε που και πριν με την επετηριδα παλι δεν επαιζε βυσμα σε αυτο τον κλαδο. ασχετε. πασοκση.
τον ασεπ και τις πανελλαδικες τα εχω αναγνωρισει και σε αλλα θρεντ ειναι τα 2 καλα που εκανε το πασοκ,
για αυτο ακομη ψηφιζεις πασοκ, στοκε, κοιτα και τα εγκληματα που εκανε το κομμα σου, βγαλε τις παρωπιδες.μενω σε αυτο
οχι δεν υπηρχαν εδινες για καθε πανεπιστημιο χωριστα και το κυριοτερο ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, πραγμα που σημαινε οτι ο διορθωτης καθηγητης αν του ειχαν πει οτι εισαι συγγενης-φιλος σου εβαζε καλο βαθμο αν του ελεγαν οτι εισαι πχ αλλου κομματος σε πετσοκοβεΓιατι πριν το ΠΑΣΟΚ δεν υπηρχαν Πανελλαδικες?
Πώς εμπαινες στο πανεπιστημιο??
για αυτο ακομη ψηφιζεις πασοκ, στοκε, κοιτα και τα εγκληματα που εκανε το κομμα σου, βγαλε τις παρωπιδες.
αμα ειναι ανυπαρκτα κανε μια μηνυση τους δικαστες του τσοβολα και του τσοχατζοπουλου να τα κονομησειςναι αυτα για τα εγκληματα εχουν γινει και σηριαλ
99+1 σκανδαλα του πασοκ
καλο για ταινια του σπιλμπεργκ (ταινια φαντασιας) αλλα στην πραγματικη ζωη ανυπαρκτα
αν η μια σχολη ηταν στην πατρα και η αλλη στην θεσσαλονικη παιζει να μην προλαβαινες να πας να δωσεις αν ειχαν την ιδια μερα τις εξετασειςΔηλαδη, αν ενδιαφεροσουν για 2 σχολες του Πολυτεχνειου, εδινες μαθηματικα 2 διαφορετικων σχολων?
αμα ειναι ανυπαρκτα κανε μια μηνυση τους δικαστες του τσοβολα και του τσοχατζοπουλου να τα κονομησεις