Νέα

Γιάννης Αντετοκούμπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Apollo64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
η εθνικη συνειδηση εχει να κανει με το που πιστευεις οτι ανηκεις και ο αντετοκουμπο ξερει οτι δεν ανηκει σε ελληνικη οικογενεια και ηρθε για οικονομικους και οχι εθνικους λογους εδω

Φίλε μου σε λίγα χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει καθαρός Έλληνας από τη στιγμή που το 40% του πληθυσμού είναι Πακιστανοί, Ιρανοί κλπ κλπ όπως δεν θα υπάρχει καθαρός Γάλλος, Ιταλός κλπ. Οπότε αυτά που γράφεις περί εθνικής συνήδεισης κλπ ισχύουν όσο ελληνικά είναι τα τσολιαδάκια made in China που πουλάνε τα τουριστικά μαγαζιά στους τουρίστες....

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Φίλε μου σε λίγα χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει καθαρός Έλληνας από τη στιγμή που το 40% του πληθυσμού είναι Πακιστανοί, Ιρανοί κλπ κλπ όπως δεν θα υπάρχει καθαρός Γάλλος, Ιταλός κλπ. Οπότε αυτά που γράφεις περί εθνικής συνήδεισης κλπ ισχύουν όσο ελληνικά είναι τα τσολιαδάκια made in China που πουλάνε τα τουριστικά μαγαζιά στους τουρίστες....
μην εισαι τοσο σιγουρος και στην αγγλια και στην γαλλια που εχουν πολλες δεκαετιες ξενους οι μισοι και παραπανω δεν εχουν ναναμειχθει μαζι τους και ψηφιζουν και λεπεν. ομοιως επι τουρκοκρατιας και εδω ειχαμε μεγαλο ποσοστο τουρκων ή βουλγαρων εδω στον βορα αλλα δεν αναμειχθηκαμε λογω θρησκειας, λογω εθνικης συνειδησης κλπ, ενα ποσοστο αναμιγνυεται καποιοι παροτι ζουν σε πολυεθνικα κρατη για αιωνες κραταν την ξεχωριστη εθνικη και εν μερει φυλετικη τους ιδιαιτεροτητα. χαθηκαν οι τσεχοι, οι ουγγροι, οι σλοβακοι επειδη ζουσαν αιωνες στην ενιαια μεγαλη αυστρια????

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ποιος σου δινει το δικαιωμα για το τι νοιωθει ο αλλος
γιατι ρε φασιστα θα μου απαγορεψεις να λεω τι πιστευω οτι σκεφτεται και κανει ο καθενας? ελευθερια λογου μονο οταν σε συμφερει θα εχουμε? αη απο εκει. εχω ελευθερια να λεω την γνωμη μου για τα κινητρα που εκαναν τον αντετοκουμπο οτι επελεξε ελλαδα και πιστευω οτι τα κινητρα ηταν οικονομικα και κοινωνικα και οχι εθνικα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
μην εισαι τοσο σιγουρος και στην αγγλια και στην γαλλια που εχουν πολλες δεκαετιες ξενους οι μισοι και παραπανω δεν εχουν ναναμειχθει μαζι τους και ψηφιζουν και λεπεν. ομοιως επι τουρκοκρατιας και εδω ειχαμε μεγαλο ποσοστο τουρκων ή βουλγαρων εδω στον βορα αλλα δεν αναμειχθηκαμε λογω θρησκειας, λογω εθνικης συνειδησης κλπ, ενα ποσοστο αναμιγνυεται καποιοι παροτι ζουν σε πολυεθνικα κρατη για αιωνες καραταν την ξεχωριστη εθνικη και εν μερει φυλετικη τους ιδιαιτεροτητα? χαθηκαν οι τσεχοι, οι ουγγροι, οι σλοβακοι επειδη ζουσαν αιωνες στην ενιαια μεγαλη αυστρια????

Εγώ βλέπω ότι το 40% των Άγγλων και των Γάλλων είναι μαύροι με συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά....

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν νομιζω ημουν γαλλια, το 10 ειναι καθαροι μαυροι, 10 καθαροι αραβες, 10 μιγαδες και απο το υπολοιπο 70 οι 30 ψηφισαν εθνικο μετωπο λεπεν. μαλλον παρισι ησουν για πηγαινε και σε καμια λυων καμια μασσαλια να δεις το συνολικο πληθυσμο μετα απο 200 χρονια αποικιοκρατιας και 50 χρονια μεταναστευσης...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι ρε φασιστα θα μου απαγορεψεις να λεω τι πιστευω οτι σκεφτεται και κανει ο καθενας? ελευθερια λογου μονο οταν σε συμφερει θα εχουμε? αη απο εκει. εχω ελευθερια να λεω την γνωμη μου για τα κινητρα που εκαναν τον αντετοκουμπο οτι επελεξε ελλαδα και πιστευω οτι τα κινητρα ηταν οικονομικα και κοινωνικα και οχι εθνικα

ωπα ρε χρυσαβγουλο που θα με πεις και φασιστα

απο την στιγμη που δηλωνει ελληνας για μενα τελειωσε το θεμα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για σενα τζωνυ και ο ανδρεας δηλωνε ελληνας και εσυ το εχαψες!!! με μανα εβραια, γυναικα εβραια γιαχωβου και πατερα μισο μισο, μια χαρα εξυπηρετησε τα αμερικανικα χρωματα στα οποια ορκιστηκε ναυτης οταν εδω οι χρυσαυγιτες-χουντικοι καναν αντισταση εναντια στους ναζι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
για σενα τζωνυ και ο ανδρεας δηλωνε ελληνας και εσυ το εχαψες!!! με μανα εβραια, γυναικα εβραια γιαχωβου και πατερα μισο μισο, μια χαρα εξυπηρετησε τα αμερικανικα χρωματα στα οποια ορκιστηκε ναυτης οταν εδω οι χρυσαυγιτες-χουντικοι καναν αντισταση εναντια στους ναζι

ρε ασε τον αντρεα στην ησυχια του

δεν μπορειτε να τον φτασετε ...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εμεις ειμαστε μικροι τιμιοι, ο αδρεας ηταν μεγαλος απατεωνας και μεγαλος προδοτης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν ξερω να μας πει ο ιδιος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν κατηγορησα ερωτηση εκανα

αλλα δεν απανταει οποτε μπορω να υποθεσω οτι θελω

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εσενα ρε δημοσιε υπαλληλε ποιος σε διορισε;

λαμογιο
εμενα τυπε με διορισε το πτυχιο μου και οι εξετασεις που εδωσα, δεν εγλυψα κανεναν πολιτικο οπως συνηθιζαν δεκαετια 80

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom