Επισκέπτης
ρε τι τραβαμε..Εμ, αυτό λέω. Πώς μπορείς να έχεις γραμμένο αυτό που συμβολίζεται, το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ"; Εσύ το έχεις;
οχι ρε..
εχω το red or dead..
ρε τι τραβαμε..Εμ, αυτό λέω. Πώς μπορείς να έχεις γραμμένο αυτό που συμβολίζεται, το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ"; Εσύ το έχεις;
ρε τι τραβαμε..
οχι ρε..
εχω το red or dead..
παρε & της κορινθου..της κορινθου?
αυτο εχει καει εδω και χρονια
Εμ, αυτό λέω. Πώς μπορείς να έχεις γραμμένο αυτό που συμβολίζεται, το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ"; Εσύ το έχεις;
λοβοτομημενοι ειναι ρε..
ρε τι τραβαμε..
οχι ρε..
εχω το red or dead..
λοβοτομημενοι ειναι ρε..
δεν εξηγηται αλλιως..
με το στανιο να προσκυναμε το πατσαβουρι τους..
καλα..Κι εγώ το "Better DEAD than red"
ΥΓ: Εννοιά σου και με εσένα θα τα πούμε στις 29 Νοεμβρίου. Και σε τηγάνι και σε Σ.Ε.Φ.
πως δηλαδη λεμε το ιδιο, φιλε μου?
αν το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ" ηταν γραμενο σε μια σελιδα χαρτι, θα επρεπε να αισθανομαι κατι το ιδιαιτερο για οσες κολλες χαρτι υπαρχουν με το ιδιο πραγμα γραμμενο επανω τους?
παρε & της κορινθου..
τι να κανει στην κορινθο???
Έφτιαξε ο Παντέλος site ρε??
καλα..
περνα προς το παρον αυριο απο το λιμανι να σε μαθω για αλλη μια φορα μπανακι & χωνεψε τις 2 πουτσες που εχεις αρπαξει μεχρι τωρα σε αντρικο & γυναικειο βολεϋ..
Υ.Γ στον αγιο δημητριο αναψα κερι προχθες μονο που μπερδεψα τα στενα & επεσα πανω στο μπουρδελακι σας..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
& φασιστας & λαγος..
γαματα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
στον αντονιονι μην με παραδωσεις & ολα καλα..Σε παραδίδω στη χλεύη τoυ Λαού και το έλεος του 1personanongrata!!!
Η κοπέλα καταφανώς και σαφώς εννοούσε τη Σημαία ως σύμβολο του Έθνους. Εάν εσύ προσπαθείς να το υποβιβάσεις στο επίπεδο του υλικού τότε so be it. Αλλά είσαι εκτός. Δεν εννοούσε την ύλη, το πανί, τη σελίδα, you name it. Εννοούσε το Σύμβολο του Έθνους.
Εσύ;;;
ξέρεις που την έχω γραμμένη την σημαία έτσι???
ποιο έθνος ρε??????
το να αγαπάς την χώρα σου σε κάνει να μισείς τις υπόλοιπες
το να νιώθεις υπερήφανος για την χώρα σου σε κάνει να νιώθεις και ανώτερος απο τους άλλους λαούς
και προφανώς σε κάνει ρατσιστή
γυρισες απο το γυμναστηριο καυλωμενος στρακο???κοζαρες τα αλβανα με το 6αρι πακετο & γαργαλιεται το σουφρετο σου???και τι μας το λες?
Ξερεις που εχουμε γραμμενες κατι πατσαβουρες σαν και σενα?
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι ωραια διλληματα..
στην καραπουτσακλαρα μου γραφω το κωλοπανο σας..
συνεχισε..
γυρισες απο το γυμναστηριο καυλωμενος στρακο???κοζαρες τα αλβανα με το 6αρι πακετο & γαργαλιεται το σουφρετο σου???