Νέα

Για τους στρατόκαβλους του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εμ, αυτό λέω. Πώς μπορείς να έχεις γραμμένο αυτό που συμβολίζεται, το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ"; Εσύ το έχεις;

πως δηλαδη λεμε το ιδιο, φιλε μου?
αν το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ" ηταν γραμενο σε μια σελιδα χαρτι, θα επρεπε να αισθανομαι κατι το ιδιαιτερο για οσες κολλες χαρτι υπαρχουν με το ιδιο πραγμα γραμμενο επανω τους?

Επισκέπτης
Κι εγώ το "Better DEAD than red"

ΥΓ: Εννοιά σου και με εσένα θα τα πούμε στις 29 Νοεμβρίου. Και σε τηγάνι και σε Σ.Ε.Φ.  :pipa3:
καλα..
περνα προς το παρον αυριο απο το λιμανι να σε μαθω για αλλη μια φορα μπανακι & χωνεψε τις 2 πουτσες που εχεις αρπαξει μεχρι τωρα σε αντρικο & γυναικειο βολεϋ..
Υ.Γ στον αγιο δημητριο αναψα κερι προχθες μονο που μπερδεψα τα στενα & επεσα πανω στο μπουρδελακι σας..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
& φασιστας & λαγος..
γαματα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πως δηλαδη λεμε το ιδιο, φιλε μου?
αν το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ" ηταν γραμενο σε μια σελιδα χαρτι, θα επρεπε να αισθανομαι κατι το ιδιαιτερο για οσες κολλες χαρτι υπαρχουν με το ιδιο πραγμα γραμμενο επανω τους?

Η κοπέλα καταφανώς και σαφώς εννοούσε τη Σημαία ως σύμβολο του Έθνους. Εάν εσύ προσπαθείς να το υποβιβάσεις στο επίπεδο του υλικού τότε so be it. Αλλά είσαι εκτός. Δεν εννοούσε την ύλη, το πανί, τη σελίδα, you name it. Εννοούσε το Σύμβολο του Έθνους.
Εσύ;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλα..
περνα προς το παρον αυριο απο το λιμανι να σε μαθω για αλλη μια φορα μπανακι & χωνεψε τις 2 πουτσες που εχεις αρπαξει μεχρι τωρα σε αντρικο & γυναικειο βολεϋ..
Υ.Γ στον αγιο δημητριο αναψα κερι προχθες μονο που μπερδεψα τα στενα & επεσα πανω στο μπουρδελακι σας..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
& φασιστας & λαγος..
γαματα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Σε παραδίδω στη χλεύη τoυ Λαού και το έλεος του 1personanongrata!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η κοπέλα καταφανώς και σαφώς εννοούσε τη Σημαία ως σύμβολο του Έθνους. Εάν εσύ προσπαθείς να το υποβιβάσεις στο επίπεδο του υλικού τότε so be it. Αλλά είσαι εκτός. Δεν εννοούσε την ύλη, το πανί, τη σελίδα, you name it. Εννοούσε το Σύμβολο του Έθνους.
Εσύ;;;

τα μονα συμβολα του εθνους για τα οποια θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε ειναι ιδεατα..
αν συμφωνουσαμε οτι οτι το εθνος ειναι κατι το οποιο αξιζει να το παρουμε τοσο πολυ στα σοβαρα..

απο τη στιγμη που δυστηχως υπαρχουν συνορα αναμεσα στους λαους, η καθε χωρα δεν συμβολιζει τιποτα αλλο απο γεωγραφικο προσδιορισμο. το εθνος ειναι η ταυτοτητα των ατομων που ζουνε μεσα σε αυτο..
εγω ζω καπου στον κοσμο, σεβομαι οτι πιστευεις σε πραγματα οπως η σημαια αλλα την σημαια την γραφω στα παπαρια μου..

Επισκέπτης
ποιο έθνος ρε??????
:2funny: :2funny: :2funny:
το να αγαπάς την χώρα σου σε κάνει να μισείς τις υπόλοιπες
το να νιώθεις υπερήφανος για την χώρα σου σε κάνει να νιώθεις και ανώτερος απο τους άλλους λαούς
και προφανώς σε κάνει ρατσιστή

τοτε ρε βρωμοπουτανα να μην εχεις ιατρικη περιθαλψη ουτε εκπαιδευση αφου σου βρωμαει η χωρα αυτη και δεν την αγαπας.Αλλα σε πληρωνουμε καργιολα και βγαινεις και κακαριζεις και απο πανω

Επισκέπτης
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι ωραια διλληματα..
στην καραπουτσακλαρα μου γραφω το κωλοπανο σας..
συνεχισε..

Τοτε βρε παλιομαλακα τι μας σπας τα αρχιδια και κτυπιεσαι με την αλλη την κακογαμημενη πατσαβουρα? :birdman:

Επισκέπτης
γυρισες απο το γυμναστηριο καυλωμενος στρακο???κοζαρες τα αλβανα με το 6αρι πακετο & γαργαλιεται το σουφρετο σου???

Χαχαχαχα μουνοπανο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι κοζαρα το Αλβανο που εχει το 6αρι του Ψαλτη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Και το λυπηθηκα οπως εκανε πιεσεις με τους ροζ αλτηρες.
Την αλλη φορα να του αγορασω καμια μπριζολα λες μπας και βαλει κανα κιλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom