Νέα

Για τους στρατόκαβλους του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα

καταλαβα....επιχειρηματολογια...αλλα γοβα στιλετο.... :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ξέρω.... προστατεύει τα σύνορα... τα ποια????/
γιατί το να υπάρχουν σύνορα είναι το προφανές και το αυτονόητο?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μαζι σου .....
και ελευθερο σεξ επισης....σεξουαλικος διεθνισμος......

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..
τωρα που εσκασε η hellonora θα σας παρει εναν-εναν με το strapon της..

χαλαρά  :rockon: :rockon: :rockon:
πάντως οι απόψεις μερικών μου θυμίζουν κάτι τυπάκους που ανατριχιάζουν ακουγοντας τον εθνικό ύμνο, νιώθουν τιμή που χάνουν έναν χρόνο απο την ζωή τους για να παν στρατό, πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων (μην χέσω) και διαβάζουν φανατικά λιακόπουλο  :uglystupid:΄

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι ξέρω.... προστατεύει τα σύνορα... τα ποια????/
γιατί το να υπάρχουν σύνορα είναι το προφανές και το αυτονόητο?

τι εγινε ρε μαγκες...μπουκαραν οι "πυρηνες της φωτιας" στο φορουμ??? :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα

ποιοι ειναι οι αλλοι ??

Επισκέπτης
πάντως οι απόψεις μερικών μου θυμίζουν κάτι τυπάκους που ανατριχιάζουν ακουγοντας τον εθνικό ύμνο, νιώθουν τιμή που χάνουν έναν χρόνο απο την ζωή τους για να παν στρατό, πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων (μην χέσω) και διαβάζουν φανατικά λιακόπουλο  :uglystupid:΄
ξεφτιλισε τους..
τελειωμενα χρυσαυγουλα πουστρακια ειναι..

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16

ναι ρε ανατριχιαζουμε με τον εθνικο υμνο..ζωαδι.η ντροπη που ειναι?εισαι πολυ προκλητικη απο το πρωτο ποστ.κατι τυποι σαν εσενα μας τα πρηζουν ολη μερα

Επισκέπτης

Κατι μεσο δεν μπορει να υπαρχει μωρη ξεφτυλισμενη παλιοπουτανα σαβουρα?
Καποιος που απλα να αγαπαει την χωρα του και το εθνος του και να μην γουσταρει να ειναι σαν Καμπουλ η χωρα του?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Λυπαμαι τον μαλακα τον σαβουρογαμη που θα σε παντρευτει
:birdman:

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποιοι ειναι οι αλλοι ??
χμμμ αμερική που είναι πίτσι-πίτσι με την τουρκία ίσως?????????? ε?????
όλα για τα λεφτά είναι ρεεεεε. και μας εκμεταλλεύονται
η γαλλία τις προάλλες μας πουλούσε συμμαχία και είχε προφίλ εναντια των τούρκων για να μας πουλήσει τις φρεγάτες τις
εμ βέβαια για να τους δίνουμε το 15% του ΑΕΠ μας στους αμερικάνους για τα όπλα τους!!!!
την ώρα που είμαστε η 5η χώρα στον κόσμο σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς είμαστε η 71η σε χρηματοδότηση για παιδεία + έρευνα
για να μην μιλήσω για δημόσια υγεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom