gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε μπερδεψαν οι γοβες ε;Αλέκα εσύ?
σε μπερδεψαν οι γοβες ε;Αλέκα εσύ?
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..εισαι πηγαινε ποσταρε καμια φωτο ακομα..σημερα μονο 200000 ανεβασες
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα
ναι ξέρω.... προστατεύει τα σύνορα... τα ποια????/
γιατί το να υπάρχουν σύνορα είναι το προφανές και το αυτονόητο?
δεν γαμαω πουστρακια λεμε..
τωρα που εσκασε η hellonora θα σας παρει εναν-εναν με το strapon της..
σαλτα γαμησου ρε γεροπουστα. γερομπινε,μαλαξα.δεν γαμαω πουστρακια λεμε..
καταλαβα....επιχειρηματολογια...αλλα γοβα στιλετο....
προς το παρον γαμαω απο τον κωλο την ψωλα που σε γλυστρησε & μαλιστα που & που σκουπιζω το καυλι μου απο το σκατο της με την ελληνικη σημαια..σαλτα γαμησου ρε γεροπουστα. γερομπινε,μαλαξα.
τι θρεντ ξεθαψα ο πουστης....30 απαντησεις μανι μανι
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα
ξεφτιλισε τους..χαλαρά
πάντως οι απόψεις μερικών μου θυμίζουν κάτι τυπάκους που ανατριχιάζουν ακουγοντας τον εθνικό ύμνο, νιώθουν τιμή που χάνουν έναν χρόνο απο την ζωή τους για να παν στρατό, πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων (μην χέσω) και διαβάζουν φανατικά λιακόπουλο ΄
ειμαστε μεγαλοι πουστηδες κι οι δυο.....γιαυτο δεν μας θελουν εδω....τι θρεντ ξεθαψα ο πουστης....30 απαντησεις μανι μανι
χαλαρά
πάντως οι απόψεις μερικών μου θυμίζουν κάτι τυπάκους που ανατριχιάζουν ακουγοντας τον εθνικό ύμνο, νιώθουν τιμή που χάνουν έναν χρόνο απο την ζωή τους για να παν στρατό, πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων (μην χέσω) και διαβάζουν φανατικά λιακόπουλο ΄
αυτοι που την εχουν πιο μεγαλη....ποιοι ειναι οι αλλοι ??
χαλαρά
χμμμ αμερική που είναι πίτσι-πίτσι με την τουρκία ίσως?????????? ε?????ποιοι ειναι οι αλλοι ??