Νέα

Για τους στρατόκαβλους του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων

Για να θυμηθούμε- όσοι νοστάλγησαν- λίγο στρατό

Οι τύποι έχουν καταλάβει το Φρουραρχείο Αθηνών στον Στ.Λαρίσης
Τους είχε παραχωρηθεί απο τον Δήμο Αθηναίων επι Αβραμόπουλο και η Ντόρα τους έκανε έξωση

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατάργηση-αφοπλισμός του στρατού τώρα
καμμία ανοχή
καμμία χρηματοδοτηση σε νέα όπλα, σε νέα αεροπλάνα και φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού
μας έχουν σπάσει τ αρχίδια όλοι οι στρατόκαβλοι-εθνικιστές-χρυσαυγίτες-φερεφωνα του καρατζαφέρη και του γεωργιαδη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καμμία ανοχή
καμμία χρηματοδοτηση σε νέα όπλα, σε νέα αεροπλάνα και φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού
μας έχουν σπάσει τ αρχίδια όλοι οι στρατόκαβλοι-εθνικιστές-χρυσαυγίτες-φερεφωνα του καρατζαφέρη και του γεωργιαδη
ηθελα να σε εχω λοχαγινα......μαναρι μου με τα ωραια γοβακια-ποδαρακια... :kissass: :lheel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλακα εχεις..τα τσογλανια που τα καινε ολη μερα μας τα πρηζουν..απο χρυσαυγιτη δεν ακουω τιποτα δεν ασχολουμαστε ολη μερα μαζι τους

καμμία ανοχή

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
καμμία ανοχή
εσυ το πας αλλου τωρα.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καμμία ανοχή

τραβα πες τα και στη τουρκια αυτα .... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Εγω λεω να σε στειλουμε και μπροστα να εξαντλεις τα τουρκικα στατευματα στα τσιμπουκια για την αμυνα της χωρας.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καμμία ανοχή

εκτος κι αν σαρεση το ...οθωμανικο...

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
μας εχουν ταραξει στη μαλακια..πεταει μια παπαρια ο καθενας και νομιζει οτι ειναι σοφος..αφοπλισμος λεει..ναι οι θεσμοι και οι συμμαχιες μας παρεχουν 100% προστασια απο ολα τα κορακια γυρω μας.τι να τον κανουμε τον στρατο?????

και που εχεις το δικαιωμα να λες τις παπαριες σου στους Ελληνες που εδωσαν τη ζωη σου για σενα το χρωστας..αλλιως θα σε λεγανε φατιμε και αν ημουν ο αντρας και εβλεπα οτι μπαινεις στο μπου θα σε μαστιγωνα για ενα μηνα και μετα θα σε λιθοβολουσα

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλακα εχεις..τα τσογλανια που τα καινε ολη μερα μας τα πρηζουν..απο χρυσαυγιτη δεν ακουω τιποτα δεν ασχολουμαστε ολη μερα μαζι τους

κόψε τον πρετεντέρη.. σε χαλάει..
εγώ ξέρω και κάτι άλλα τσογλάνια που κάποιοι τα ψηφίζουν, σας γαμάνε και λέτε κι ευχαριστώ!

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αυτό με την τουρκία είναι καθρή ψευδαίσθηση για τονώνεται το εθνικό φρόνημα των ελληνων στρατόκαβλων!!!!
ένα πόλεμος ελλάδας τουρκίας προφανώς δεν είναι εφικτός...
και να είναι, κανένα ρόλο δεν θα παίξει ο δικος μας εξοπλισμός αλλά ο εξοπλισμός των συμμάχων!!
αγοράζουμε αεροπλάνα και φρεγάτες όταν άλλοι πατώντας ένα κουμπί μπορούν να ανατινάξουν όλην την χώρα
δεν εχεις ιδεα τι ειναι και γιατι υπαρχει στρατος.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καμμία ανοχή
παρε φορα και μπες με το κωλο στην τουρκια τοτε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κόψε τον πρετεντέρη.. σε χαλάει..
εγώ ξέρω και κάτι άλλα τσογλάνια που κάποιοι τα ψηφίζουν, σας γαμάνε και λέτε κι ευχαριστώ!
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
πες & αλλα στα πουστρακια..

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ναι ξέρω.... προστατεύει τα σύνορα... τα ποια????/
γιατί το να υπάρχουν σύνορα είναι το προφανές και το αυτονόητο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τραβα πες στο παραδιπλα αυτο για τα συνορα να πεσει γελιο..το μαστιγιο ρεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom