Νέα

Για τις γυναίκες του σαιτ (μεταμφιεσμένοι άντρες) αλλά και οχι μόνο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο πιο αντιπαθητικος - αγαμητος - κομπλεξικος τυπος στο σαιτ κατα την γνωμη σας???

• Boldemort

Ψήφοι: 12 37,5%
  • fffanatic

Ψήφοι: 6 18,8%
  • xektor_lopez

Ψήφοι: 6 18,8%
  • osooso

Ψήφοι: 8 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μα και εσενα μαλακα σε θεωρουν ρε βλακα.

Απλα δε στο λενε.
γιατι βριζεις ρε ανθρωπε,επειδη δεν γουσταρω να γαμαω κωλο;ημαρτον ρε τυπε.δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο ενα μουνι.αυτο ειναι που κανει την διαφορα απο εναν αντρα.
πολυ πατριωτικα το πηρες ρε τυπε,δεν εχω προβλημα με τους γκευ και τους κρυφους,ολοι ανθρωποι ειμαστε,και εχουμε διαφορετικα γουστα.

Επισκέπτης
Όπως και να'χει όποιος θέλει να πάει με τραβέλι είναι διακιωμά του,και όποιος τον κράξει είναι μαλάκας και κολημένος....ΤΕΛΟΣ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ας τον.....είναι 100 φορές καλύτερους από κάτι άλλους που το νικ τους αρχίζει από μ και τελειώνει σε 21....
Ενας πουστικος κλωνος ειναι που φοβατε να μπει με το κανονικο του νικ να ψαρεψει καμια ψωλη για την κωλοτρυπιδα του..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
γιατι βριζεις ρε ανθρωπε,επειδη δεν γουσταρω να γαμαω κωλο;ημαρτον ρε τυπε.δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο ενα μουνι.αυτο ειναι που κανει την διαφορα απο εναν αντρα.
πολυ πατριωτικα το πηρες ρε τυπε,δεν εχω προβλημα με τους γκευ και τους κρυφους,ολοι ανθρωποι ειμαστε,και εχουμε διαφορετικα γουστα.

δε στην ειπε για αυτο ...  αλλα για το κρυφοπουστης και μικροψωλης ...

τεςπαααα

ελαααα τελοοος πολυ αρπαχτηκατε και σημερα .....
ειρηνηηη φιλοιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυ  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :happy:

Επισκέπτης
οχι ρε αβραμη μην μου την λες ετσι ρε,μην πετας τετοια υπονοουμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε σου είπα μην ξανασχοληθείς με μένα....από δω και μπρος δεν υπάρχεις για μένα,και δεν υπάρχω για σένα....δε με ξέρεις,δε σε ξέρω......αν θες να τα πάμε καλά.....αλλιώς συνέχισε να δείχνεις πόσο κότα είσαι στην πραγματικότητα....

Επισκέπτης

τεςπαααα

ειρηνηηη φιλοιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυ  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :happy:

Και θα συνεχίσουμε να αρπαζόμαστε αν δε μπει ένα τέλος με τον κολιτσίδα-ενοχλητικό-είρων-κότα,κτλ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

τεςπαααα

ενταξει αυτο ειναι η δικη μου αποψη,δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη,ο καθενας μπορει να εχει την δικη του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε σου είπα μην ξανασχοληθείς με μένα....από δω και μπρος δεν υπάρχεις για μένα,και δεν υπάρχω για σένα....δε με ξέρεις,δε σε ξέρω......αν θες να τα πάμε καλά.....αλλιώς συνέχισε να δείχνεις πόσο κότα είσαι στην πραγματικότητα....
να φυγεις να πας αλλου,αν δε γουσταρεις  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γιατί να φύγω εγώ και όχι εσύ;;;; Αλλά άμα θες να μείνουμε και οι 2 μας,τότε δεν ξανασχολείτε ο ένας με τον άλλον...και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..... ;)
ε δεν γινεται να μην σου την πω,οταν λες ολο μαλακιες.εκτος και αν ωριμασεις,και γινεις ανθρωπος.τοτε ολα καλα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε τυπε να το συζητησουμε λιγο σοβαρα;εγω τι αντιθετο ειπα απο αυτο που λες;πολλοι απο αυτους δεν θα εκαναν σχεση με αντρα,λογω της κατακραυγης της κοινωνιας,και αναγκαζονται να καταφευγουν σε τραβελια για να βγαζουν τα αποθημενα τους.να τους τον δινουν και να τον παιρνουν σε πολλες περιπτωσεις.μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν αντρες που γουσταρουν πιο πολλυ να πηγαινουν με τραβελια παρα με γυναικες.αυτοι δεν ειναι κρυφοι για σενα;

βρε μαλακα 15χρονε καραγκιοζη.

Τι σχεση εχει ενας αντρας με ενα τραβελι?

Εισαι ηλιθιος ρε? Σε καποιον που αρεσουν τα τραβελια δεν σημαινει οτι θα αρεσουν οι αντρες. Και το αντιθετο.

Τι μαλακας εισαι ρε. Εκανες την χειροτερη συλλογιστικη αναγωγη στην ιστορια του σιτε.

Παω στοιχημα οτι αν σε ρωτησω ποσο κανει 1+1 θα μου απαντησεις Θεσσαλονικη.

Δεν ειναι κρυφος καποιος που πηγαινει με τραβελια. Κρυφος ειναι αυτος που εχει ΣΧΕΣΗ με αντρα και το κρυβει. Αυτος ειναι κρυφος, το λεει και η λεξη.

Ζησε λιγο ρε εξω απο την οθονη, δες κατι αλλο εκτος απο μπαλα για να καταλαβεις τα βασικα.

Και παιξε μια μαλακια και ριξε μια γερη ροχαλα στον καθρεφτη.

Επισκέπτης
ε δεν γινεται να μην σου την πω,οταν λες ολο μαλακιες.εκτος και αν ωριμασεις,και γινεις ανθρωπος.τοτε ολα καλα.

Αν δε με γουστάρεις μη με διαβάζεις....μπορείς να το κάνεις;;;

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΡΕ........ΜΠΟΡΕΙΣ.... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μάστερ επειδή εγώ δε παίζω,και δε κρύβομαι πίσω από το κωλοδάχτυλο μου σαν μερικούς,σου λέω ΑΝΟΙΚΤΑ ότι σε περιμένω 11μιση το πρωί την τρίτη στο Περιστέρι,στον Αγ.Αντώνιο έξω από το μετρό.......και όποιος άλλος θέλει να παρακολουθήσει το ματς,δεν υπάρχει πρόβλημα είναι ελεύθερος να έρθει..... ;)

Εγώ θα 'ρθω πάντως να το δω, όχι τίποτ' άλλο αλλά έχω διαρκείας  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
απαλαξου απο τα στερεοτυπα  :-
ομοφυλοφυλος δεν ειναι αυτος που γουσταρει να του πειραζουν το κωλαρακι ... αλλα αυτος που θελει ατομα του ιδιου φυλου ...
μη τα μπερδευεις  :-

και εννοειται οτι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους (τ λεω για να μη πει κανεις καμια μαλακια  :grin:)

Παραωρίμασες εσύ  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
βρε μαλακα 15χρονε καραγκιοζη.

Τι σχεση εχει ενας αντρας με ενα τραβελι?

Εισαι ηλιθιος ρε? Σε καποιον που αρεσουν τα τραβελια δεν σημαινει οτι θα αρεσουν οι αντρες. Και το αντιθετο.

Τι μαλακας εισαι ρε. Εκανες την χειροτερη συλλογιστικη αναγωγη στην ιστορια του σιτε.

Παω στοιχημα οτι αν σε ρωτησω ποσο κανει 1+1 θα μου απαντησεις Θεσσαλονικη.

Δεν ειναι κρυφος καποιος που πηγαινει με τραβελια. Κρυφος ειναι αυτος που εχει ΣΧΕΣΗ με αντρα και το κρυβει. Αυτος ειναι κρυφος, το λεει και η λεξη.

Ζησε λιγο ρε εξω απο την οθονη, δες κατι αλλο εκτος απο μπαλα για να καταλαβεις τα βασικα.

Και παιξε μια μαλακια και ριξε μια γερη ροχαλα στον καθρεφτη.
αν οσα λες σε παρηγορουν,και εγω μαζι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom