Νέα

Για τις γυναίκες του σαιτ (μεταμφιεσμένοι άντρες) αλλά και οχι μόνο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο πιο αντιπαθητικος - αγαμητος - κομπλεξικος τυπος στο σαιτ κατα την γνωμη σας???

• Boldemort

Ψήφοι: 12 37,5%
  • fffanatic

Ψήφοι: 6 18,8%
  • xektor_lopez

Ψήφοι: 6 18,8%
  • osooso

Ψήφοι: 8 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
κομπλεξ να μην γουσταρεις κωλο....οκ  :S

Οχι. Βλακα.

Κομπλεξ να το θεωρεις οτι ειναι κρυφοπουστας και μικροψωλης αυτος που γουσταρει κωλο.

Μαθε να διαβαζεις.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε τυπε μην με απογοητευεις.μουνακι και μονο μουνακι.ο κωλος ειναι για τους κρυφοπουστηδες η τους μικροψωλιδες.

τοτε το 97% τν ανδρων ειναι κρυφοπουστηδες ή μικροψωλιδες  :2funny:...

δεν ισχυει μαι λαβ  :boobies:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο Μάστερ είναι ότι χειρότερο...ανήκει στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και στην ΜΑΖΑ.... ;)
αν ειναι να ειμαι οπως εσυ αβραμη,να με βριζει οποιος με ξερει,και να με θεωρει βασιλια της μαλακιας,καλυτερα μαζα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Από δω με΄σα όχι πάντως.....είπαμε.....λιοντάρια που στην πραγματικότητα είστε γατούλες είστε..... ;)
ΚΙΘΑΡΟΥΛΗ εγω γουσταρω να με προκαλεσεις και να ερθεις κεφαλονια για να παιξουμε ξυλο...σκεψου το..εγω ειμαι μεσα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

εισαι σιγουρη;ξερεις ποσοι οικογενειαρχες βγαινουν τα βραδια και την βρισκουν με τραβελια;δεν ειναι το 97% ειναι μικροτερο το ποσοστο που την βρισκει με τον κωλο.

Επισκέπτης

Εγώ μικροψώλης είμαι,ποτέ δε το έκρυψα.....αλλά κώλο δεν γουστάρω

αν ειναι να ειμαι οπως εσυ αβραμη,να με βριζει οποιος με ξερει,και να με θεωρει βασιλια της μαλακιας,καλυτερα μαζα.

Είσαι εντελωώς άχρηστος.....αλλά η πρόσκληση μου ισχύει,και θα σου σκίσω τα βάρδουλα έτσι και σε συναντήσω,να ξέρεις....... ;)

Άντε πήγαινε σε κανένα γήπεδο τώρα.....άντε γαμώ τ κέρατό σου,καρκινιάρη πανηλίθιε.......ουστ από δω..... :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ΚΙΘΑΡΟΥΛΗ εγω γουσταρω να με προκαλεσεις και να ερθεις κεφαλονια για να παιξουμε ξυλο...σκεψου το..εγω ειμαι μεσα..
ναι αλλα θα ερθει με τους γονεις του,δεν θα τον αφησουν μονο του.και να τους κανεις και τα εισητηρια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
εισαι σιγουρη;ξερεις ποσοι οικογενειαρχες βγαινουν τα βραδια και την βρισκουν με τραβελια;δεν ειναι το 97% ειναι μικροτερο το ποσοστο που την βρισκει με τον κωλο.

Που κολλανε τα τραβελια ρε μαλακα?

Ποσο χρονων εισαι ρε? 18-19?

Ξυπνα ρε βλακα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:think: :think: :think:
τι σχεση εχει αυτο ... ?

και εκτος αυτου ... αυτο δεν τους κανει ομοφυλοφυλους  :sunglasses:

Επισκέπτης

Αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί σου...δε λέω όχι...

ναι αλλα θα ερθει με τους γονεις του,δεν θα τον αφησουν μονο του.και να τους κανεις και τα εισητηρια.

Συνέχισε εσύ......αλίμονό σου έτσι και πέσεις στα χέρια μου μαλακομπούκομα..... ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θα τον περιμενω εγω στο καραβι να τον παραλαβω....εισητηρια να βγαλει μονος του αυτος καυλωνει για συναντησεις και κλωτσιδι...και θα κεραση και ενα τραπεζη για την χαρη που θα του κανω...

Επισκέπτης
Αμ έλα όμω που δεν είμαι του κεράσματος...εδώ ατύχησες....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θα τον περιμενω εγω στο καραβι να τον παραλαβω....εισητηρια να βγαλει μονος του αυτος καυλωνει για συναντησεις και κλωτσιδι...και θα κεραση και ενα τραπεζη για την χαρη που θα του κανω...
να τελειωσει το σχολειο πρωτα....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κρυφους,λεμεεεεεεεε.

απαλαξου απο τα στερεοτυπα  :-
ομοφυλοφυλος δεν ειναι αυτος που γουσταρει να του πειραζουν το κωλαρακι ... αλλα αυτος που θελει ατομα του ιδιου φυλου ...
μη τα μπερδευεις  :-

και εννοειται οτι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους (τ λεω για να μη πει κανεις καμια μαλακια  :grin:)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Hρεμια παιδεs...Αφηστε τα μιση.....
Τι πιο ωραιο απο αυτο????