Νέα

Για μια χούφτα ψωλόευρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
μπα...οι αποψεις και ο τροπος σκεψεις μου κανουν πολυ προς γυναικειο.. και μαλιστα φεμινιστριας.....
Φιλε με την ωραια γατουλα που εχεις,αν σου πω δηλαδη οτι ειμαι γυναικα υπαρχει η περιπτωση να αρχιζεις να τον παιξεις κιολας?
Μαρεσει που εβγαλες συμπερασμα για τις αποψεις και τον τροπο σκεψης μου σε 3-4 ποστ.
Α ρε λαδακια μηπως θελεις αλλαγμα στο μοτερ?
:grin:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Η μηδενισμα στο κοντερ? η κατεβασμα σασι? Εγω προσωπικα ενα ο Gamao ειναι γκομενα θα απογοητευτω τα μαλλα... Φανταζομαι πως θα ειναι καπως σαν την φωτο στο avatar... Παντως ειτε |Going Dutch η Going Greek με τις γκομενες μας ειναι θεμα αποφασης. Οταν πληρωνεις απαιτεις... εκτος εαν εισαι καληνυχτακιας οποτε αλλαζει. Αλλωστε η σωστη γκομενα θελει βοηθεια τα καλα εσωρουχα οι ζαρτιερες τα καλλυντικα και η χαλαουα κοστιζουν... και για μας τα κανει οποτε ειναι θεμα ανελαστικης δαπανης

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ε, γερικο ειναι το μοτερ ισως να αργει λιγο. καιει και λιγα λαδακια. αλλά και να ησουν δεν προκειτε να μου το ελεγες οχι πως κανει διαφορα. αλλά πολυ φεμινιστικες οι αποψεις σου και μαλιστα σκλυροπυρινικες... οσο για το σχολιο με το "πεξιμο" αρχισε εσυ πρωτος για απο το τοσο μαμισι που ριχνεις θα εχεις κουραστει....
Εδω λαδακια θα δεις τι κουραση που εχω και θα δεις αν ειμαι φεμινιστρια η οχι.
Μιαου!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ρε...μη μαλώνετε...ο Gamaomanoules δεν είναι γκόμενα δυστηχώς...η μπορεί να'ναι.. να της γύρισε το μάτι και άρχισε να γαμάει πουτάνες!!!

Τώρα αν αξίζει για μια χούφτα ψωλόευρα το όλο θέμα, μόνο οι ίδιοι μπορούμε να το κρίνουμε...ότι γουστάρει ο καθένας...Προσωπικά, πιστεύω οτι αξίζει... το θέμα είναι όμως ότι δεν έχω τα ψωλόευρα και έχω μείνει μόνο με τη χούφτα! :jerking: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το  νιμου θελει και λεφτα...!!τωρα πουτανιτσα θα ειναι στο επαγκελμα..!!η στην ψυχη..!!παντως θελει λεφτα..!!
μια ΚΥΡΙΑ ομως δεν καταδεχεται παντα να την πληρωνεις...!!! εγω προσωπικα δεν εχω αισθανθει καθολου ασχημα που μια φορα με κερασε η κοπελια μου..!!(μια φορα ομως οχι να το ξεφτυλισουμε..!!)
οπως δεν εχω αισθανθει ασχημα που ειχα γκομενα με αμαξι και οδηγουσε αυτη και γω ημουνα συνοδηγος..!! καπου την ειδα κιολας και μ αρεσε χαχαχα....!!
ολα εινα σχετικα..!!
τωρα αν αξιζει να τα τρως τα λεφτα σου στις πουτανες...!! αυτο ειναι προσωπικο του καθενος...!!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Gangsta δεν εργαζεσαι?Δε το λεω με ειρωνικο υφος.Αλλα οπως το διαβασα μου κανε καπως.
Ενταξει ολοι εχουμε αφραγκιες αλλα ενα 15ευρω μεταξουργειο το εξασφαλιζουμε!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Όχι.. σπουδάζω...περίπου...

Ψάχνω καμιά δουλειά για χαρτζιλήκι όμως γιατί δεν παλεύεται...

Εντάξει για κάνα δυο φορές το μήνα τα'χω...αλλά δε φτάνουν....ο πίτσι με καταλαβαίνει!χεχε

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ΟΚ dude.
Απαλευτη φαση οντως το να μη μπορεις να ριξεις οταν το γουσταρεις.
Ναναι καλα το ιντερνετ παντως που βοηθαει τις απαλευτες αυτες στιγμες.
Τσιμπα το!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
απαλευτη δεν λες τιποτααα..!! να θες να πηδηξεις και να σκεφταισαι οτι θα ξεμεινεις απο money!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ʼσε Θάνο...να ναι καλά ο Gamaomanoules για την πολύτιμη βοήθεια του...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για κατσε να δω και γω τι παιζει..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε γαμαωμανουλες αυτο ειναι στα βουλγαρικα ρωσικα τι σκατα ειναι???
δεν καταλαβαινω τιποταα..!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
εγω δεν ασχοληθηκα πολυ...βγαζεις ακρη σαυτα τα σιτες....?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μπραβο ρε φιλε να σαι καλαααα οκ καταλαβα κουτσα στραβα...!!!!ποπο και ειναι και σε rapidshare και εχω και premium acount και τα καταβαζω ολα μαζι με 4 μεγαμπιτια...!!!! αρχοντας...!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πάτα κάτω από κάθε εικόνα το 'Продолжение >> ' και θα σου βγάλει link του rapidshare για την αντίστοιχη ταινία...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε μαγκες οι ταινιες απο rapidshare για να τις δεις πρεπει να κατεβασεις ολα τα parts?αν ειναι ετσι γαμησε τα.....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ολα αλλα αν δεν την παλευεις ενα ενα βαλε dc++ και αστο να κατεβαζει ολη μερα.
Το site πρεπει ναναι ρωσικο απλα κατω απο καθε φωτο πατας το μπλε συνδεσμο και σε παει στα λινκ της ταινιας.
Προσοχη να σημειωνετε αν υπαρχουν τα pass.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα και το dc++ - bearshare φευγεις τ αφηνεις να κατεβαζουνε ολη μερα αλλα δεν ξερεις τι καταβαζεις...!! παρολο που πολλες φορες εκανα ακριβης search κατεβαζα αλα νταλον..!!ενω στο rapidshare εχει και καμια φοτο καπου καπου...!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
να ξερα λεει τι ειναι κατο dc++ τι καλα που θα ταν...χεχεχεχε
χεστο...