Νέα

Για μια χούφτα ψωλόευρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ʼλλη μια μπουρδελοεργάσιμη ημέρα τελείωσε. Ηθελα επ ευκαιρίας να σας ρωτήσω αν σας ενοχλεί υποσυνείδητα που δίνετε ένα μεροκάματο  (50)σε μια πουτάνα  ή όχι.Εμένα με ενοχλεί στην αρχή αλλά μετά το ξεχνάω επειδή έχω να ταίσω και ένα τέρας αχόρταγο. Εσείς πώς νιώθετε? ξέρω βέβαια οτι τίποτε δεν είναι τσάμπα στην ζωή.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Φιλε μια γκομενα κοστιζει πολυ περισοτερο απο μια πουτανα...
Το θεμα ειναι τι θες εσυ...
Αν θες συναισθηματα και συντροφικοτητα τα χαλας για τη γκομενα τα λεφτα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε μια γκομενα κοστιζει πολυ περισοτερο απο μια πουτανα...
Φιλε δεν ξερω με τι γκομενες εχεις μαθει εσυ αλλα σου λεω απο πρωτο χερι οτι οι γκομενες που βαζουν κοστολογιο στη σχεση ειναι αυτες που ψαχνουν για μαλακες.
Η λογικη του να μετραμε το τι δινουμε και περνουμε στη σχεση μας καταντα μιζερους.
Προσωπικα ΟΛΕΣ μου οι σχεσεις βασιζονται δια του 2 παντα.
Αλλο το μπουρδελο για εκτονωση και αλλο η σχεση που σε καλυπτει και στον ψυχισμο.
Δε συγκρινονται με κοστολογιο αυτα.
Τωρα αν εισαι σαν το κουασιμοοδο και δε σου καθεται καμια παω πασο ο καθενας οπως μπορει.
Κακα τα ψεματα ομως ειναι μαλακια να τα σκας συνεχεια σε πουτανες και να μη τη βγαζεις με αληθινη γκομενα.
Κανεναν δεν ανεβαζει σε μια κουβεντα το να λεει παω καθε μερα στα μπουρδελα μεταξυ ανδρων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
boldelman σε παρακαλώ πολύ βάζεις μια φωτογραφία σου? Αν είναι δυνατόν αποκαλυπτική. Ή φωτογραφήσου με τον Duracell. Καλά δεν τον καταλαβαίνεις ότι γράφεις γυναικεία? Βάλε κανένα συνάδελφο να εκφράζει το ανήσυχο πνεύμα σου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αν εννοεις οτι ολες σου οι σχεσεις βασιζονται παντα δια του 2 και αναφερεσαι στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τοτε κατ εμε εισαι λαθος..Εγω την γκομενα την κυκλοφορω.Ουτε μαζι κυκλοφωρουμε ουτε με κυκλοφορει..Ενοειτε πως δεν ειμαι του αλλου ακρου να ειμαι ο μαλακας της και την αφηνω να πληρωνει καποιες φορες για να μην αισθανεται ασχημα.Απ την πλευρα της οικονομικα μου ξυγιεται συνεχεια δωρα για να καλυψει αυτη την διαφορα του 2 που λες και καλα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες και εγώ και άλλοι εδώ είμαστε διαθέσιμοι. Pending to be accurate. Finalize μετά τη foto.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
τι να τα κανουμε ρε τα δωρα?
ΠΙΠΕΣ θελουμε...... :2funny: :2funny: :grin: ;)
λες ρε σαβαλα να μου κανει δωρα ανεφ πιπας?>
βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και εξπερ στην πιπα αλλα τι να κανουμε..τα βολευουμε κι ετσι...μπουχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
boldelman σε παρακαλώ πολύ βάζεις μια φωτογραφία σου? Αν είναι δυνατόν αποκαλυπτική. Ή φωτογραφήσου με τον Duracell. Καλά δεν τον καταλαβαίνεις ότι γράφεις γυναικεία? Βάλε κανένα συνάδελφο να εκφράζει το ανήσυχο πνεύμα σου
χαχαχαχαχαχαχα οχι ρε συ απλα ο bordelman ειναι λιγο αβγαλτος στα θεματα μας το παλικαρι,το χει δηλωσει κι ο ιδος μην τον αποπερνεις..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
αν εννοεις οτι ολες σου οι σχεσεις βασιζονται παντα δια του 2 και αναφερεσαι στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τοτε κατ εμε εισαι λαθος..
Δεν εννοω κατα λεξη αυτο που λες.Εννοω αμοιβαια επικοινωνια και κατανοηση απο κει και περα ολα λυνονται.
Αλιμονο να βγαλεις και κομπιουτερακι κιολας να πληρωσεις τα μισα του λογαριασμου στο τραπεζι! :headbang:
Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι μιζερια το να λες οτι μου στοιχιζει η γκομενα οποτε καλυτερα με πουτανα.Ελεος.
Κατι τετοιες φαλοκρατικες ατακες βλεπω εγω ο ρατσιστης και μου ερχεται να κανω  :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Φιλε δεν ξερω με τι γκομενες εχεις μαθει εσυ αλλα σου λεω απο πρωτο χερι οτι οι γκομενες που βαζουν κοστολογιο στη σχεση ειναι αυτες που ψαχνουν για μαλακες.
Η λογικη του να μετραμε το τι δινουμε και περνουμε στη σχεση μας καταντα μιζερους.
Προσωπικα ΟΛΕΣ μου οι σχεσεις βασιζονται δια του 2 παντα.
Αλλο το μπουρδελο για εκτονωση και αλλο η σχεση που σε καλυπτει και στον ψυχισμο.
Δε συγκρινονται με κοστολογιο αυτα.
Τωρα αν εισαι σαν το κουασιμοοδο και δε σου καθεται καμια παω πασο ο καθενας οπως μπορει.
Κακα τα ψεματα ομως ειναι μαλακια να τα σκας συνεχεια σε πουτανες και να μη τη βγαζεις με αληθινη γκομενα.
Κανεναν δεν ανεβαζει σε μια κουβεντα το να λεει παω καθε μερα στα μπουρδελα μεταξυ ανδρων.

Αλλο γκομενα αλλο πουτανα εννοειται αυτο.
Κουασιμοδος δεν ειμαι-το αντιθετο.
Ποσοι απο τους φιλους-γνωστους σου ειναι ερωτευμενοι με την γκομενα τους σε τετοιο βαθμο που να μην την αλλαζαν?
Ποσοι κοροιδευουν διαφορες κακομοιρες και το παιζουν ερωτευμενοι για να γαμανε?
Ειναι σχεσεις αυτες?

Οσο για τα λεφτα, εσυ δε κερνας τη κοπελα σου? Εισαι πενταρουλης?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Συμφωνω Gamao....
Σωστος ο jepeto...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αλλο γκομενα αλλο πουτανα εννοειται αυτο.
Κουασιμοδος δεν ειμαι-το αντιθετο.
Ποσοι απο τους φιλους-γνωστους σου ειναι ερωτευμενοι με την γκομενα τους σε τετοιο βαθμο που να μην την αλλαζαν?
Ποσοι κοροιδευουν διαφορες κακομοιρες και το παιζουν ερωτευμενοι για να γαμανε?
Ειναι σχεσεις αυτες?
Οσο για τα λεφτα, εσυ δε κερνας τη κοπελα σου? Εισαι πενταρουλης?
Αυτα που λες τα γεγονοτα ταχω συναντησει στο γυμνασιο-λυκειο που ηταν οι πρωτες καψουρες.
Μετα απο καποια ηλικια αλλαζει ο τροπος σκεψεις και δεν τρως κουτοχορτο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Ενοειται οτι κερναω αλλα το gf εχει τα αρχιδια  :grouphug:να μου τη λεει οταν γινεται μονο απο μενα και θελει να ανταποδωσει
και μετο παραπανω! :knockinb:
Βεβαια ειναι και αναλογα το επιπεδο της σχεσης.Το κατα ποσο επικοινωνειται απο κει και περα ομως οι εποχες οπου ο ανδρας τα πληρωνε ολα σημερα ειναι παρελθον εκτος και αν εισαι λαμογιο οποτε παω πασο.
Ειναι μαλακια ομως  :jerking:να δουλευεις σα το πουστη και συστηματικα να τα σκας στη καθε ρωσιδα.
Αλλο μια στο τοσο,αλλα οχι καθε μερα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η γκομενα δεν ειναι τσαμπα αυτο ειπα εγω.
Οκ τοτε.
Ουτε ομως και για την γκομενα ειναι τσαμπα αν το δουμε και απο την αλλη.
Εκτος και αν εισαι νομικου κερδισεις τα καλλιστεια και αρχισεις να γλυφεις τα αρχιδια του βαρβιτσιωτη στα μπαραντερος! :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: ο Gamaomanoules έχει ρίξει τέτοιο στρατοκαυλέ βρίσιμο με το LeonKnight που αποκλείεται

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αρχιζει το ματς...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
gamaomanoules μηπως εισαι γυναικα; γιατι εχω παρατηρισει και σε άλλα σου ποστ οτι οι αποψεις σου και το στυλ που γραφεις μου θυμιζει γυναικα.....
Λαδακιας μηπως εχεις αναγκη απο γυναικα και το καθε νικ το φαντασιωνεσαι ετσι?
Μιαου!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
εγω το ειπα...αρχιζει το ματς.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για το bordelman το έχω υποδείξει επανειλημένα, διότι θεωρώ ενοχλητικό το στατιστικόληπτικό ύφος των μίκυ-μάους θεμάτων και ακόμα ενοχλητικότερο να κρύβεσαι πίσω από ανδρική ταυτότητα. Τώρα για τον manoules, μάλλον κάποιος έχει όρεξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom