House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι άμα λέω ψέμματα θα πέσω μες τα αίμματα? ΟκΔεν γινεται να κατηγορεις κάποιον χωρις αποδειξεις. Γυριζει πάνω σου μετά
Κι άμα λέω ψέμματα θα πέσω μες τα αίμματα? Οκ
Ψάχνω τα παλιά ποστς σου αλλά δε μπορώ να τα διαβάσω,όλα γυρίζουνΠες μου μια δικια μου και καλα κωλοτουμπα να στην εξηγησω έχεις καμια?
μόνη σου έχεις μείνει εδώ μέσα φίλε οι υπόλοιπες εξαφανίστηκαν βγάλε τα σωστά συμπεράσματα και κάνε αυτό που πρέπει ;)
Ψάχνω τα παλιά ποστς σου αλλά δε μπορώ να τα διαβάσω,όλα γυρίζουν
Δε σε έβρισα(you cant call me laki )Αμα βρεις κανενα περιμενω αλλα μη γινεις λακη και εσυ που μας το επαιζε υπερ της πατριδας και μετα τον ειδαμε να κράζει τα σωματα ασφαλειας και να μιλαει για πιλάφια κτλπ
Δε σε έβρισα(you cant call me laki )
Ε καλα επειδη τωρα εχετε γινει βρακι και κωλος με τον Εκτωρα και δεν φοβασαι πως θα ψαξει τα αρχεια του το παιζεις και σιγουρος.Oσο μεγαλωνουμε βελτιωνομαστε ολοι
για πες μου μια κωλοτουμπα?
Για το ποιοτικά ανώτερο φόρουμΣημερα ειδα οτι ο φουφουτος κάτι έφαγε ... αντε καθαριζουμε σιγα σιγα
Λιγοτεροι κομπλεξικοι ποιοτικά ανώτερο φορουμ
εχεις καμια ιδεα για το πως να απαλλαγουμε και απο τον λακη? εχει αρχισει να με κουραζει
μόνη σου έχεις μείνει εδώ μέσα φίλε οι υπόλοιπες εξαφανίστηκαν βγάλε τα σωστά συμπεράσματα και κάνε αυτό που πρέπει ;)
Βαριέμαι να το κάνω,σιγά μη κρατάω κι αρχείο τι μαλακίες λέγονται εδώ μέσα με ρυθμό πυροβόλου.Ε καλα επειδη τωρα εχετε γινει βρακι και κωλος με τον Εκτωρα και δεν φοβασαι πως θα ψαξει τα αρχεια του το παιζεις και σιγουρος.
Ρε ο τυπος τοσα χρονια απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα ειναι. Σιγα μην ψαχνουμε και δινουμε αξια σε ορισμενους.Βαριέμαι να το κάνω,σιγά μη κρατάω κι αρχείο τι μαλακίες λέγονται εδώ μέσα με ρυθμό πυροβόλου.
πόσο ...μεγάλος είσαι ..ώρες ..ώρες! ...φίλε
Ρε ο τυπος τοσα χρονια απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα ειναι. Σιγα μην ψαχνουμε και δινουμε αξια σε ορισμενους.
Στα αρχιδια μας μαν.
Nαι μαριε μην ψάχνεις και δινεις αξια.
Ρε φιλε την πλακα μας κανουμε.Nαι μαριε μην ψάχνεις και δινεις αξια.
Ρε φιλε την πλακα μας κανουμε.
Εννοειται οτι δεν πρεπει να μπαινουμε σε τετοια τριπακια.
Και να σε ξεβρακωσω εχω να κερδισω κατι; Την πλακα μας κανουμε.