ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τύπε, έχεις κάνει πολλές οχτριές και σου 'ρχονται συντονισμένα τα πυρά.
τυπε με ενημερωσαν οτι με μελετανε πολυ καιρο και στο διπλανο το ιεροδουλες.
Τύπε, έχεις κάνει πολλές οχτριές και σου 'ρχονται συντονισμένα τα πυρά.
κατσε μαν....αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες....δλδ ο χρηστιδης που κολλαει με τον λακη και τον γιανεβαν;ουρα απο πισω και ο χυστιδης
ο αναπηρος ;τυπε με ενημερωσαν οτι με μελετανε πολυ καιρο και στο διπλανο το ιεροδουλες.
τυπε με την τζενιφερ εχει συγγενεια....ειναι ξαδερφος τηςμε τον frank lopez τι συγγενεια εχεις τυπε?
ο αναπηρος ;
κλωνοι του αναπηρου θα ειναιοχι μονο. και κατι ασχετοι που δεν τους ξερω
αυτό με το ``κοσμικό μου στυλ`` με εντυπωσίασε και εμένα, αλλά δεν το σχολίασα, άφησα το μυαλό μου να φαντάζεται τον τέλειο άνδρα με αυτό το στυλ!!που ειναι ο χοντρος με το κοσμικο του στυλ να γελασουμε λιγο
Ο Κος Έκτωρ είναι ο "άρχων της παραλιακής".
λακη καποιος πουστης απο εδω σε ματιασε .....να το κοιταξεις,να κανεις κανα ευχελαιο μαν
Ο Κος Έκτωρ είναι ο "άρχων της παραλιακής".
[size=11pt]δουλευουνε ρε σωστα ή θα θελει κωδικο για το rar η θα φαμε καμια γριπη κλπ [/size]
[size=11pt]κανα stream εχει πουθενα να το δω? δε τα θελω αυτα που λες. [/size]
ρε λακη που τα θυμασαι ολα ?
ναι το κανεις αυτο αλλα καθε φορα θυμασαι τι περιπου ειπε πριν καιρο και καθεσαι και το ψαχνεις ?Eίπαμε ρε παίκτη.
Τα κάνω copy paste σε ένα τεξτ αρχείο και από εκεί
πάλι εδώ.
Eίπαμε ρε παίκτη.
Τα κάνω copy paste σε ένα τεξτ αρχείο και από εκεί
πάλι εδώ.
δηλητηριο σταζεις...λακη θα σου στειλλω ενα λογαριασμο που ανοιξαμε για τον λοπεζ. Βαλε κάτι να παει το παιδί ενα κινηματογραφο αν θες. Κριμα ειναι
δηλητηριο σταζεις...
λακη θα σου στειλλω ενα λογαριασμο που ανοιξαμε για τον λοπεζ. Βαλε κάτι να παει το παιδί ενα κινηματογραφο αν θες. Κριμα ειναι
παρακαλωευχαριστω