brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.746
- Πόντοι
- 2.606
απο οτι καταλαβαινω δεν καταλαβες τιποτα.
για πε
απο οτι καταλαβαινω δεν καταλαβες τιποτα.
απ οτι καταλαβαινω το προβλημα της ειναι οτι πεσαν οι δουλειες της αντι να κανει το αυτονοητο να ριξει τις τιμες να προσελκυσει ξανα πελατεια και να ανεβασει την ψυχολογια της και τα εσοδα της εκεινη διαλεξε τον δρομο του βρισκομαι στην επιφανεια με τζερτλελο .το σαιτ θα κανει τον αστυνομο η θα εκπονησει ψυχιατρικη μελετη ? ας σοβαρευτουμε λιγο δεν ακουμε προβληματισμους γυναικας με παιδια που δεν εχει να τα ταισει και ψαχνει εναγωνιως καπου να κανει ενα μεροκαματο
βαλε ενα ακομα μηδενικο και εισαι οκ....οποιος εχει 150000 ευρω σε καταθεσεις σημερα δεν αξιζει να ασχολειται μαν με δουλειες και αγχη......
βαλε ενα ακομα μηδενικο και εισαι οκ....
με 150.000 ευρω δεν κανεις τιποτα...
Ρε Έκτορα δεν βαρέθηκες να γίνεσαι "Κατίνα" τόσον καιρό; Που διάλο την βρίσκεις την όρεξη;
Ασφαλώς και δεν θα σου ξαναμιλήσω από την στιγμή που δεν τηρείς κάποια στοιχειώδη δεοντολογία. Και μην με ρωτήσεις "ποιά;" ρητορικά.
Διότι χαζός δεν είσαι, κακούλης και κομπλεξικός μόνο είσαι αλλά συγγνώμην δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ' αυτό...
Έχει όγκο στον εγκέφαλο παίχτη η κοπέλα, δεν μιλάμε για αναδουλιές, καπρίτσια ή κακή συμπεριφορά απλά...
ελα ντε ...με 150Κ ισα που παιρνεις μια ανασα , αλλα αυτος που ειναι πανω σε βουνο μπορει το 150αρι να του φτανει ..
ποια ειναι η δεοντολογια ρε μαλακα γιατρε. εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και δεν ξερεις τι ειναι δεοντολογια. να σου μαθω εγω τι ειναι δεοντολογια. να μην εισαι ανακολουθος στα λογια και στις πραξεις. να φορας παντελονια και να μιλας τα ιδια λογια φορα παρτιδα και οχι αλλα λογια στο ψουψου και στα πμ. να στραβωνεις για δικους σου μικροκομπλεξικους λογους και να με 'ξεφωνιζεις' στα θρεντ επειδη μου δειχνει συμπαθεια η καινουργια σου καψουρα.
γερασες και ακομα δεν εμαθες ουτε δεοντολογια ουτε ανδρισμο. ο μονος λογος που το βουλωνεις ειναι επειδη ξερεις οτι εισαι εκθετος και θα σε παω αιμα.
σαν γιατρος θα χεις συναντησει αρκετα παρομοια περιστατικα απευθυνθηκε κανενα απο αυτα στο προσωπο σου να του βρεις νταβατζη η σου ζητησε να του- της συστησεις κανα καλο εξειδικευμενο γιατρο?
Την δε "καινούρια μου καψούρα" που σε συμπαθεί (αυτό νόμισες καημένε μου κι όχι πως σε δουλεύει!) στην χαρίζω και να ζήσετε βίον ανθόσπαρτον.
Δεν είναι ακριβώς η ειδικότητά μου, αλλά κάποια πείρα έχω για τέτοια περιστατικά.
Δεν θα κάνω ιατρική ανάλυση, αλλά είναι σίγουρα δύσκολη περίπτωση. Επίσης η ίδια έχει δηλώσει πως παρακολουθείται από ειδικούς και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
Το αν συμμορφώνεται με την αγωγή ή όχι (λόγω παρενεργειών) δεν το ξέρουν ούτε οι θεράποντες ιατροί της υποθέτω, αλλά δεν είμαστε εδώ για να την κρίνουμε για το πόσο "πειθαρχημένη" ασθενής είναι...
Διότι προχθές πληροφορήθηκα (από τρίτον με π.μ.) για κάποια παλιά γνωστή πως πάλι έχει μεγάλες ανάγκες.
Μόνο που η ιδια προ 5ετίας μου έλεγε πως έβγαζε 10.000 το μήνα και καμάρωνε πως χαλούσε 12.000!!
δις ις μπλασφεμι.....δις ις μαντνες
ετσι!
τα χρονια της παιδικης μου αθωοτητας περασαν ευαισθησια δειχνω μονο σ αυτους που με την δικη μου κριση λαθος η σωστη την αξιζουν γιατι βοηθουν οι ιδιοι των ευατον τους η το προσπαθουν τουλαχιστον,και για την περιπτωση που κουβεντιαζουμε εκτιμω οτι η ταμπακιερα της δεν ειναι στο προβλημα υγειας.
τον ξερεις προσωπικα;σε εξυπηρετει;σου βρισκει τραπεζι μπροστα και ετσι;
οπωσ και να τησ η τον μηλασ αυτον η αυτην εκει δε βγαζεισ ακρια.ειναι καμενη καμενοσ εντελοσΚι εγώ έτσι νομίζω.
Ο καθένας δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τί σημαίνει "οργανικό ψυχοσύνδρομο" και δευτεροπαθής ψυχική νόσος απότοκος χωροκατακτιτικής εξεργασίας στον εγκέφαλο, οπότε θεωρεί λογικό να συνεχίζει τις αντιπαραθέσεις. "Πως μου μιλάς έτσι μωρή;" κλπ.
Η ίδια ασφαλώς και δεν έχει επίγνωση (αυτό θα έπρεπε να είναι σε όλους προφανές), οπότε η ύπαρξη του θρεντ ανοιχτού στο κοινό εξυπηρετεί μόνο την "έκθεση" κάποιου πολύ άρρωστου ατόμου, αλλά ωσαύτως και την ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα αυτών που ξεκατινιάζονται μαζί της.
Το αν η ίδια θα παραπονεθεί για "φίμωμα" και άλλα παρόμοια είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει...