wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Έτσι....οι γκόμενες που μπαίνουν στο μπου είναι σεξομανείς, στραπονιάρες, ανωμαλιάρες κλπ κλασικά
Έτσι....οι γκόμενες που μπαίνουν στο μπου είναι σεξομανείς, στραπονιάρες, ανωμαλιάρες κλπ κλασικά
Τι ομώνυμο έχουν στα γιάννενα???? Θα τρομαξω πολυ???πηγαινες wild rose στα γιαννενα και απο κει πηρες το νικ σου;
Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη Λευκάδα, το Αργοστόλι, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Αθήνα (1909-1911) και τα Χανιά όπου έμειναν ως το 1913 λόγω των συνεχών μεταθέσεων του πατέρα του. . Διορίστηκε υπουργικός γραμματέας Α΄ στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ενώ, μετά την οριστική απαλλαγή του από τον ελληνικό στρατό (παρουσιάσθηκε μόνο για λίγες μέρες), τοποθετήθηκε σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων οι νομαρχίες Σύρου, Άρτας και Αθήνας. Στο τέλος για ν' αποφύγει τις μεταθέσεις απ' τη μια νομαρχία στην άλλη, μεταπήδησε στο Υπουργείο Πρόνοιας και μάλιστα στην κεντρική του υπηρεσία, στην Αθήνα. Η πρώτη του ποιητική συλλογή, Ο Πόνος του Ανθρώπου και των Πραμάτων, δημοσιεύτηκε το 1919. Τον ίδιο χρόνο εξέδωσε το σατιρικού περιεχομένου περιοδικό Η Γάμπα, του οποίου η δημοσίευση όμως απαγορεύτηκε μετά από έξι τεύχη κυκλοφορίας. Η δεύτερη συλλογή του, υπό τον τίτλο Νηπενθή, εκδόθηκε το 1921. Την ίδια περίοδο συνδέθηκε με την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη (1902-1930). Το Δεκέμβριο του 1927 εκδόθηκε η τελευταία του ποιητική συλλογή με τίτλο Ελεγεία και Σάτιρες. Τον Φεβρουαρίου του 1928 αποσπάστηκε στην πόλη της Πάτρας και λίγο αργότερα στην Πρέβεζα.[2]Χειμώνα Αρτα κ Γιαννενα,καλοκαιρι Πρεβεζα.Του Καρυωτάκη δε του εφταιξε η Πρεβεζα αλλά η κατάθλιψη.Διπολική διαταραχή.
ενα μπαρακιΤι ομώνυμο έχουν στα γιάννενα???? Θα τρομαξω πολυ???
νεο φρουτο εσυΤι ομώνυμο έχουν στα γιάννενα???? Θα τρομαξω πολυ???
θα φερει τον μπολ ο οποίος θα εμφανιστεί με στολή καράτε - λιμενοφύλακα - γκομενοπαγίδα και ο λακης το καγιεν με τους μπραβους και θα γινει το θανατηφόρο χτύπημα . περιμενω γραφιστικό σχολιο απο απολυτο
απλό ή με παροχές????ενα μπαρακι
ναι ωριμος γιαρμαςνεο φρουτο εσυ
απλοαπλό ή με παροχές????
οχι δεν εχω παει το νικ ειναι απο το τραγουδι και δεν ειναι ορθογραφικο λαθος το wilde, ειναι αναφορα στον προσθετο τιτλο
ολόφρεσκο!!!! :-*νεο φρουτο εσυ
ναι ωριμος γιαρμας
ποιανου πουστη εισαι κλωνος δλδ;του παπαζολη μηπως;ολόφρεσκο!!!! :-*
Μ' απογοητεύεις, απο σένα δεν το περίμεναποιανου πουστη εισαι κλωνος δλδ;του παπαζολη μηπως;
μου χακαρε τον λογαριασμο ο κοσμας ,δεν ημουνα εγωΜ' απογοητεύεις, απο σένα δεν το περίμενα
κανει και γουιντσερφ ο μπαλουρδος. δεν εχει αφησει καλαμπουρι για καλαμπουρι μονο αστροναυτης δεν εχει δηλωσει ακομα
μου χακαρε τον λογαριασμο ο κοσμας ,δεν ημουνα εγω
ρε μαλακα λακη απο τοτε που ανοιξες το θρεντ με αυτον τον τιτλο εχει μπαστακωθει για τα καλα ο εκτορας εδω....δεν φευγει με τιποταΕίχα πει ότι μόνο με τα επεισόδια περί όπλων , θα έχουν περισσότερα επεισόδια
από το Star Trek ...
[size=12pt]Ο Μαλάκας (μαλάκας με Μ κεφαλαίο=Ektor Lopez)[/size]
ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ WINDSURF ....
Αν αρχίσω να ανεβάζω φωτό για το [size=12pt]Μαλάκα (μαλάκας με Μ κεφαλαίο=Ektor Lopez)[/size]
με σανίδες, φινάκια, πανιά , δέστρες , άρμπουρα, μάτσες κτλ κτλ κτλ
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ...
Πολλές χιλιάδες .....
:o :o με αναλογο βλέμμα να υποθέσω ότι συνοδεύτηκε η φραση!!!μου χακαρε τον λογαριασμο ο κοσμας ,δεν ημουνα εγω
Πάνε μια βόλτα στο θρεντ του γυμναστηρίου...Και του κ. Στιβιγκρού, ο Λατρείας πρέπει να του την έκανε...