artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Ντετεϊνέ όμως, γιατί η τεΐνη μου προκαλεί ταχυκαρδία.
πολυ κουσούρι ... στο μερος πας μονος σου?
Ντετεϊνέ όμως, γιατί η τεΐνη μου προκαλεί ταχυκαρδία.
πολυ κουσούρι ... στο μερος πας μονος σου?
Εγώ λέω στις εκλογές να καλέσω στην Πρέβεζα gl,The Saint και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να ψήσουμε κανένα κατσίκι στη σούβλα.Κι αν έχει και κανένα καλό πανηγύρι με κλαρίνα κοντά να πράξουμε τα δέοντα.
Θα κανονιστεί.Αν θέλει ερχεται κι ο "βλάχος".μπορούμε να το κάνουμε και στας εξοχάς της Θεσσαλονίκης.Κάποια στιγμή θα περάσω σίγουρα. Τον έναν από τους υποψήφιους δημάρχους, τον είχα για πολλά χρόνια παπαδοπαίδι στην ενορία μου.
γαματο! νταξ ωραίο ειναι το πεπα εξάλλου ειμαι βρωμικη σαν γουρουνι, στο σεξ
οι γκόμενες που μπαίνουν στο μπου είναι σεξομανείς, στραπονιάρες, ανωμαλιάρες κλπ κλασικά
υπονοεις κατι για τον αλεξ71;μιλα ανοιχτα μανοι γκόμενες που μπαίνουν στο μπου είναι σεξομανείς, στραπονιάρες, ανωμαλιάρες κλπ κλασικά
Εγώ λέω στις εκλογές να καλέσω στην Πρέβεζα gl,The Saint και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να ψήσουμε κανένα κατσίκι στη σούβλα.Κι αν έχει και κανένα καλό πανηγύρι με κλαρίνα κοντά να πράξουμε τα δέοντα.
λες να καταφερει ο λακης να τον βυθισει αυτανδρο στην μαρινα φλοισβου η ο λοπεζ θα σταθει στο υψος των περιστασεων ωστε να δουμε μια ναυμαχια στο θρεντ ανταξια των προσδοκιων μας που θα μας αφησει αγρυπνους καθ ολη την διαρκεια της σαρακοστης?
αναμενουμε(ποπ κορν εμοτικον )
γαμαει η πρεβεζα να παμε και αχεροντα
Αμα θες,δε χρειάζεσαι πρόσκληση.γαμαει η πρεβεζα να παμε και αχεροντα
Αμα θες,δε χρειάζεσαι πρόσκληση.
Νικόπολις δίπλα κάνουμε πάντα μπάνιο.Σαν κέντρο έχει ξεπέσει απ την εποχή Σπαρτιώτη(Νέον)
Αν και κατεβαίνω σπάνια πια.
τι γαμαει ρε μαν;εκει αυτοκτονησε ο καρυωτακης να φανταστεις απο την πληξη....μονο γιαννεναγαμαει η πρεβεζα να παμε και αχεροντα
Ναι με κάποια μορφή.Χώρος εκδηλώσεων νομίζω.Οταν εγινε αρχες 90 δεν υπήρχε ομοιο σ ολη την Ελλαδα.Ο αρχιτέκτονας απ την Πρεβεζα Σπαρτιώτης είχε τα εστιατόρια Νεον τότε αλλά έπεσε εξω.Το Νικόπολις ηταν αρχιτεκτονικά άψογο και σε αρμονία με τη φύση.Ανάλογο ηταν και το ξενοδοχειο Μαργαρόνα Ροαγιάλ ενός λαθρέμπορου μου διαφευγει το ονομα,αυτό καπου στο 1984-5 τρλή χλιδή.Ιωαννίδης αν θυμάμαι καλά.
τι γαμαει ρε μαν;εκει αυτοκτονησε ο καρυωτακης να φανταστεις απο την πληξη....μονο γιαννενα
πηγαινες wild rose στα γιαννενα και απο κει πηρες το νικ σου;
Χειμώνα Αρτα κ Γιαννενα,καλοκαιρι Πρεβεζα.Του Καρυωτάκη δε του εφταιξε η Πρεβεζα αλλά η κατάθλιψη.Διπολική διαταραχή.τι γαμαει ρε μαν;εκει αυτοκτονησε ο καρυωτακης να φανταστεις απο την πληξη....μονο γιαννενα